Német Szilárd kormánybiztos, országgyűlési képviselő, Fidesz-alelnök, hobbiszakács, és a rezsivédelem feje.

Németh Szilárdot le "pacalmackózták" és keményen kiosztották a kommentelők – Szembe jött a valóság

Most Facebook oldalán arról posztolt, hogy a kormány megvédi a magyar családokat, és megvédik az energiaárak emelkedésétől az együtt élő családokat is!

A kormány döntésének köszönhetően a többgenerációs családi házak is igénybe tudják venni a kedvezményes rezsicsökkentett árakat a földgáz esetében az átlagfogyasztás mértékéig.

- írta bejegyzésében, ám kommentben többen felhívták arra a figyelmét, hogy mi az igazán nagy baj.

Hozhatnak bármilyen döntést, lehet bármilyen /naponta változó/ elképzelésük, alapvetően eldönti a magyar emberek sorsát, hogy az EU egyik legalacsonyabb átlagfizetése és ebből adódó átlagnyugdíja is hazánkban van.

- írta neki egy kommentelő, aki szerint ezzel szemben a politikusaink fizetésemelése pártállástól függetlenül az EU élmezőnyéhéhez tartozik.

Annyira megvédtétek a családokat Pacalmackóm, hogy mamámnak, a tavalyi évhez képest 500ezer forinttal kellene többet fizetni a gázért.

- írta valaki, aki mindezt azért fizeti, mert egy régi Kádár-kockában él, régi kazánnal.

Hány olyan idős ember lehet, akik hasonló helyzetben vannak? Na mindegy is, menjenek el dolgozni, ahogy Orbán Viktor javasolta. Annak azért örülök, hogy a saját fizetéseteket sikerült a válság ellenére megemelni, így értetek nem kell aggódni.

- tette hozzá, és elmondta, hogy idős rokona se panaszkodhat, igaz 500ezer forinttal lesz több 1 évre a gázszámlája, de ha jól tudja most is kap majd 3-4ezer forintos nyugdíjemelést.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
Orbán is elmehet a qrvaanyjába a "vagy takarékoskodjon vagy keressen több pénzt" dumájával. Hálából remélem, hogy elviszi a koleszterin vagy stroke-ot kap és egy nyáladzó növény lesz. Aztán élvezheti a tőlünk rablott vagyont
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maxipocak
Orbán is elmehet a qrvaanyjába a "vagy takarékoskodjon vagy keressen több pénzt" dumájával. Hálából remélem, hogy elviszi a koleszterin vagy stroke-ot kap és egy nyáladzó növény lesz. Aztán élvezheti a tőlünk rablott vagyont
Nessy
Attól függetlenül befejezhetné már a kormány ezt a fene nagy "család, és rezsi védelem" mese délutánt! Vagy merjék kimondani , hogy a család védelem szelektív!
jesz
ennek a pacalmackónak vannak gyerekei, rokonai, van felesége...ezek egyike sem szégyenli ezt a szép embert? Vagy a havi jövedelme kellő jólétet biztosít, és eszükbe sem jut a szégyen?
karma1
@jesz: Van az a penz, amitol meg az o tu"si haja is korpasodik...:(
justhpeter
Már azt sem értem miért kell ezekkel a barlangi sötétségű szégyenkeresztényekkel foglalkozni.
Jozefina
Biztosan nem fog fázni, van rajta bőven zsír és vastag bőr!!!??
Dr. Proktor
Pacalmackó?
Pacalmalac - és akkor még elnéző voltam...
Clavigo
@Shikari: Mit - kit támogat a Zorbán konda,,,,,Okosarcú Lölőn kívűl ?
Pálinkás Pál
@Maccska: majd ha lesz egy karakán ellenzéki vezető, aki élére mer állni egy esetleges erőszakos kormányváltásnak, no akkor majd mást is..de nem kell félnetek, az ellenzék egy puhapöcs horda...legalább olyan görények,mint ti.
Virág Árpád
@Shikari: Belső oldalon 5 cm lépésálló hőszigetelő a falakra?
Dr. Proktor
@Virág Árpád: Pincében ehető gombát is lehet termelni...
Virág Árpád
@Dr. Proktor: Lidl eladja zenés felárral, ugye?!
117
A Fidesz őrző-védő szolgálat megvéd. Hozzáértő szakamberek, korrekt ár, szakmai múlt (UFO-figyelés felárért).
Havanagi
@Maxipocak: Ahhoz volt eszük a nyomorultaknak,hogy O1G fizetését 5 millióra, a többi maffia tag fizetését 30-50%-al megemeljék.Rohadjanak meg.
szaboria1
Kérdésem van a kommentelők közül ki fűt fával? Ugyan is egy vidéki családiházat kb 5 - 6 hónapig kell fűteni amihez a 10 m3 fa nem elég. Valamelyik okos fentről azt mondta az elég egy fűtési szezonra. emlékszem gyerekként a kis egyszobás házunkra ami vertfalu volt és vastag, még ahhoz is kellet 10q szén és plusz fa. Pláne amikor az erdő gazdaságok nem is tudják teljesíteni az igényeket. A csóró 100000.-ft alatti nyugdíjas nembaj ha magfagy a télen mert akkor nem lesz gond vele. A lényeg nekik jólétjük legyen fen a várterületén.
amortizáltok
a sk sk esetlegre nem kéne tán annyit lopnotok hazudnotok csalnotok ugye és ötlet a 10 cm es hungarocell házikó boritáshoz ma 10-10 méteresre ugye anyaggal felrakással 4 milla nem elég, vagy modortalanabbul , annyi hun forint nem takarja be, mert ugyebár basszus a támogatás az akkor járogat ott is , ha számlával szakemberrel na ???fagyba meg szart sem lehet már ilyenkor dolgozni , akkor 12-13 éve a fidesztek csicskástól ? nem tettetek semmit. LETT volna szélkerék ti kifogással meséltétek ,hogy a vöcsök nekiröpül mert na a vöcsök nem SAS nem Gólya sem fecske hogy olyan magasra felrepüljön akkor? ja nem volt észszerübb magyarázat NEM VOLT politikai akarat ...
Pálinkás Pál
@Maccska: mivel folyamatosan csaltok, szavazati jogot adtatok a külhoni heréknek, kisbusszal viszitek szavazni a krumplis cigányokat...nem érdemeltek mást-...
ómió
Nafene! Az efftársaknak se az általuk "megalapozott" nyugdíj, se Európa talán legjobb rezsivédelme nem tetszik!? Így odavagytok efftársak a "szent piaci árért"?
Virág Árpád
@Shikari: 11-17 cm a javallott, de soknak tartom én is utólagos külső hőszigetelésnek!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te albérletben élsz! :) - te nagyon feledékeny vagy nagyon hazudós vagy..
szaboria1
@Shikari: Különbség van a vályog és a vertfal vastagságánál. A vertfal 60 és 70 cm között van míg a vályog kb nagyobb tégla méretű. Én most kevertfalúban lakom a régi épület vertfal míg a hozzá épített téglásrész az hamarabb ki is hűl. Így a vertfalú szoba nekem előnyösebb.
Emmersson71
@csak úgy...: Lehet, hogy a troll-díjból már futja egy kisebb vályogputrira neki :)
csak úgy....
@Emmersson71: gondolod,hogy ezt a hibbantat fizetik? most éppen orbán és torockai között lebeg.
szaboria1
@Shikari: Igen, mert tájegységeként másképpen készítették.
Sámannus
Hála az égnek mi kivédtük a ti nagyszerű hazugságotokat, és hőszigeteltük házainkat, mielőtt a demagóg hatalmat átvettétek köcsögök, így sikerült nekünk a hetven nszázalékos rezsicsökkentés elbaszott zsírdisznókám. Azt ha tizenkétév ámokfutásával felszorzom, is Hat éves megtakarítás nekem.Engem nem tudtál meglopni, csak az országot, akiktől elhazudtátok a jobb lehetőséget a rávalót meg elloptátok, inkább kerüld el messzire a lámpavasakat, mert ártalmas ám felülnézetben az utcaképe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.