A jegybank szerint Parragh László felelőtlen, szakmailag hibás kijelentéseket tesz. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nem hagyta szó nélkül a fentieket, a Hír Tv-nek adott interjújában többek között -mert mindenhez (is) ért- erre is reagált.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
mit lehet egy szakmaiatlan hozzá nem értő bábtól várni ezt és nem tőbbet EZT.
Eladott Ország
Parragh László felesége meg az MNB Monetáris Tanácsának tagja. Szép kis hozzáértő család, ja nem. Jó lenne, ha mindenki azzal foglalkozna amihez hozzáértése van és amihez megízást kapott. Az MNB például békén hagyhatná az alapítványokat, a képzőművészetet, a tehetségtelen rokonok egyéb hozzátartozók és haverok kiemelkedően jól fizető magas kamuálláshoz juttatását stb. és a monetáris egyensúlyra és az infláció mértékére koncentrálna. Parraghra nincs ötletem, hogy mit csinálhatna, mert eddig csak a dilettantizmusáról, szolgalelkűségéről a parazita életszemléletéről, és a rosszindulatú cinizmusáról sikerült számot adni. Öljétek csak egymást gecik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.