A fideszes házelnök benyújtotta határozati javaslatát.

Kövér László politikai bírálat miatt négymillióra büntetne egy ellenzéki képviselőt

Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtt felszólal az Országgyűlés őszi ülésszakának nyitónapján, 2022. szeptember 26-án. Mögötte Kövér László házelnök. MTI/Máthé Zoltán

Megjelent a parlament honlapján Kövér László javaslata Sebián-Petrovszki László országgyűlési képviselő tiszteletdíjának csökkentéséről 

A fideszes házelnök azért büntette a DK politikusát kéthavi tiszteletdíja (3 949 200 forint) csökkentésével, mert az Országgyűlés június 27-i ülésnapján napirend előtti felszólalása zárásaként ezt mondta:

Egy dolog biztos: törvényes kormány egyikkel sem próbálkozna, ilyet csak egy olyan, törvénytelen kormány tesz, amely a saját érdekét…

A házelnök a kormánnyal összefüggésben használt „törvénytelen” jelző hallatán kikapcsolta a képviselő mikrofonját, jelezte, a képviselő megsértette a házszabályi rendelkezéseket, ezért utólagos szankcióra számíthat.

Forrás: 24.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Hallo unió, a pénzosztáskor majd számítsák be ezt is. Meg a Hadházy ügyét is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Hallo unió, a pénzosztáskor majd számítsák be ezt is. Meg a Hadházy ügyét is.
gina
Jöhetnek vizsgálni a jogállamot, te szemét szar kis házmester, mit képzelsz ki vagy te?? egy proli pedofil kis szar senki,,,,takarodó
namihami
Furcsa!?!?! Hiszen elsősorban ez a feladata! A Gazdát az élete árán is.
Már többször leírtam, hogy (szerintem) látens buzi, aki a szerelmét félti. És bármi áron megvédi.
Nessy
Ja, kérem, nálunk demokrácia van! Az ellenzék is elmondhatja a véleményét, ha hagyják, és ha még igaz is, akkor ,ár egy mondat is sok millió forint! Nesze neked jogállam, amúgy fidesz módra!
Juhász István
Jogállamisággal kapcsolatos EU- s aggályokra. Nálunk IGENIS MŰKÖDIK A JOGÁLLAM !!!. Itt lehetséges, hogy egy néhai / felmenő / igaz, hazafi férfi megkapta anno. a Szocialista Hazáért Kitüntetést, igy az utódjai ... felvételi vizsga NÉLKÜL bekerülhettek az egyetemre. A kitünti indoklása sem volt SEMMI... " Az 1956- os ELLENFORRADALOM leverése terén kifejtett, kiemelkedő munkássága elismeréseként... " Nos a kedvezményezett fiatal egyetemistát úgy hivták, hogy KÖVÉR LÁSZLÓ... Most változott a széljárás, ha valaki kétségbe meri vonni a MINDENHATÓSÁGUKAT, azt BÜNTETNI kell. Igaz, a Strsszburgi biróság később " helyre teszi " a dolgokat, de a bültik árát is a magyar adófizetők állják, nem pedig a bajszos házmester...Apropó, a HÁZMESTER is büntetett anno, ha valaki este 9 után ért haza, és ki kellett nyitnia a KAPUT, az bizony 2 ... kemény forintba kerüélt. Mindenki jól meggondolta, mikorra érjen haza...
dr. prédikátor
PÁPAI KANÁSZ!!! mé nem baszod a kurva anyádat te szemét geci!!!
polgarb
Itt vannak e a holland megfigyelők?! Vagy úgy csinálnak mint Srebrenicába?!
Toller Béla
Ha kövér ezt megteszi, mindenkinek ott kell hagynia a parlamentet, és elmenni egészen Strassbourgig a jogi elégtétel keresésével. Nagyon meg kell büntetni azt a felfuvalkodott gazembert !
ómió
Ja, hogy efftársi házszabálysértés történt...!
namihami
@ómió: 10.59: Bocs..., de mivel is? Nem káromkodott, nem beszélt ordenáré módon, nem bekiabált. Egy felszólalása volt, aminek ott a helye és tulajdonképpen az egész (többek között), ezért/erre lett kitalálva.
Azt a felháborító szót merte(!!) használni, hogy ""törvénytelen""? Nem valami Orbán nevű ordibálta ugyanitt, hogy ""hazudik" a kormány? Ez szebb vagy elfogadhatóbb? Vagy csak azért, mert egy isteni/orbáni szájból hangzott el?
Gazella
@ómió: tudjuk h te vakhithű geci nyaló vagy. Sebaj majd kutyára fog jönni a dér.
vitriol
Akár tetszik akár nem, a kövér házmesternek, ez a kormány törvénytelenül működik, mert vég nélküli csalások árán jutottak hatalomra azóta pedig orbitális hazugságokkal tartják fenn a legitim kormány látszatát.
csak úgy....
lacibácsi a 19 es vereskatona nagyapára ütött,aki szintén nem ismerhette a pardont...
ómió
@namihami:Átírtad a házszabályt, vagy "csak" a házelnöknél is "jobban ismered"!? Arra gondolni se mernék, hogy esetleg másképp hazudod!?
ómió
@Gazella: Nafene! Faszszopó bolsi luvnyák osztják errefelé a "vakhitű" jelzőt!? Meg még a gecinyalót is? Ennyire tele vannak?! Nem jött még rájuk a "dér"? Pedig jó nagy kutyák!
Emmersson71
"Orbán Viktor: Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk"
bence
Nincs senki se aki helyretenné ezt a komcsi ivadékot ?! Vajon mire vitte volna ha nem a fidesz soraiba tartozna ? Merthogy az esze által nem sokra az biztos ! Mivel ennek a köpönyegforgatónak csak a bajusza nagyobb az eszénél !
namihami
@ómió: 09.11: Kifejtenéd bővebben, hogy ÉN mivel írtam át azzal, amit leírtam?
Mert se nem hazudott, se nem volt ordenáré (miként írtam), csupán elmondott egy beszédet.
Amit most (kivételesen) nem sikerült a vicének belefojtania egy ellenzéki felszólalóba. Mert ha a kormánypárt bekiabál, ócsárol vagy csak a függöny mögött lapul, az a vicének elfogadható. De jaj annak az ""ellenségnek"" amelyik a ""kövéri Istenségére"" csupán csúnyán mer ránézni. Bírálni?!?! ""Csak dicséret illet, nem bírálat""--miként a Mi Istenünk már el is várja az Ő népétől.
Tehát: hol és mivel írtam át a házszabályt?
117
@ómió: Akarod személyesen elmondani nekem? Oké, gyere találkozzunk!
Találkozzunk te beteg fasz, ómió!

Írd le a helyet és az időpontot.
Clavigo
@ómió: A partvis pofájú ,falhuggyozó pápai muzsik haverod,,,az a bolsi.. Olyan feje van a Kövér haverodnak,,mintha egész nap citromos szart nyalogatna...
Aki Én
Igazi, tagadhatatlan bolsi lépés a komcsi házmestertől.
Ez csak a csekély képességű, bolsevista csicska @ómió: nak és @Shikari: nak elfogadható.
ómió
@namihami: Fordulj egy a házszabályt töviről hegyire ismerőhöz, neki példálózz, hazudozz! A "bolsevik tisztelet meg őszinteség", az, ugye, egyébként is - nem kell itt taglalnod - "köztudottan legendás", Hullaházy efftársad lófaszozásától kezdve, Bangóné efftársnőd patkányozásáig, ami maga a "sérthetetlen efftársi humánum", ugye!? Sőt! A szankcionálhatatlan abszolutuma, maga! Ha meg majd a házszabályt is megtanultad, talán arra is rájöhetsz, mivel írtad át!
ómió
@117: Találkozz te az aberrált bolsi szarkupac efftársaiddal, majd a "prájdotokon"! Ők a számodra efftárskonformak!
ómió
@Clavigo: Legalább túl vagy már a mai Internacionálé-kvótád eléneklésén, bolsiék fajkreténje, mielőtt a fekálízesített tetvesbolsi egótokat a másikra hazudtad!?
ómió
@Aki Én: Már megint a tetves bolsiságotok másrahazudásán "fáradozol", efftársék elmebetege!? Inkább szedáltasd magadat ott az elmeosztályon!
Aki Én
@ómió: Még egy ilyen egysíkú, buta balfaszt, mint te...
ómió
@Aki Én: Amit tükörbe nézve konstatálsz, azt mindig másra hazudod, bolsiék fajkreténje!? Úgy az efftársi?
Aki Én
@ómió: Még egy ilyen egysíkú, buta balfaszt, mint te...
ómió
@Aki Én: Eszerint jól tippeltem fentebb (10:27)! És mondd csak, bolsiék fajkreténje: ez a mentáldefekted szerves része!? És nem is gyógyítható?
NKF
Ha törvénytelen akkor maradjon otthon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.