Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban inkább az eseményeket követő, mintsem a jövőre vonatkozó latolgató kommentárokat tett – mutattak rá a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában.

Nógrádi György nem teszi zsebre, amit Puzséréktól kapott a "szakértései" kapcsán
Fotó: Youtube

Az adásban Puzsér Róbert publicista mellett Nyári Gábor és Horváth Oszkár elemezte Nógrádi "munkásságát", és összességében arra jutottak, a tévés szakértő nagyjából arra hajlik, amerre a szél fúj. Ha az orosz támadnak, akkor szinte már meg is nyerték a háborút, ha pedig az ukránok látszanak felülkerekedni, Putyin máris az "életéért küzd".

Nógrádi olyan figura, akik a világ összefüggéseit kevéssé értő kisemberekhez szól - állítják. A magát a valósnál jóval nagyobb tudásúnak feltüntető szakértő Putyin-barátsága is megért egy kis elemzést, erről is szó esik a műsorban:

Forrás: Youtube

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@durbincs: A retkes lábú román-cigány anyádat hágd meg a ravatalán!
durbincs
@Emmersson71: @Emmersson71: Csak mert magának nem kell a szegénységi bizonyítványát bizonygatni ? setét bunkó ,?+mint @m73: @KisGenyo2: @Istenakinincsen: a gyatra kaliberek , ?
Emmersson71
@durbincs: A retkes lábú román-cigány anyádat hágd meg a ravatalán!
durbincs
@Emmersson71: @Emmersson71: Csak mert magának nem kell a szegénységi bizonyítványát bizonygatni ? setét bunkó ?+mint @m73: @KisGenyo2: @Istenakinincsen: @Jozefina: @amortizáltok:a gyatra kaliberek +ez a kimagozott ? @Néro2:?
Namely
"Ha az orosz támadnak, akkor szinte már meg is nyerték a háborút, ha pedig az ukránok látszanak felülkerekedni, Putyin máris az "életéért küzd" "
Nem kellene szó szerint venni, amit mond, és nem kellene kiragadni annak kontextusából. Valóban mondott olyat, hogy az "életéért küzd" de ezt politikai értelemben gondolta :D
Azt pedig, hogy "már meg is nyerték" szerintem soha nem mondta: olyanokat hallottam tőle, hogy "az ukrán győzelemnek az esélye konvergál a nullához" de ezt ma is mondja.

Puzsérnek nagyon jó meglátásai voltak: amíg nem választott oldalt. Régen abban volt az ereje, hogy függetlenül volt képes szemlélni a dolgokat. Régen ő mosta fel a padlót a pesti srácokkal, ma vele mossák fel, ezért nem is vállal vitákat, csak szigorúan belterjes környezetben.
Emmersson71
@durbincs: A retkes lábú román-cigány anyádat hágd meg a ravatalán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.