Kunhalmi Ágnes, Schmuck Erzsébet és Gyöngyösi Márton is nyilatkozott az Indexnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
@drrotf: A Spartacus féle rablóbanda csak a római hadviseléssel és fegyverekkel tudta a rómaiakat legyőzni. Általában létszámfölénnyel és a római hadvezérek gőgös nemtörődömségét kihasználva. Mikor azok összekapták magukat, jöhetett a köteg vessző, a Via appia végig fel volt díszítve a holttesteikkel.
Róma az Róma és nem egy ilyen gyülevész horda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amortizáltok
@Shikari: rabszolgák voltak és nem rablóbanda, ugye? csak a bánásmódot megunták. az más kérdés hogy 80 ezret huztak karóba a leirás szerint. bele is bukott Róma .
dr. prédikátor
MÁR MEGINT A KIBASZOTT BÉNA ELLENZÉK POFÁZIK!!! EZEK MIATT BUKOTT A VÁLASZTÁS!!! AZON KÍVÜL HOGY UGATNAK SEMMIT NEM TESZNEK CSAK NYAVAJOGNAK ÉS KERESZTBE TESZNEK!!!
kereső
Itt van a sznkciók kérdése- a folyamatos támadás az eu ellen, folyamatos elárulása azon szövetségekenek, amelyhez az ország csatlakozott. Nem hallom- hogy bárki is az ellenzékből harsogná- hogy hazudik szijjártó, hazudik orbán, hazudik hollik- és a többi NER -es. Mitől vannak úgy béxarva? Hogy majd a fideSS és orbán mit szól? El kéne már oda jutni, hogy bevenni a lexarom tablettát, és nem törődni velük, semmibe venni őket, ahogyan ők teszik velünk. Mondani, mondani az ellenérveket. De, ti nagy önelégültségetekben azt sem veszitek észre, hogy ez az "előjáték" a huxithoz- mindig csak kullogtok az események után, nem csoda hogy druzsba pjotr már az ország felével elhitette, hogy az ukránok támadták meg az oroszokat, meg az eu, meg az usa és a nato. Komolyan mondom a kacsa hozzátok képest egy virgonc állat. Az lenne a dolgotok, hogy az orbáni hazugságra rámutassatok-és nem csak a rezsi ügyben. Kapjátok össze magatokat, ha túl akartok élni. Különben meg nem muszály pulitikusnak lenni- ellenzékinek meg mégúgysem- lehet menni vissza a civil szakmába, ha már nem birtok ellenzékiként viselkedni. Mert amit mostanában mutattok , az a béka fenekénél is alább van. Tessék vissza menni a választók közé- és mondani, szajkózni a hazugságok ellenérveit.
Shikari
@amortizáltok: 8 ezret, vagy 5 lehetett? Nem pazarolták az erőforrásokat a rómaiak. Keresztre szögelték, a karóba húzàs középkori módszer volt.
Ezek a rabszolgák rablóbandaként viselkedtek. Ezért írtam ezt róluk, mert a tények jobban érdekelnek, mint a túlfűtött legendák.
drrotf
@Shikari: Nem a rabszolga sereget minősítettem, hanem arra az igazságra hívtam fel a figyelmet amelyet egy szólás-mondás is tartalmaz, hogy egységben az erő, egyedül gyengék vagyunk!Ezt a film szerint már Spartacus is felismerte, csak úgy látszik hogy mi , a mai emberek nem vagyunk képesek erre!Ezen alapul egyébként a szolidaritás is, amit szintén a mai társadalom már elfelejtett, szét aprózódtak az emberek a különböző érdekek miatt, és nem ismerjük fel az egységben az erő jelentőségét!
Shikari
@drrotf: Alapigazság, az egységben az erő kifejezés és nem is vitatom. A jelen kor önző individuális beállítottsága, az egyén kívánságainak mindenek fölé helyezése, a mindenkin átgázoló önkiteljesítés ül most tort a józan ész fölött.
A közösségek, az egység, a nemzet, a család amolyan elítélendő, megtűrt fogalmak lettek, vagy az etnikai alapú csoportosulások is.
Minden egységre hajazó megmozdulást a véleményterror negligál, megbélyegez és ez a pusztulás felé vezető út.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.