drMáriás, a népszerű magyar képzőművész Orbán Viktor brüsszeli nyomásra bocsánatot kér az állatvilág LMBTQ képviselőitől, megáldja őket, majd megkéri, hogy legyenek szolidárisak a hamarosan hozzájuk a városból menekülő hetero állatokkal és emberekkel címet adta legújabb alkotásának.

"Orbán Viktor brüsszeli nyomásra bocsánatot kér az állatvilág LMBTQ képviselőitől" – itt van drMáriás új festménye
Fotó: Facebook/drMáriás

A festményhez fűzött történet szerint a dobogókői erdőben van egy kis köztársaság, amelyet az LMBTQ állatok kiáltottak ki maguknak, ahol már évtizedek óta működő autonóm közösségükben paradicsomi béke és szeretet honol. Azonban a városiak közül egyet többen kényszerültek elhagyni hagyományos lakhelyeiket a megfizethetetlen rezsiköltségek miatt, így kisajátították maguknak az LMBTQ állatok legszebb tisztásait, a vizekhez való hozzáférésüket, kunyhókat építettek össze-vissza gyönyörű erdejükben, hangoskodni és erőszakoskodni kezdtek. Ekkor az állatok közösségének ügyvédje, a róka felhívta Orbán Viktort és segítséget kért tőle a helyzet megoldására.

Viktor hamarosan a helyszínre érkezett, bocsánatot kért tőlük a múltban történt kellemetlenségekért, az ellenük való kampányolásért és a velük való riogatásért, majd megígérte, hogy megvédi őket, amennyiben cserébe területük egy részét átengedik a heteró állatoknak és embereknek. Az állatok gyanakodva hallgatták az Assisi Szent Ferencnek öltözött miniszterelnököt, de mivel nem volt más választásuk, belementek az ajánlatába. Ekkor Viktor megáldotta őket és a nyelvükön szólva köszönetet mondott nagylelkű szolidaritásukért és befogadásukért, amivel párhuzamosan az emberek egy újabb jelentős csoportja a háttérben megkezdte a letelepedést.

- áll a bejegyzésben.

Forrás: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Al X
A kép fő alakjának arcáról sugárzik a NEResztényi szeretet.
Emmersson71
@Shikari: Inkább Szájer..ő ért a kolbászhoz jobban :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.