Van választás. Orbán vagy Dobrev. Ezt kínálja az árnyékkormány – méltatta felesége ötletét Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány: Dobrev Klára fogja vezetni az országot
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

A volt miniszterelnök szerint a 2010-ben széttört ellenzéknek újra vezetője van.

Hosszú bolyongás után megérkeztünk. Összerendezzük, ami külön volt. Méltósággal tesszük a dolgunkat. Nagy közösséget építünk. Pártot. Más mifelénk nem tudja. Mi tesszük.

- írja Facebook-oldalán a DK elnöke.

Gyurcsány szerint Dobrev Klára "az európai, szabad magyar köztársaság legjobb képviselője".

Ő fogja vezetni az országot. Jobbá, emberibbé teszi. Hibái, tévedései is emberiek lesznek. Ahogy sikerei is. Megérkezett egy új világ reménye, ígérete. Dobrev Klára személyesíti meg ezt az álmot. Támogassátok Dobrev Klárát és árnyékkormányát!

- hívta fel rajongói figyelmét feleségére Gyurcsány Ferenc.

Forrás: Facebook

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Hajrá Klára ! Mutasd meg, hogy a demokrácia jólétet teremt, orbánc diktatúrája pedig vacogást és éhezést hozott sokaknak. Le a zsarnoksággal !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
@KisTehen: tehénke...ha ő nem is, de ti buktok...
Pálinkás Pál
@KisTehen: az összefosás egy halott dolog volt a fideszes makimajommal...
Clavigo
@Shikari: Te miről beszélsz,,,te falhuggyozó román cigány ?
Pálinkás Pál
@Shikari: már párszor mondtam,szerencsétek volt akkor fletóval...ha rajtam múlt volna...a kevésbé bűnösök is csak mostanság szabadulnának...vona ,a tóth laci, meg a csúti cigány már rég nem lenne tényező...
verőce21
Ezek már megint választás nélkül, csak puccsal szeretnének hatalomhoz jutni... :)
verőce21
De ki választja meg Dobrevet...?

Egyéni választáson még a miniszterelnökség jelöltségen is elbukott...!
mackoka46
Hajrá Klára ! Mutasd meg, hogy a demokrácia jólétet teremt, orbánc diktatúrája pedig vacogást és éhezést hozott sokaknak. Le a zsarnoksággal !
Havanagi
Remélm is,hogy Ő fogja vezetni,nem a gané tolvaj,hazug,stb maffia!
Pálinkás Pál
@KisTehen: lehet, de nem is így fogják megdönteni a rezsimet...
nejlontacskó
@Shikari: Ez igaz, abban viszont, nem lennék olyan nagyon biztos, hogy Viktor ezt megússza!
nejlontacskó
Ugyan már Feri, maradjunk azért a realitások talaján, ha lehet.
Neked az ország vezetéséhez, többé már, nem lesz közöd.
Sem közvetlenül, sem az asszony által!
Fel kéne végre nőnöd...
nejlontacskó
@Shikari: Ellenségi őrjöngés?
Az 2006-ban volt!!!
nejlontacskó
@Shikari: Neked stand up előadónak kellene lenned... :)))))
Istenakinincsen
Az 0rbáni fideSS maffiánál bármelyik ellenzéki sokkal hitelesebb...
Ilyen szánalmas baromságot még egyik sem mondott:" van esély arra, hogy ebből a válságból Magyarország úgy jöjjön ki, mint az az ország, amelyik a kanyarban előzni tud!” – mondta a kormányfő."
Hmmm...kanyarban előzni??? Ki az a hülye aki a kanyarban előzni akar?
Németh István
Mit kell tudni a dk.-nak aposztrofált jelenlegi csapatról! Csak vázlatosan > a demokrácia fogalmát, nyilván nem ismerik, mert közelről sem a nép a polgárok érdekeiért serénykednek! Tehát nem demokratikusak! A koalíció érdekes fogalomkör, mert nincs köztük egy, de egy olyan vezető amelyik egy más pártból tevődött volna abba a koalícióba! Klasszikus értelemben a demokrácia amely a nép kezében van, gyakorlatilag valamely osztály (társadalmi réteg) vezette diktatúráját valósítja meg. NA MOST! A diktatúra "majdnem" sikerül ugye 2006-ban - de jött egy sajátos "beszarábia" és gyorsan lemondott a diktátor és mandinerből fejtette ki tevékenységét!
Ugye azt mondtam nem demokratikus! Hát hogyan is lenne az amikor a nép a polgárok részére kedvező szociális adottságokat el kívánja törölni, nem ismeri el annak nép érdekűségét - mert ez DEMOKRATIKUS VOLNA! aztán azt merészelik mondani hogy sok a jövedelmük a magyaroknak azt kell a valóságos árakkal "karbantartani" >> ebben az az érdekes, hogy a pedagógusoknak meg kevés a pénzük - állítólag > ami nem igaz! Igaz viszont, hogy lehetne több!
Tehát valójában a dk. sem nem demokratikus, sem nemkoalíció!
A kormányunk viszont népérdekű, a polgárok akaratát és többségi álláspontjait rendre érvénye-sítő, csaknem 4/5-ös többséggel rendelkező ország vezetés! Mit is akartam ezzel mondani!?
Csupán azt, hogy a dk. egy személyes hatalomra törő és valójában az abszolút diktatúrába hajló kifejezetten nemzet és nép ellenes politikát kíván gyakorolni!
Szóval nektek ezt az első leckét be kell magolni! értitek??>@nejlontacskó: @Shikari: vegyetek némi leckét a @Pegero: Úrtól is mert azért Ő eminens!
FLETÓ
Téged Feri, igen! Továbbra is ! Az orrodnál fogva!
Aronka
Az egész egy gyurcsányista provokáció. Klárika bolgár születésű. Ott született, ott járt iskolába és az anya nyelve is bolgár (ezt ő maga mondta). Törvényeinek tiltják hogy egy idegen legyen magyar miniszterelnök.
simmering73
@Aronka: Fogadok, hogy te is minden vagy, csak magyar nem. Kutyabőröd van, hülyegyerek?
csak úgy....
ez a dé-kás megmozdulás olyan mint a fideszes nemzeti konzultáció! nevetséges... :)
nektek sosem esik le a garas,hogy kettö levitézlett,hirtelen meggazdagodott kisztitkár karmaiban vagytok?
simmering73
@KisTehen: Ez a kormány is halott, csak még nem fogtátok fel.
human
Ja, hogy te ezt így eldöntötted Fecó. Autoriter módon. Csak nehogy hasraesés legyen belőle.
kereső
@Aronka: Nosza elő azt a linket, ahol ezt mondta. Bulgáriában született, de magyar az anyanyelve, itt járt iskolába, magyar álllampolgár- sőt a gyermekei is azok. A magyaron kivül még négy nyelvet beszél- 2021 őszén élő egyenes adásban hallottam interjút adni a BBC-nek, ékes, irodalmi angol nyelven- minden öööözés nélkül. Ettől már nem magyar?
És, ha esetetlegesen kettős állampolgár- vannak itten mások is, nagyon magas pozicióban- a legfelsőbb biróság elnöke pl. Szóval tájékozódni, mielőtt elhajlitanád a valóságot.
Istenakinincsen
Olyanra kell bízni az országot aki nem akar kanyarban előzni, mert nem 55 ember ül mögötte mint egy buszon, hanem egy egész ország! Egy buszvezető sem kockáztathatja az utasok életét! Egy ilyen "veszélykereső" sofőrtől örökre vissza kellene vonni a "vezetői engedélyt". Sokkal jobb lenne, ha leszállna a lováról amig még él. Muszáj megvárni míg megdöglik?
Átül egy másikra és az is megdöglik?? Ennyi ló már nincs.
csak úgy....
@kereső: kár,hogy sokszor ugyan abba a hibába esek mint a fideszesek! a politikusokat nem kell megvédeni, ez az egész egy mesterséges adok-kapok! - miért van még gyurscsány szabadlábon,mikor fideszék megigérték ,hogy elszámoltatják?- nem érzed a disszonanciát ?
Aronka
@Istenakinincsen: A doktor miniszterelnök úr az egyetlen demokratikus elnök az EU-ban.
csak úgy....
@Aronka: ez a fideszéknek egy minimum egy 5 ezer forintot érö mondat! remélem mennek az átutalások... :)
vacsi
"hívta fel rajongói figyelmét feleségére Gyurcsány Ferenc"
Hát, ez röhej!
Németh István
@Aronka: te hülye kurva, nem kéne szemétkedned! A demokratikus berendezkedéstől messze eső undormány állatok, mint a gyurcsány és a nagy sunyi geci dobrev a tehetetlenségükben nem tudnak mit csinálni! > az nyilvánvaló a nyilatkozataikból, hogy a magyar polgárok ellen kívánnak serénykedni! nem véletlenül gátolják minden áron a járó Eu. pénzek megfizetését! Egy> szeret-nék ha a kormány anyagilag el lehetetlenülne - no ez nem fog menni! kettő > a regnálásukról álmodozva a pénzt maguknak akarják! No ez sem fog menni!
Összegezve egyszerű szar-kotorékokról van szó!
kereső
@csak úgy...: Talán azért van még szabad lábon, mert nincs miért elszámoltatni. Ez eszedbe/eszetekbe sem jut? Hiszen számtalan vizsgálat folyt ellene- még az omniózus sukoró ügyben is. Talán az sem véletlen, hogy Kéri azt mondta- na nem most, hanem még 2010-ben, hogy "gyurcsánynak tiszta a keze". Nem kéne "megvédeni" egyetlen poliitikust sem, ha a magyar közélet "tiszta" lenne, csakhogy amikor orbán meghirdette a maga centrális erőterét, egyúttal azt is kijelentette , hogy politikai korettség ideje lejárt- ezt gyakorolta 2020-től kezdve. És nem, nem vagyok Gyurcsány/Dobrev fan- csak éppen asok-sok hazugság amit a fideSS rájuk ken, felháborit- és felháborit az az erkölcs és morál nélküliség , ahogyan az ország ezt kezeli- minden tisztességtelenség, inmoralitás , a konszenzus hiány, a teljes részvétlenség , a szolidaritás hiánya a közélet minden szintjén- és ezt a fideSS honositotta meg. Legyenek átkozottak.
mn50231
Ő fogja vezetni az országot.

Ne fogja!
Mivel:
- féltjük a szemeinket a sörétektől,
- féltjük a hátunkat a gumibotoktól,
- féltjük a fejünket a kardlapoktól,
- féltjük a tüdőnket a könnygáztól,
- féltjük az életünket az azonosító szám nélküli sünöktől, terroristáktól,
- féltjük a szabadságunkat a bolsevik ügyészektől, bíróktól,
- félünk a böszméék jenki érdekekből ránk hozandó háborújától.
Nyugodtan akarunk aludni télen 20 fokos lakásban, autóval akarunk közlekedni, ha szükséges, látni sem akarjuk az "árnyákkormány" idiótáinak rusnya ábrázatát. Mint ahogy Bástya elvtárs "képletesen" mondja az híres filmben: "El velük! Durr."
Gyurka80
@kereső: Pedig anit írsz abból látszik "Gyurcsány/Dobrev fan" vagy!
Málna
Valahol érthető a türelmetlenségük. 16 évig nem lehet készülni...:-)
Istenakinincsen
@Gyurka80: ma, 19:33 Te kis pöcs fideSS fanatikus okostojás! Szerinted nem lóg ki a lóláb hogy mekkora barom vagy?
Nesze neked történelemóra: www.youtube.com/watch?v=_IY7YjOKnIk
Meg egy kis rálátás: www.youtube.com/watch?v=MpiFXnAJbKo
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 16:36 Te büdös bunkó fanatikus vadbarom! Inkább vezesse bárki az országot mint ez f@sz 0rbán és a fideSS meg a sleppje! Bármelyik ellenzékit le lehet majd váltani demokratikus módon, ha nem azt csinálják amit ígérnek!
Az egypártrendszer az maga a diktatúra...nem keresztény, és nem demokrácia! Embertelen kizsákmányoló rendszer ami a kiválasztottak számára Kánaán . Újkori fasizmus nemzethy (náci) alapokon.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Böszmeferiről is tudsz ilyet?
Istenakinincsen
@Gyurka80: Mit számít ez? Az ellenzék rivalizál az ellenzékkel. Összefogás helyett megosztottság van. Kinek jó ez?
Egy átlagember csak normálisan akar élni és ennyi. A fideSS összetartja az urakat, és az urak függőségben tartják a szolgáikat. Ez a titkuk, a bürokráciával összefonódott korrupció. De ne aggódj ez nem mehet túl sokáig:))
Lásd: telex.hu/tudomany/2022/09/21/allami-propaganda-dezinformacio-alhirek-oroszorszag-szerbia-magyarorszag-21-szazadi-diktatura-demokracia-budapest-forum
Istenakinincsen
@Pegero: Összeszartad magad látom! Én szóltam már régen, hogy ebből beszarás lesz ugye szaros?
Istenakinincsen
@Aronka: ma, 18:31 :)))))) Tisztán látszik...Melyik viccoldalon találtad?
Istenakinincsen
@Pegero: Hülyék nélkül mindenki olyan okos lenne mint pl: Te. Ha mindenki olyan okos lenne mint Te akkor kinek mondhatnád ekkora élvezettel hogy :"hülye fasz vagy baszd meg! :DDD"
Te hülye fasz!
csak úgy....
@kereső: ugyan ezt mondtam én is,-nem érzed a disszonanciát ?
Apfelbaum
Sok ember örülne ha se a felcsúti szélhámos se pedig Fleto és Co.nem foglalkoznak politikai dolgokkal és örökre eltűnnének
KisGenyo2
"Gyurcsány: Dobrev Klára fogja vezetni az országot"
Meseországot a homokosokkal! :D:D
Erik567
A DK induljon a következő választáson, egyedül, saját jogán.
Felejtsék el a választások előtti összefogást, nem vezet sehová, csak a marakodáshoz.
Ki fog derülni a valós támogatás, sok nagypofájú egy-két emberes párt eltűnik a fenébe, eddig is csak a sz@rt kavarták és a megosztottság növelték.
A jobboldalt másik jobboldali alakulattal nem lehet leváltani, bár itt már nem lehet jobboldali kormányról beszélni, itt egy hűbér uradalom rabolja le az országot.
Összefogásra, koalícióra a választások után kerülhet sor azokkal akiknek valós támogatottsága van.
A magyar emberek nem hülyék, ha egyértelmű erőt látnak orbánnal szemben oda fognak szavazni, feltéve ha nem csalják el a választásokat.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Ja krékó és ceu, marha hiteles, vagy nem. Nézzél meg egy ceus szakdolgozatot és akkor látod milyen idióták.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Peller Anikó
"Orbán V. Vagyona 1800-2000 milliárd forint + Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és Strómanjai, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. kőzőtt 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, tőbbszáz ha földdel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttűk van Lévainak 6 ha földje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából /697 M/ vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. kőzőtt 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épűlettel és Viztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépitették Tőbbszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al kőzősen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Őrőkpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikőtőt, Fűrdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant épitenek. 165 ha földet Mányban, 497 M-ért, és 193 ha, 261 M-ért Bicskén.2015.I. Pálinkafőzdét vettek. 2014.XII. Seregélyesi...
Istenakinincsen
@Gyurka80: Peller Anikó
2015.IX. A volt Postabank Székházat a József Nádor téren. Informatikai cégeket. 2015.IX. Bodajki Hochburg - Lamberg Kastélyt, 29 M-ért. 2015.XII. Turai Schossberger báró Kastélyát, 10 ha Parkkal, 98 szoba, Pálmaház, 200 M-ért. 2016.II. Városligeti Fasorban Spitz Villát, 40 szobás. 2016.X. Mahart Székház Tropicana épűletét, 2 milliárdos állami hitelből. 2016.XI. Komáromi ipari Parkban ingatlant, 1 milliárdért. 2016.XII. Visegrádi Kastélyszállót. 2017. Dorottya utcában és a Nagymező utcában Luxushotelt. Pollack Mihály téri Mélygarázst."

És az utolsó 5 év még benne sincs a felsorosolásban. Érdekelne például a 94 tonna fekete szén holléte amelyet a MNB trezorjában őriztek még tavaly júniusban is amikor azt megtekintette azovi.

Na és faszparasztok a manyupot még nem is említettem. Az cirka 3000 milliárd. Tudod az hány nokiás doboz faszparaszt?

m.facebook.com/istvan.orsos.5095/posts/pfbid06vnV3gzHqsBY5848kNDTUnHQX1T815RWB58VqZE7kU7zthZuk9m31T8zDEZnB5VVl
Gyurka80
@Istenakinincsen: Böszmeferiről is írd össze! Istenem még mindig van olyan hülye aki a manyup lenyúlásáról ír, amikor még most is vannak tagok.Te is olyan őrült vagy mint a peller anikó!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Te olyan vagy mint a gazdád! Kérdeznek tőle valamit és ha nem tud válaszolni akkor azt ecsetelgeti, hogy mit csinált a baloldal anno...De soha nem ezt kérdezik tőle! Érted? Sokkal fontosabb lenne arra válaszolni amire a kérdés vonatkozik. 2022 van. 0rbanisztán 13 éves.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Téged NEM az igazság érdekel!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Te sok mindent tudsz az tisztán látszik:)), de azt honnan tudhatnád hogy engem mi érdekel?
Szerintem én azt jobban tudom mint te! Csak a szürke valóság és az igazság érdekel engem, a mellébeszélés terelés nem!
Elég világosan fogalmaztam, vagy szótagoljam?
Ma készítjük elő a holnapot és a jövőt és ezt azért kell jól és átgondoltan csinálni, hogy ne kelljen "holnap, vagy a jövőben" visszamutogatni a tegnapra vagy a múltra. Ha ezt is megérted akkor már nem vagy túl messze...láthatod a fényt az alagút végén:))
Gyurka80
@Istenakinincsen: "Ma készítjük elő a holnapot és a jövőt " ez böszmeferi idejére is igaz volt amikor a pannon puma száguldása közben csődbe vitte az országot.Onnan kellett helyrehozni a dolgokat, ez sokáig tart.
Istenakinincsen
@Gyurka80: A máról beszéltem te agyhalott. Erre TE visszamutogatsz a múltra. Röhejes hogy te helyrehozásról beszélsz:)))
A 13 éves kormányzati tevékenység csődjét még nem látod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.