Novák Katalin vasárnap új fotóval örvendeztette meg a követőit, a köztársasági elnök ugyanis közös képet posztolt Mel Gibsonnal – írja a 24.hu.

Novák Katalin összekapaszkodott Mel Gibsonnal

Fotó: Facebook

Találkozás egy amerikai Hazafival

– írta a bejegyzésben, amihez három mosolygós képet csatolt.

Címlapkép: Facebook

Forrás: 24.hu

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Azt elfelejti Novák asszonyság, hogy Mel Gibson ausztrál-amerikai - 12 évesen települt át a családjával -, vagyis nem tősgyökeres USA Hazafi, aki ráadásul nem is választott hazájának hazafija a filmben :P
Viszont antiszemita az ürge, tehát szimpatikus az asszonyságnak!
"Similis simili gaudet"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
Steven Seagalnak is van egy nagyon hazaffyas filmje, vele csak azért nem kapaszkodik össze a nemzet mosónője, mert nem engedik putler közelébe, és S.S. sem hagyja magát arrébb lökdösni. Pedig mellette milyen kis szilfid lenne.
csak úgy....
@KisTehen: verés! mel neje tudna erröl mesélni...
Emmersson71
Azt elfelejti Novák asszonyság, hogy Mel Gibson ausztrál-amerikai - 12 évesen települt át a családjával -, vagyis nem tősgyökeres USA Hazafi, aki ráadásul nem is választott hazájának hazafija a filmben :P
Viszont antiszemita az ürge, tehát szimpatikus az asszonyságnak!
"Similis simili gaudet"
csak úgy....
@KisTehen: anikónénivel foglalkozz ,akit kecskeméten hoztak rendbe..
Eladott Ország
"Novák Katalin és Mel Gibson. Mel Gibson, wow! Vagyonát $425 Millióra saccolják (177 Mrd Ft.) ... Havi jövedelmét pedig $3 Millióra (1,2 Mrd Ft.). Azért a "Hazafi" kifejezés kissé, túlzott. Szülei Ausztráliába költöztek (hogy elkerüljék fiaik besorozását a vietnámi háborúba) és Mel ott nevelkedett 12 éves korától, ott végezte el egyetemi tanulmányait és kezdte el színészi pályafutását, ami sokkal később Hollywood felé vonzotta. Novákné markotányosnőhöz képest még Schmitt Pali bá is egy gerincoszlop. Értékelhető képességeit figyelembe véve vezető pozicióban tudnám elképzelni: egy elfekvő mosódájának vezetőjeként, vagy egy harmadosztályú kupleráj madámjaként. Amerikai születésű ausztrál, akit ittas vezetésért, családon belüli erőszakért is elítéltek, rasszista valamint holokauszttagadó, aminek nálunk is következménye lenne. Vagy mégsem?!"
Emmersson71
@KisTehen: Előbb vitte valamire, majd antiszemita lett. Nem is nagyon találsz értékelhető filmet tőle azóta!
Emmersson71
Az kimaradt, hogy még nőverésért is elítélték (3 év felfüggesztettre) ezt a szent embert. Kaphatna Novák asszonyságtól egy Vak komondor-díjat!
gina
Biztos szégyelte hogy ilyen magyar tehén mellett kell állnia, biztos öt is lefizették a képért,,,
libellle
Szegény Gibson, vagy bevolt rugva vagy valami mást füvecskével dörzsölte be magát. Igy aztán nem tudta ki lehet az a kövér vigyorgo aszzonyság.
ómió
Az efftársiasabbját, biztos, ki nem állhatja!
balos
Szép amikor egy "tősgyőkeres" auszi összeborul 1 hülye picsával!Ebből még film is lehet valamelyik pornós rendezővel!
Gyurka80
@gina: Megszólaltál szépséges nyanya?
Gyurka80
@Giovanni Alba: Mosónő vagy TE , te idióta!
gina
@Gyurka80: Nyanya a feleséged te idióta, de lehet hogy a meleg barátod az te trotty
gina
@Gyurka80: Tudod ennél a leszbi vén OV ribitöl 100x fitalabb vagyok hahahahah
gina
@ómió: Hagyd már abba az efftársi szöveged ezt tanultad csak a kocsmádban te emberi null hahahah
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 16:51
Öcsi, beidegesedtél? Köhög a bolha, Gyurka? Azért meggondolhatnád, hogy kinek szólogatsz be. Opssz, látom, miindenkinek beszólsz. Megengedték, hogy bevidd a homokozóba a telefonod?
Most jobban érzed magad? Csökkent kissé a feszültséged?
Sikerült nevetségessé tenned magad. Ne válaszolj, az előző beírásod is teljesen felesleges volt. Bár ... nevettem egy jót.
Gyurka80
@gina: Gonoszságod alapján 80 évesnek látszol!
Gyurka80
@Giovanni Alba: A libbant hozzászólásotok igen bunkóra sikeredett, ez titeket minősít!
ómió
@gina: Bolsi latrinabúvárként, szarkupac efftársnő, már igazán ideje lenne alámerülnöd!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 09:58
Írtam hogy ne válaszolj, úgy tűnik, nem hallgatsz a jó szóra. A többeslátásoddal keress fel egy szemészt vagy optikust, hiszen ez korrigálható, szerencsés esetben gyógyítható.
Egyébként nem olvastam felháborodott bejegyzéseidet arról, amikor a honi kormányközeli beszélő fejek állam és kormányfőkről írkálnak minősíthetetlen hangnemben.
Gy.k.: a pápa Vatikánváros államfője.
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 13:53
Akkor megint, ha már ennyire értetlen vagy, próbálj meg nem visszaszólni, és talán nem kellene belemerülni a bajer-féle mocsárba, azaz nem kellene a felmenőket emlegetni.
A témához: előszedted a többeslátásos taktikát, engem egy általad vélelmezett csoportosulás tagjának vélsz, és úgy teszel, mintha rajtam keresztül többekhez szólnál. Fordulj optikushoz vagy agykurkászhoz, mert ez csak rosszabb lesz.
Megismétlem, te itt felháborodsz, más esetben meg lapítasz, mint lócitrom a fűben, ugyanabban a témában. Szelektív memória? A nem kívánt részeken lazán átsiklasz?
De ez mind csakis a te problémád, az viszont, hogy nekilátsz velem szemben erősködni, csak téged mutat agresszív kismalacnak. Hagyd abba, engedd el, Gyurka vagy te, nem az Erős Pista.
Tudod, ez úgy kezdődött, hogy idiótának neveztél. Ha nem kezdtél volna érvek híján személyeskedni, akkor talán nem is feleltem volna. Én szóltam, hogy ne piszkáld a vördöt a polcon, most csak magadra vethetsz, hogy rádömlött.
Menj analízisbe elfuserált Ofélia.
gina
@ómió: Te a szarban fetrengesz ,nem is kell már elmerülnöd ,,,szegény proli. irtam már semmi más szöveged nincs csak boli meg elfftárnö??? ,, látszik a kocsma stilusod fogatlan senki
gina
@Gyurka80: Nem gonoszság hanem igazság, de jó hogy te látsz engem,, vén trotty , szeretnél te egy ilyen 80 ast hahahahhahah
gina
@Gyurka80: Mond tudod te ,hogy e egy nö nem meleg hanem leszbikus ?, de egy fideszes proli höbörgö primitiv honann is tudná??? hahahahha te kis OV seggnyaló senki vagy és 1 Bites szegény a 2 alsó iskoláddal jobb ha kussolsz
Gyurka80
@gina: Tudom, nem vagyok olyan idióta mint te!
gina
@Gyurka80: Akkor mire irogatsz ilyet?? ja hogy analfabéta vagy és ezt bemásoltad te szerencsétlen...Gyurka80
@gina: Meleg vagy te és idióta! Saját szöveged te buta bunkó, ne kezdj nálad okosabbakkal, ez a vége hahahahhaha 1 Bites
Sámannus
Még szerencse, hogy októbertől lehet tüzelni...
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 17:50
Gyurka te, szállj már le a sámliról, magas az neked. Visszaélsz elnéző türelmemmel, mert nem kezdem el fejtegetni, milyen sokat elárul rólad ez a durcás óvodás viselkedés. Rázod a pofonfát veszettül, arra vársz talán, hogy jól odamondogassak neked, hogy aztán szaladhass sírva az óvónénihez, hogy téged aztán most mennyire bántanak, mindenki csúnya, rossz és gonosz veled.
Szánalmas vagy kistáska, ne kezdj nagyokkal, nem jössz ki jól belőle.
ómió
@gina: Szarkupac efftársnő! Ne fortyogj, mert csak még jobban bűzlesz!
Gyurka80
@Giovanni Alba: Hülyegyerek szembe mentek az autópályán.Tudod 4 x 2/3!
Jozefina
Lehet, hogy egy malomkővel jobban játunk volna??!!!
117
@Gyurka80: Még számolni sem tudsz, te béna fasz!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 11:27
Miről beszélsz te Gyurka? Kevered a szavazatok számát a parlamenti képviselőkkel? Akkor magyarázd már el te nagyeszű, hogy milyen logika szerint lesz a leadott voksok kb. feléből a Duna-parti cirkuszban már kétharmad?
De ne a karodat tárogasd ártatlan bociszemeket kerekítve, hogy dehát a választási törvény ..., mert azt az állampárt szabta magára.
Vagy tudod mit? Üldögélj még a tükröd előtt, és hajtogasd tovább azt, amit eddig.
Öcsisajt, ne bosszantsd a felnőtteket.
117
Én próbálok kurva rossz lenni, de ezek a béna szélsőjobbos haza- és európaáróló kis gecik a béna beírásaikkal nem tudják előhívni belőlem, feléleszteni a bennem lakozó szörnyet.
Én csak iszom és iszom a vörösbort az alkalomra várva, de nem történik semmi :(
Gyurka80
@117: Nálad biztos jobban tudok számolni, idióta!
Gyurka80
@Giovanni Alba: Gondolkodjál hülyegyerek az 1/3 hány párt és hogy tudnának kormányozni.Amúgy angliában ez 90% lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.