16-18 fok van egy fóti gimnáziumban, ezért az igazgató azt írta a szülőknek, hogy öltöztessék fel rendesen a gyerekeket, valamint meleg teát is osztanak – számolt be róla az ATV.

Tragédia: Levélben az iskolaigazgató, hogy öltöztessék fel a gyerekeket, mert ott 16-18 fok van

A város egyik képviselője szerint, azonban az iskola egy fűtési rendszeren van a fóti gyermekvárossal, így ott is hideg lehet, pedig ott is élnek kiskorúak. Közben a katasztrófa-védelmi főigazgatóság október 15-ig megtiltotta a fűtést a laktanyákban, a tűzoltók még hősugárzót sem használhatnak. 

A Fóti Népművészeti Szakgimnázium igazgatója tájékoztatta a szülőket, hogy 16-18 fok van az iskolában, ezért azt javasolta, a fázós gyerekeket öltöztessék fel rendesen, küldjenek velük pokrócot, mert később sem lesz jobb idő, a fűtés ugyanis még hetekig nem indul el.

A város egyik önkormányzati képviselője szerint a gimnázium akkor kap fűtést, ha a gyermekközpont fűtése is elindul. Vargha Nóra úgy tudja, folyamatosan egyeztetnek az intézményvezetők.

Biztos vagyok benne, hogy azon vannak mind a ketten, hogy a fűtés mielőbb megindulhasson, hiszen a gyermekközpont intézményeit is ugyanez a rendszer fűti, és ott is vannak jelenleg kiskorúak

– fogalmazott az önkormányzati képviselő.

Forrás: atv.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Micsoda jólétet teremtett orbánc. (Magának meg a g€ci galerinek.)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Micsoda jólétet teremtett orbánc. (Magának meg a g€ci galerinek.)
Rockxy
"Tragédia: Levélben az iskolaigazgató, hogy..."
szoval, az igazgató benne van a levélben.
Nessy
Az oroszok területszerző háborút folytatnak egy független államban! Jelenleg épp "titkos és tisztességes népszavazás" zajlik több elcsatolni szándékozott településen, fegyveres katonák kíséretével,, ellenőrzésével! Ellenőrizhetetlen szavazat számlálással! Nos, aki szerint ez így korrekt, a valóságbak megfelelő népszavazási eredmény lesz, arra nincs mit mondani!
namihami
Vágjanak lyukat a pokróc közepébe, bújjanak bele, de (hiszen népművészeti lenne az iskola) azért előtte még hímezzék ki magyaros motívumokkal.
Röhej...
B-la
Putyin kimondta, hogy Magyarország jóval a piaci ár alatt kapja a gázt. A gáz árának semmi köze a háborúhoz, vagy a "brüsszeli szankciókhoz", mivel azok a kiépített csőben szállított gázra, olajra NEM vonatkoznak. A magyar kormány titkolja, mennyiért veszi a gázt. De irdatlanul nagy haszonnal adják el nekünk, nem véletlen, hogy az ország teljes energia készlete -villany, gáz, olaj- mészáros, valamint orbán vője, családtagjai, közvetlen barátai kezében van. Az áram előállítási költsége 12 Forint/Kw, nekünk 70 Forint fölött adja. EZ az extraprofit !
Nessy
Szerencsétlen diákok! Kíváncsi lennék, akik az intézkedéseket hozzák "odafönt" hány fokban ülnek egész nap az irodájukban! Ha egyáltalán ott vannak.
human
A hideg miatt megbetegedő embereket meg ellátják a közben megszűnt kórházi osztályokon.
Yoda69
Fel eve orbanek meg cinikusan vigyorotak az Unio sporolasi tervein. Erre ma kiderul hogy nalunk meg hidegebb lesz az iskolakban mint az Unioban barhol. Ezek a mocsok bolsevik tetvek mindenben hazudnak a magyaroknak.
117
@m73: Csúzliszájú Chikari, egy náci fasiszta, kommunista tempóban. Jobbról, balról a legrosszabb.
Jozefina
Ezek szerint mégis csak az gáz, hogy nincs gáz!!!??
Clavigo
@Shikari: Büdös,vakarék román buckalakó...holdkóros bocskoros...Mikor utazol haza,,,műmajom ?
amortizáltok
@B-la: le kell rugdosni őket a pultról ennyi loptak már nem eleget ? huzzanak el afrikába
ómió
Nem bírják fizetni a Dávid és Maki efftársak "útmutatása" szerint kiállított rezsiszámlát!? Na, ne má'!
Giovanni Alba
@Nessy: tegnap, 22:14
Tegnap írtam Mexikóval kapcsolatban. Amikor Miksát felkérték uralkodónak, ezt válaszolta: „Amit itt hoztak nekem, csak a mexikóvárosi előkelőségek kérése. Ahhoz, hogy elfogadjam nagylelkű ajánlatotokat, arra lenne szükség, hogy az egész nemzet kérje.”[3]

A franciák értettek a szóból és a megszállt területeken népszavazást rendeztek a monarchiáról, amely természetesen az igenek győzelmét hozta.
mackoka46
@vacsi: Igazad van orbánc csakis a jó dolgokról tehet.
Giovanni Alba
@namihami: tegnap 22:16
CR2 most akarja szorosra fűzni a kapcsolatokat Mexikóval. A középen lyukas, esetleg mintákkal díszített takarókról is szerezhetne első kézből információkat, *poncho jeligével. Meglehet, neki is jól jön majd a későbbiekben, amikor elkezdi visszafizetni a pofátlanul felvett költségtérítéseket, a jogtalanul igénybe vett szolgáltatásokat. Meg ne fázzon már a híd alatt szegény.
Nessy
@ómió: Dávid az MVM vezetője? Nem? Akkor viszont érdeklődje meg, miért is ajánl az önkormányzatoknak 30-36 szoros áron energiát, mint az eddigi szerződés ?
Gauntlet
erre szavaztak ! megkülönben is Párhuzamos Gyuri és Aferi a hibás.
csak úgy....
orbánék visszatoloncolták magyarországot az 1900 as évekbe!
namihami
@Maccska: 07.07: Már hogy lehetne drága? Hiszen a Mi Szeretett Kül- És Még Sokegyéb Miniszterünk a szemünkbe mondta, hogy a piaci ár 30 (harminc) százalékáért kapjuk. Még egy plecsni is dukalt mellé.
És, ugyebár, ez nem a Hazudósok Kormánya?!?!
ómió
@Nessy: Az MVM kényszerből alkalmazza (nincs rá forrás, hogy mindenkit rezsivédelem védjen), Dávid efftársad, viszont, efftársi "meggyőződésből" alkalmazná és kivétel nélkül mindenkire! Alig várod már, mi!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.