Hadházy Ákos szerint "az "integritás hatóság" és az Európai Ügyészség között "csak" annyi a különbség, mint a maszturbálás és a szex között". 

Hadházy szerint az integritás hatóság olyan, mint a maszturbálás: nincs eredménye
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje beszédet mond az Egységben Magyarországért tüntetésén az MTVA Kunigunda útjai székháza előtt 2022. március 6-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Okozhat némi élvezetet az előbbi is, de eredménye csak az utóbbinak lesz.

- magyarázta közösségi oldalán.

A kormány tegnap gyorsan benyújtotta azt a törvénytervezetet, amivel ki akarja szúrni az EU szemét a támogatásokért kuncsorogva. Pont olyan lett, mint vártuk- ettől aztán nyugodtan lophatnak tovább.

- tette hozzá.

A tervezetről tett néhány gyors észrevételt is. Hadházy úgy véli, már a hivatal neve is elárult mindent a komolyságáról.

Korrupcióellenes Hatóság helyett szemérmesen "Integritás Hatóságnak" hívják, hogy ne zavarják meg vele a drága választópolgárok fejét. Tulajdonképpen őszinték is, mert pont ennyit fog érni az egész

- fogalmazott.

Úgy gondolja, általánosságban is elmondható, hogy "a hatóságnak aligha lesz elrettentő ereje, a fideszes politikusok csak röhögni fognak rajta".

Persze még egy kiherélt hatóság is lehetne kellemetlen, ha megfelelő vezetője lenne

- vélekedett. Szerinte a javaslat tesz arról, hogy ennek minimális esélye legyen, mivel annyi kizáró okot illetve elvárást fogalmaz meg, hogy borítékolható, hogy Orbán asztalán már ott van a gondosan kiválasztott "díszpinty" neve.

Talán az egészről elég lenne annyit mondani: a vezetőt Novák Katalin nevezi ki, aki a jelöltek közül az Állami Számvevőszék vezetője által kiválasztott és javasolt személy lesz..

- teszi hozzá Hadházy.

Mint írja, vannak kis trükkök is benne:

a Hatóság nem vizsgálódhat ott, ahol a Közbeszerzési Döntőbizottság már vizsgálatot folytat.... Ha véletlenül mégis ugrálna a gondosan kiválasztott elnök, akkor gyorsan indít egy vizsgálatot a Döntőbizottság és már nincs is baj az adott ügyben

Hadházy szerint "az első ránézésre is látszik, hogy a javaslat alapján ettől a hatóságtól egyetlen korrupt politikusnak sem lesznek álmatlan éjszakái".

Ha pedig az EU ezt elfogadja az Európai Ügyészség alternatívájaként, akkor pont annyit ér, mint amit Orbán gondol róluk

- írja.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kóbor apácák megtévesztése! Azaz nesze semmi, fogdmeg jól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nem fogja elfogadni...fogy a levegő,fidesznyikek...
Nessy
Kóbor apácák megtévesztése! Azaz nesze semmi, fogdmeg jól.
Tonyróma
Európai Ügyészség vs Integritás Hatóság.
Orbán hazai kis homokozója!
mackoka46
Minek ez a sok hatóság meg sóhivatal. Megvannak a bűnüldöző szervek végezzék a munkájukat. Állítsák vissza a jogállamot. A törvények minden betűjét vizsgálják felül, mint annak idején az EU-ba belépés előtt.
kereső
@Nessy: Mint a "mesebeli lány"- a szita alatt vitt galambbal.
jesz
csak szólok, hogy az eszkimóktól a déli félteke csücskéig igenis nagy élvezettel maszturbál a világ lakossága...aszongya Hadházy: okozhat némi élvezetet...a némi ellenére igencsak népszerű tevékenység, mindig kéznél van..
Béla333
"Talán az egészről elég lenne annyit mondani: a vezetőt Novák Katalin nevezi ki, aki a jelöltek közül az Állami Számvevőszék vezetője által kiválasztott és javasolt személy lesz.."

Hülye az is, aki hisz ezeknek a maffiózóknak, még akkor is így van, ha az az Unió vezérkara!
Mocskos hazug tolvajok ezek és nem is fognak ezek változni. Max. még rosszabbak lesznek...
Juhász István
Mekk Elek , mint a honi KÁPOSZTAFÖLDEK legjobb ismerője lehet a terület egyik megbizottja. Van természetesen több javaslatom is, de nem férnek az oldalra. Mindegyis, az ÁSZ, tudja a dolgát, és MEGFELELŐ javaslatokat tesz majd a " független " Novák asztalára, akik közül válogathat. A vezetőjük MINDENKÉPPEN Polt Péter kell legyen, mert ő a LEGFÜGGETLENEBB...Az EU meg - sejtésem szerint fel fog bomlani, mert a RÖHÖGÉSTŐL mindannyian elpusztulnak , kinjaikban, és fájdalmaikban. / A röhögőgörcs igenis OKOZHAT halált !... /
ómió
Na, ugye! Hullaházy efftárs ezt is meghazudta nekünk! Pedig Brüsszelnek kéne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.