A családokat a háború gazdasági hatásai érintik –jelentette ki Orbán hétfőn délőn a parlamentben. Negyven éve nem látott infláció száguld szerinte Európában, és elkezdte sorolni az országokat, ahol az átlagot meghaladó az infláció mértéke. A mi régiónkban a legmagasabb az infláció, a jegybankok markáns kamatemelési ciklusokba kezdtek – folytatta. Mindenhol nő a költségvetési hiány és az államadóság.

Orbán megisméltelte: nem az agresszor oroszokat, hanem a Nyugatot vádolja az energiaválságért

Címlapkép: Facebook

A miniszterelnök – bevallása szerint – látott már jó néhány gazdasági válságot. Antall-, Horn-, és Gyurcsány-kormány alatt is volt, de két éve a járvány miatt is meg kellett küzdeni a válsággal – írja a Telex.

Az energiaárak növekedése minden országban növeli az inflációt. Ezeket a durva energiaárakat azonban nem gazdasági folyamatok váltják ki Orbán szerint, hanem a szankciók. Nem a gazdaság, hanem a brüsszeli politikai döntések felelősek a magas inflációért.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Telex

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Végighallgattam én hülye. Mindig azt hiszem nem lepődök meg ezen a seggfejen én már soha. Tévedtem újból. Döbbenetes amiket mondott. Szerintem ez már nem köztünk él, nem ezen a földön. Ungár Péter viszont nagyon jó volt, le a kalappal előtte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Orbán tömeggyilkosok mellé állt. Olyan, mintha Hitler mellé állna. Az oroszok civileket, férfiakat, nőket, gyerekeket, öregeket gyilkolnak le, és tömegsírokba szórják őket. Magyarország gyilkosok pártján áll, ezért a világ megvetését élvezi joggal. Az oroszokat csak a szankciókkal lehet megállítani, vagy a harmadik világháborúval. Orbán egy áruló a NATO-ban és az Európai Unióban is. Ebbe a bűnbe rántja bele a magyarokat is. Ha Európa feladja a szankciókat, készülhet az orosz gyarmatosításra, vagy a harmadik világháborúra.

A magyarok pedig az orosz bevonulásra. Mert ha az oroszokat nem kényszerítik térdre gazdaságilag, akkor Putyin megindul a Nyugat felé, és a baráti, testvéri Magyarország felvonulási terep lesz az orosz hadseregnek. Orbán ugyan nem zavarta ki az oroszokat, de még beengedheti őket. Aki a szankciók ellen van, az a béke ellen van. Amit Orbán propagál, az az oroszok zsarolása."
nepszava.us/orban-hazudik-a-szankciokalternativaja-a-harmadik-vilaghaboru-vagy-az-orosz-gyarmatositas-megszallas/
KisTehen
az eu vezetése baszta el

"Az EU vezetőinek sorozatos rossz döntései ágyaztak meg az európai gázválságnak"
propeller.hu/nagyvilag/3862982-eu-vezetoinek-sorozatos-rossz-dontesei-agyaztak-meg-europai
KisTehen
@sgl: tényeket? milyen tényt mutattál be?
Toller Béla
Oebán nem a magyarok nevében beszél ilyenkor. Valami sötét erő nevében, sokkal inkább.
ómió
És a durva eszkalálódását sehogy se lehet a Putyinra hazudni!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.