Kunhalmi Ágnes, Schmuck Erzsébet és Gyöngyösi Márton is nyilatkozott az Indexnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Jelenleg úgy néz ki a dk-n kivül egyik ellenzéki párt sem jutna be a parlamentbe,a kritizálás azonban megy.Valahogy azaz érzésem a farok megpróbálja csóválni a kutyát.
Viszont mivel kormánypárt és ellenzék is ócsárolja ezt az árnyákkormány ötletet nem biztos,hogy annyira rossz dolog.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amortizáltok
ott már max morzsák maradnak nem ellenzék .
kereső
"Gyurcsány megpróbálja felfalni az ellenzéki oldalt"- mondja a fideSS. A botor- már alig látszunk kdnp-s szinten lévők, - meg ugranak. Ahelyett, hogy ők is kitalálnának "valamit "- amivel legalább az eddigi szavazótáborukat, szimpatizánsaikat megtartanák. Na, de ahhoz dolgozni kéne valamicskét- nem csak a lejáratott parlamentben eljátszani a diszpintyet. Azután meg meg vannak sértődve- mert "csúnya gyurcsány, meg dobrev". Mert engem érdes kevéssé érdekel, hogyan kopog kunhalmi ági trottőr sarkú cipője a parlament mizaikján, vagy éppen gyöngyösi márton európa parlamenti szereplése- amikor azt látom, hogy csak a pótcselekvések, pótcselekvése megy mindkét párt részéról a dobrevezeséne kivül. Az lmp meg már nincs is. AÍkkor most most mi is a problémájuk? Sikeresen abszolválták- a "merjünk kicsik lenni"- és középszerúek, és vissza kell rángatni a magunk szintjére azt, aki kilóg a sorból- és kezdeményez, leszáll a magas parlamenti bársonyból, és lemegy az utca emberéhez, mert érdekli a sorsa, és érdekli az ország jövője. Mi a lóf@xért nem tudtok egy nótát fújni?- nem Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc, a dk az ellen- hanem orbán és az állampártja.
Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh...
amortizáltok
@Shikari: rabszolgák voltak és nem rablóbanda, ugye? csak a bánásmódot megunták. az más kérdés hogy 80 ezret huztak karóba a leirás szerint. bele is bukott Róma .
dr. prédikátor
MÁR MEGINT A KIBASZOTT BÉNA ELLENZÉK POFÁZIK!!! EZEK MIATT BUKOTT A VÁLASZTÁS!!! AZON KÍVÜL HOGY UGATNAK SEMMIT NEM TESZNEK CSAK NYAVAJOGNAK ÉS KERESZTBE TESZNEK!!!
kereső
Itt van a sznkciók kérdése- a folyamatos támadás az eu ellen, folyamatos elárulása azon szövetségekenek, amelyhez az ország csatlakozott. Nem hallom- hogy bárki is az ellenzékből harsogná- hogy hazudik szijjártó, hazudik orbán, hazudik hollik- és a többi NER -es. Mitől vannak úgy béxarva? Hogy majd a fideSS és orbán mit szól? El kéne már oda jutni, hogy bevenni a lexarom tablettát, és nem törődni velük, semmibe venni őket, ahogyan ők teszik velünk. Mondani, mondani az ellenérveket. De, ti nagy önelégültségetekben azt sem veszitek észre, hogy ez az "előjáték" a huxithoz- mindig csak kullogtok az események után, nem csoda hogy druzsba pjotr már az ország felével elhitette, hogy az ukránok támadták meg az oroszokat, meg az eu, meg az usa és a nato. Komolyan mondom a kacsa hozzátok képest egy virgonc állat. Az lenne a dolgotok, hogy az orbáni hazugságra rámutassatok-és nem csak a rezsi ügyben. Kapjátok össze magatokat, ha túl akartok élni. Különben meg nem muszály pulitikusnak lenni- ellenzékinek meg mégúgysem- lehet menni vissza a civil szakmába, ha már nem birtok ellenzékiként viselkedni. Mert amit mostanában mutattok , az a béka fenekénél is alább van. Tessék vissza menni a választók közé- és mondani, szajkózni a hazugságok ellenérveit.
drrotf
@Shikari: Nem a rabszolga sereget minősítettem, hanem arra az igazságra hívtam fel a figyelmet amelyet egy szólás-mondás is tartalmaz, hogy egységben az erő, egyedül gyengék vagyunk!Ezt a film szerint már Spartacus is felismerte, csak úgy látszik hogy mi , a mai emberek nem vagyunk képesek erre!Ezen alapul egyébként a szolidaritás is, amit szintén a mai társadalom már elfelejtett, szét aprózódtak az emberek a különböző érdekek miatt, és nem ismerjük fel az egységben az erő jelentőségét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.