Sorra futnak be az ellenzéki reagálások Orbán Viktor mai beszédével kapcsolatban. Most a független parlamenti képviselő, Hadházy Ákos mondta el szerinte mit lehet tenni. 

Hadházy: Egy dolognak van értelme, visszafoglalni az állami tévét és rádiót

Orbán mai beszédéhez és az új "nemzeti konzultációhoz kapcsolódóan szedte össze a gondolatat.

Csak egy dolognak van értelme, visszafoglalni az állami tévét és rádiót a köz szolgálatára. Minden más csak árnyékboksz, pótcselekvés, alibizés.

- jelentette ki Facebook oldalán.

A családokat a háború gazdasági hatásai érintik

– jelentette ki Orbán hétfőn délőn a parlamentben.

Negyven éve nem látott infláció száguld szerinte Európában, és elkezdte sorolni az országokat, ahol az átlagot meghaladó az infláció mértéke.

A mi régiónkban a legmagasabb az infláció, a jegybankok markáns kamatemelési ciklusokba kezdtek, és szerinte indenhol nő a költségvetési hiány és az államadóság, erről bővebben ITT olvashat. 

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Tessék kérem! Lehet! Annyit kapsz érte mint bárki! Nincs mentelmi jog...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Ahhoz ki kell vinni az embereket az utcára és addig kell folytatni a polgári engedetlenséget/blokádot, amíg a maffiaállam le nem mond, mert demokratikus úton ezt a velejéig rohadt tróger bandát (diktatúrát) nem lehet leváltani. Geciék, csak az erőszakból értenek! Magyarország legújabb alaptörvénye. Jó lenne, mert már most késésben van a NÉP!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/184606284_1106400829839823_5260032515217413378_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=fND_ciP-s9IAX_k5MtD&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-FfcXjCccXZgZKdQIzIYndGGauy__QqEtkP_qeKGQ1Lg&oe=63561572
jesz
..."Csak egy dolognak van értelme, visszafoglalni az állami tévét és rádiót a köz szolgálatára"...

És hogy picinyem? A saját helyed sem vagy képes elfoglalni, pedig oda a nép küldött, akkor mégis hogy kell visszafoglalni?

Nagyon jól tudod, egy lehetőség van, az utca..de az sem működik.
polgarb
Végre valaki kimondta a lényeget!!! Az utolsó takarítót is kirúgni a p..ába!
Namely
Szegény Hadházy bohóc már nem tudja, hogyan überelje túl az eddigi primitív ostobaságait... most már utcára szólítja az embereket.
Mi lesz a következő?
:D :D :D

Ez a szerencsétlen barom az egyik legszánalmasabb figurája az összefosás bohózatnak... :D
gina
Itt kellett volna már régen kezdeni, ahol a TV és a rádió ott a hatalom
Németh István
Na pöcsfejűek! ennek van értelme >>> -hadházy-egy-dolognak-van-értelme-visszafoglalni-állami-tévét és rádiót! Ezt mán nevezem!
A kormánynak intézkednie kell, hogy az esti műsorok során mindenféle hirdetés megszűnjön, de minimálisan is legfeljebb 2 percnél hosszabb ne legyen és minden műsor-blokkban legfeljebb egy alkalommal fordulhasson elő!
Menjünk ki az utcára!! hajrá-hajrá!!!
gina
@Namely: Jobb egy szerencsétlen barom aki megmondja az igazat,mint ilyen szar kis emberi senkik mint ti fideszhivö barmok, saját gondolkodásotok nincs csak OV zsiros seggét nyalni és a román szemetet éltetni,, te elmebeteg alkesz idióta
kereső
Megszólalt orbán- a forint árfolyama kilőtt.:
Orbán Viktor két focimeccs között - német-magyar és magyar-olasz - beugrott a parlamentbe és a valóságtól elrugaszkodott, felelőtlenül provokatív beszédével bedöntötte a forint árfolyamát. A beszéd elhangzása után egy Euro 410,20 egy dollár 424, egy svájci frank 429, egy angol font 459 forintba került. (A romlás egy óra alatt 4-5 Ft/deviza.)
Aki ebben a kiélezett, minden ponton kritikus gazdasági helyzetben nem arról tájékoztatja a parlamentet, valamint a hazai és külföldi közvéleményt, hogy vezetésével a magyar kormány mindent megtesz azért, hogy eleget tegyen az EU jogállami követelményeinek, hogy minél hamarabb létrejöjjön a megállapodás az EU bizottságával és elháruljanak az akadályok az EU támogatások, valamint a helyreállítási alap kedvezményes eszközeinek igénybevétele elől, hanem ehelyett a gazdasági krízisért, a vágtató inflációért, a brutális eladósodásért, valamint a bizonytalan energia ellátásért az EU orosz ellenes gazdasági szankcióit okolja, aki nagyképűen kijelenti, hogy ha az EU nem utalja át "a nekünk járó támogatásokat", akkor más forrásokból szerezzük meg azt a pénzt, amely szükséges a biztonságos magyar energia ellátáshoz és korszerűsítéshez. Aki konkrét válság csökkentő program helyett azt közli, hogy majd decemberben egy új 2023-as költségvetést terjeszt be a parlamentbe, amelyben már lesznek család védelmi és vállalkozásokat is támogató intézkedések, az napnál világosabban bebizonyítja, hogy ő és kormánya nem ura a helyzetnek, abszolút alkalmatlan a gazdasági krízis menedzselésére, politika szándékai pedig ellentétesek Európa, valamint Magyarország érdekeivel.
...
kereső
...
Miután a harsogó és mindent elöntő propaganda megpróbálja rendszeresen elterelni a lakosság figyelmét a valódi problémákról, a reális szakmai elemzések mellett figyelmünket a pénz- és tőkepiacok reakcióira célszerű fordítanunk és akkor képet kaphatunk gazdaságunk jelenlegi állapotáról, várható kilátásairól.
Ez a kép pedig nem rózsaszínű, hanem éjfekete lesz...

Békesi László
fergeteg
Le kell kapcsolni ezt a faszt. S bilincsbe verni.
kereső
A miniszterelnök zárásként úgy fogalmazott: „Büszke nemzet vagyunk, amely mindig többet adott a világnak, mint amennyit kapott tőle. Ma jobb állapotban várjuk a válságot, mint 2008-ban, amikor a recesszió kicsontozta a magyar gazdaságot. Magyarország ma erősebb, mint a kommunizmus bukása óta bármikor.”

Nano bitesek ezzel lakjatok jól, és ez melengessen benneteket .
kereső
Ha, jól rémlik próbálkoztak néhány évvel ezelőtt ellenzéki képviselők ezzel- nem voltatok ott Ákos akkor. Van képviselő, aki még most is biróságra jár e miatt- tiltakoztatok miatta? Nem hallottam. Ja, az a hülye egy dk-s.
Csizmás Kond
...visszafoglalni az állami tévét és rádiót ???
...még szerencse hogy nem engedték letennie a képviselői esküt, nélküle is van elég kelekótya a parlamentben.
Istenakinincsen
@jesz: Ezt írtad te ökör: "És hogy picinyem? A saját helyed sem vagy képes elfoglalni, pedig oda a nép küldött, akkor mégis hogy kell visszafoglalni?"
Hogy foglalja el a helyét, ha a kövér Úr nem engedélyezi??? A haverod itt leírta nem látsz?
@Csizmás Kond: ma, 19:22 ...még szerencse hogy nem engedték letennie a képviselői esküt,"
Óhh micsoda véletlen...
Istenakinincsen
@Namely: Mesélj mi a baj Hadházy-val? Talán nem mond igazat? Kétlem... Cáfold meg ha tudod!
Ha szerencsétlen barmot és szánalmas figurát akarsz látni akkor ajánlani tudnám a fürdőszobai tükrödet!
Vagy esetleg egy film ajánló? :www.youtube.com/watch?v=_IY7YjOKnIk
Vagy a mai valóság? :www.youtube.com/watch?v=MpiFXnAJbKo
Szólj ha kész vagy és felfogtad!
TASzSz
Tessék kérem! Lehet! Annyit kapsz érte mint bárki! Nincs mentelmi jog...
Namely
@gina: Amikor egy magadfajta, helyesen írni nem tudó, csak káromkodni képes, társadalom alján élő söpredék megpróbál abba ténybe kapaszkodni, hogy mivel ő nem fideszes, ezért már ér valamit, sőt felsőbbrendű, már szinte gyógypedagógiai szintet üt meg. :)
Ne is próbáld meg értelmezni amit írtam, sajnos valszeg genetikailag képtelen voltál rá mindig is, és az alkohol/hígító csak tovább ronthatott az amúgy sem túl rózsás kezdeti értékeken. :)
Namely
@Istenakinincsen: "Mesélj mi a baj Hadházy-val?"
Nem blikk-firkász a munkája, nem is fantázia-blogger.
"Talán nem mond igazat?"
Ez mennyiben függ össze azzal, hogy egy bohóc, akinek nem ez a munkája, és amit csinál semmi más, mint attrakció a nagyérdeműnek, ha vevő rá. Valaki, mint ezek szerint te is, szereti a bohócműsort parlamenti képviselők előadásában. Én nem, és ennek hangot is adok.
"Ha szerencsétlen barmot és szánalmas figurát akarsz látni akkor ajánlani tudnám a fürdőszobai tükrödet!"
A fürdőszobai tükröm egy tárgy, nem is értem hogy lehet látni egy személyt tükörként használni.
"Szólj ha kész vagy és felfogtad! "
Mit? Azt a sok baromságot, amit összehordtál? Nevezd át magadat Hadházy2-re. (bár neked lehet az a munkád, hogy hülyeségeket kommentelsz).
gina
@Namely: Irja ezt nekem egy szar magyar, ki vagy te te senki emberi szenny??? OV seggnyaló söpredék, elemezd a szart a wc ben odavaló vagy
Istenakinincsen
@Namely: ma, 10:13 A válaszod terelés, mellébeszélés! Az a bajod Hadházy-val, hogy nem ez a munkája???
Szerinted ha egy pék szemtanúja lesz egy bűncselekménynek akkor dugja a homokba a fejét és hallgasson mert nem ez a munkája?...nincs itt semmi látnivaló ugye?
A másik kérdés az volt: "Talán nem mond igazat?" Talán nem tárja fel elég részletesen a közpénzek lenyúlásának kifinomult módszereit? Nem az volt a kérdésem hogy bohóckodik-e, vagy milyen cipőt visel!
Egy kis segítség neked a válaszokhoz: A: igazat mond. B: nem mond igazat. C: nem tudom. D: nem akarom tudni.
...A fürdőszobai tükrödről csak annyit, hogy nézz bele és ha nem látod magad akkor kapcsold fel a fényt:))
Namely
@gina: tökéletes választ adtál :) minden veled kapcsolatos korábbi állításomat igazoltad :D

@Istenakinincsen: "Az a bajod Hadházy-val, hogy nem ez a munkája??? "
Igen.
"Szerinted ha egy pék szemtanúja lesz egy bűncselekménynek akkor dugja a homokba a fejét és hallgasson mert nem ez a munkája?...nincs itt semmi látnivaló ugye?"
Na ez a terelés. Ha egy pék lát egy bűncselekményt, akkor beballag a rendőrségre és feljelentést tesz. Ha kiposztolja, hogy like-okat gyűjtsön, akkor egy bohóc, mint Hadházy.
"Talán nem tárja fel elég részletesen a közpénzek lenyúlásának kifinomult módszereit?"
én pedig erre válaszoltam korrektül: hogy nem tartozik a témához.
".A fürdőszobai tükrödről csak annyit, hogy nézz bele és ha nem látod magad akkor kapcsold fel a fényt:)) "
Szeretnél humorral kifarolni abból, hogy hülyeséget írtál, de a tény, tény marad: hülyeséget írtál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.