A családokat a háború gazdasági hatásai érintik –jelentette ki Orbán hétfőn délőn a parlamentben. Negyven éve nem látott infláció száguld szerinte Európában, és elkezdte sorolni az országokat, ahol az átlagot meghaladó az infláció mértéke. A mi régiónkban a legmagasabb az infláció, a jegybankok markáns kamatemelési ciklusokba kezdtek – folytatta. Mindenhol nő a költségvetési hiány és az államadóság.

Orbán megisméltelte: nem az agresszor oroszokat, hanem a Nyugatot vádolja az energiaválságért

Címlapkép: Facebook

A miniszterelnök – bevallása szerint – látott már jó néhány gazdasági válságot. Antall-, Horn-, és Gyurcsány-kormány alatt is volt, de két éve a járvány miatt is meg kellett küzdeni a válsággal – írja a Telex.

Az energiaárak növekedése minden országban növeli az inflációt. Ezeket a durva energiaárakat azonban nem gazdasági folyamatok váltják ki Orbán szerint, hanem a szankciók. Nem a gazdaság, hanem a brüsszeli politikai döntések felelősek a magas inflációért.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Telex

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Mocskos muzsikus, nem jött be az ingyenpénz te szemét patkány??? akkor a nyugat a szemét, n...eked egy pfenniget sem adnék tolvaj !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@magyar1: A mi semmiből lett milliárdosainkat is beleérted a tetves gazdagokba?
Aki Én
@verőce21: ...mondom, nagyon buta vagy. Ez már rég nem vicces.
117
Az Amerika-ellenesség folytonossága Mo-on

"Ne csodálkozzon a Fidesz, ha az ösztönös indulatokra rájátszó, a primitív Amerika-ellenességnek utat engedő politikája visszaüt rá és a rasszista szélsőségesek Orbánt nem a rossz politikája, hanem az állítólagos cigány-zsidó származásáért fogják támadni!"

magyar-gyaur.blog.hu/2022/09/25/az_amerika-ellenesseg_folytonossaga_mo-on
simmering73
"Orbán tömeggyilkosok mellé állt. Olyan, mintha Hitler mellé állna. Az oroszok civileket, férfiakat, nőket, gyerekeket, öregeket gyilkolnak le, és tömegsírokba szórják őket. Magyarország gyilkosok pártján áll, ezért a világ megvetését élvezi joggal. Az oroszokat csak a szankciókkal lehet megállítani, vagy a harmadik világháborúval. Orbán egy áruló a NATO-ban és az Európai Unióban is. Ebbe a bűnbe rántja bele a magyarokat is. Ha Európa feladja a szankciókat, készülhet az orosz gyarmatosításra, vagy a harmadik világháborúra.

A magyarok pedig az orosz bevonulásra. Mert ha az oroszokat nem kényszerítik térdre gazdaságilag, akkor Putyin megindul a Nyugat felé, és a baráti, testvéri Magyarország felvonulási terep lesz az orosz hadseregnek. Orbán ugyan nem zavarta ki az oroszokat, de még beengedheti őket. Aki a szankciók ellen van, az a béke ellen van. Amit Orbán propagál, az az oroszok zsarolása."
nepszava.us/orban-hazudik-a-szankciokalternativaja-a-harmadik-vilaghaboru-vagy-az-orosz-gyarmatositas-megszallas/
Toller Béla
Oebán nem a magyarok nevében beszél ilyenkor. Valami sötét erő nevében, sokkal inkább.
ómió
És a durva eszkalálódását sehogy se lehet a Putyinra hazudni!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.