16-18 fok van egy fóti gimnáziumban, ezért az igazgató azt írta a szülőknek, hogy öltöztessék fel rendesen a gyerekeket, valamint meleg teát is osztanak – számolt be róla az ATV.

Tragédia: Levélben az iskolaigazgató, hogy öltöztessék fel a gyerekeket, mert ott 16-18 fok van

A város egyik képviselője szerint, azonban az iskola egy fűtési rendszeren van a fóti gyermekvárossal, így ott is hideg lehet, pedig ott is élnek kiskorúak. Közben a katasztrófa-védelmi főigazgatóság október 15-ig megtiltotta a fűtést a laktanyákban, a tűzoltók még hősugárzót sem használhatnak. 

A Fóti Népművészeti Szakgimnázium igazgatója tájékoztatta a szülőket, hogy 16-18 fok van az iskolában, ezért azt javasolta, a fázós gyerekeket öltöztessék fel rendesen, küldjenek velük pokrócot, mert később sem lesz jobb idő, a fűtés ugyanis még hetekig nem indul el.

A város egyik önkormányzati képviselője szerint a gimnázium akkor kap fűtést, ha a gyermekközpont fűtése is elindul. Vargha Nóra úgy tudja, folyamatosan egyeztetnek az intézményvezetők.

Biztos vagyok benne, hogy azon vannak mind a ketten, hogy a fűtés mielőbb megindulhasson, hiszen a gyermekközpont intézményeit is ugyanez a rendszer fűti, és ott is vannak jelenleg kiskorúak

– fogalmazott az önkormányzati képviselő.

Forrás: atv.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Micsoda jólétet teremtett orbánc. (Magának meg a g€ci galerinek.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@ómió: Dávid az MVM vezetője? Nem? Akkor viszont érdeklődje meg, miért is ajánl az önkormányzatoknak 30-36 szoros áron energiát, mint az eddigi szerződés ?
Gauntlet
erre szavaztak ! megkülönben is Párhuzamos Gyuri és Aferi a hibás.
csak úgy....
orbánék visszatoloncolták magyarországot az 1900 as évekbe!
namihami
@Maccska: 07.07: Már hogy lehetne drága? Hiszen a Mi Szeretett Kül- És Még Sokegyéb Miniszterünk a szemünkbe mondta, hogy a piaci ár 30 (harminc) százalékáért kapjuk. Még egy plecsni is dukalt mellé.
És, ugyebár, ez nem a Hazudósok Kormánya?!?!
ómió
@Nessy: Az MVM kényszerből alkalmazza (nincs rá forrás, hogy mindenkit rezsivédelem védjen), Dávid efftársad, viszont, efftársi "meggyőződésből" alkalmazná és kivétel nélkül mindenkire! Alig várod már, mi!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.