Donáth posztja szerint ez hamarosan kiderül, ahogy az is, hogy „mennyire vehető komolyan egy kormány által felállított hatóság a kormányzati korrupció ellenőrzésében.

Az Orbán-kormányt teszi próbára Donáth Anna

Legalábbis ezt ígéri, azzal, hogy létrejötte után azonnal megkeresi majd az Integritás Hatóságot.

Pontosan tudjuk, mit várhatunk ettől a kormánytól korrupcióellenes fellépés terén, mégis úgy döntöttem, próbára teszem őket

– írta közösségi oldalán a Momentum politikusa arról, hogy a kormány benyújtotta a módosító csomagot az uniós források folyósításának egyik feltételeként létrejövő, korrupcióellenes hatóság létrehozásához.

Donáth Anna bejegyzésében kijelentette amint felállítják ezt a hatóságot, az első megkeresés tőle fog érkezni hozzájuk.

Elios-ügy. Híd a munka világába. Öveges Program. Csak néhány azok közül a korrupció által belengett súlyos ügyek közül, ahol a felelősök a pénzzel együtt eltűntek. Vajon kivizsgálják ezeket?

– kérdi.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"Elios-ügy. Híd a munka világába. Öveges Program. Csak néhány azok közül a korrupció által belengett súlyos ügyek közül, ahol a felelősök a pénzzel együtt eltűntek. Vajon kivizsgálják ezeket?"

Dehogy vizsgálják. Semmi nem fog változni. orban mar képtelen kezelni a maffia-polipot, Ezt az Unió is be fogja látni hamarosan.

@Pegero: Nem leckéről van szó te barom. Tesztről, amin majd szépen megbuknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Anna, ez okafogyott- lezárt ügy. Miért nem hatvanpuszta gyarapodásának m ikéntjét forszirozod??? Annak még lenne is értelme. Ja, hogy az közvetlenül orbán...és őt meg nem szabad "bántani". Úgy bántok vele, mint a himes tojással.
ómió
Donáth efftársnő biztos csak "efftársi hatóságra" lenne "vevő"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.