Felszólalása utolsó blokkjában a miniszterelnök arról beszélt, hogy a munkaalapú gazdaság bázisára fel kell építeni a kutatási és fejlesztési alapú gazdaságfejlesztési programot. Ennek része kell legyen az egyetemek és hadsereg fejlesztési programja is.

Orbán az unió tagjaként képzeli el a jövőnket

Fotó: Facebook

„Megerősítem, hogy a Brüsszellel fennálló vitáink ellenére az unió tagjaként képzeljük el a jövőnket”

- mondta, aláhúzva, hogy ugyanolyan értékű tagjai vagyunk a közösségnek, mint bármely más tagállam, csak mi nem egy egyszínű, falanszter Európában szeretnénk élni.

„Ragaszkodunk a hagyományainkhoz, észjárásunkhoz, büszke nemzet vagyunk, mert mindig többet adtunk a világnak, mint amennyit kaptunk tőle”

- érvelt a kormányfő.

Címlapkép: Facebook

Forrás: 444.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Pálinkás Pál: Én már 9. éve lakom itt és köszönöm jól elvagyok! Leszarom a hazát, ha folyamatosan ezekre a szarokra tudnak szavazni az én adómat nem fogják ellopni! Orbán amúgy jól teszi hogy ellop mindent! Hagyjátok neki...:(
Pálinkás Pál
@rokker33: sajnos ez nem rajtam múlik, sok itt a birka...
gina
Ilyen elmebeteget régen láttam, összevissza karattyol elöntötte a zsir azt a malac fejét, normális gondolkozásra nem is képes ez a szerencsétlen barom
justhpeter
Végignéztem a mai szereplését, de egy értelmes mondatot nem hallottam tőle. Egy dolog viszont kiderült, ő és a kormánya semmiért nem felelős. Ezért kár volt ma a parlamentet kinyitni. Igazán bevezethetnék a távhazudozást, így akit érdekel rákattint, a többiek élhetik a napi normális életüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.