A vakhit ellen persze nehéz küzdeni.

Szétszedik Orbánt és híveit egy nyilvánvaló hazugság miatt
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Facebook-oldalán ismételte meg Orbán Viktor, hogy szerinte

az Oroszország elleni szankciókról a brüsszeli bürokraták és az európai elitek döntöttek.

Ezzel igyekszik alátámasztani a nemzeti konzultáció nevű pénzpocséklás létjogosultságát.

Arról viszont most is mélyen hallgatott, hogy a szankciókat ő és párttársai is megszavazták.

A miniszterelnök Facebook-posztja alatt a legalább kettőig számolni tudó kommentelők erre emlékeztetik is Orbánt és híveit, de kétséges, hogy a rajongók ezt valaha is képesek lesznek felfogni.

Forrás: Facebook

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
szektásoknak hiába magyarázol...ezért kell a puhosnak a max 50 IQ pontos szavazóbázis...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
szektásoknak hiába magyarázol...ezért kell a puhosnak a max 50 IQ pontos szavazóbázis...
amortizáltok
te itt már ne indits semmit ülj a repülődre aztán huss ahová akarod de csak oda, vissza inkább ne majd ha fontos lesz az utódod hazahozat mint a broker marcsikát.by by
Csizmás Kond
Persze hogy megszavazták, de ugye emlékszünk még, hogy amíg a viták folytak és Orbánék akadékoskodtak, hogy nem írják alá akkor kígyót békát kiáltottak rájuk. Amúgy az aláírás nem annyira a szankciók érvényességéért történt mint a zunió egységét mutatni kívánó okból...tehát most ki lehet forgatni mindent viszont az csak azt bizonyítja hogy elhallgatni akarják az igazi okot amit akkor is kihangsúlyoztak.
Macskaszem
Jó szétszedik, de mikor??? Ha kérhetem minél hamarabb, és minél apróbb darabokra. Aztán húzzák le a budin egy kis Domestossal.
Macskaszem
@KisTehen: Kik, Orbánék? Ez igaz, mert annyit hazudnak, hogy már teljesen belezavarodnak.
Csizmás Kond
@KisTehen: Nem is akarnak mert akkor nem tudnának mindenfélét összehazudozni.
icegygenabro
az Oroszország elleni szankciókról a brüsszeli bürokraták és az európai elitek döntöttek.

Mi a faszt aggódsz hiszen ötödáron vetted a gázt böszme!
Jozefina
Igen Magyarországot szektaként terrorban tartja a vezére. A szekta tagok pedig vakon követik a vezetőt és isszák minden szavát. Ez minden szektánál így van, még a hitgyülinél is!!!
icegygenabro
@Istenakinincsen: a köpönyegforgató kis geci!
Istenakinincsen
@Shikari: O1G és a fideSS csürhe lopja meg a magyarokat te gyökér! Nem látod???
Toller Béla
Bukott alakok, összevissza hazudoznak. Ez a baromság egészen biztos nem függ össze orbán szemének nem kiövetésével, például ! Ő akkor éppen a páncélozott BMW-jében csücsült és a körmét rágta, vagy szája szélét nyalogatta. A szemét az elhülyült fidesznyik veszített el, aki nem ment haza, amikor kellett volna. A parlamenti munka nem a visszapofázásból áll ám ! Tessenek utámanézni !
Istenakinincsen
@Shikari: Mivel lopja meg te fasz? Onnan még csak kapni lehet(ne) te barom.Akkor akar kiszállni a királyod amikor nettó befizetők lennénk. Azért kuncsorog hogy kapjon és ellophassa te félkegyelmű! Azért a pár morzsáért amit kapsz megéri nyalni a seggét? Milyen ember vagy te?
Erik567
Orbán maga mondta, a szájával, hogy ne azt figyeljék amit mond, hanem azt amit csinál.
Ebből következik, hogy a z ő szava semmit nem ér, össze-vissza hazudozik - hiteltelen bohóc.
A hívők menjenek templomba, akit meg a fidesz fizet, hogy megfelelő legyen a véleménye, az árulja tovább a hazát.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 20:57
Neked a buzi gulyás,szájer,kocsis.meg a többi buzeráns fideszes fasza jár a seggedbe.
Azt oszd be.
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 20:57 A nekünk járó pénzeket az 0rbán-fideSS tolvaj maffia akarja ellopni! Ez is tény!
Figyelj patkányok királya! Az EU nem akarja hogy ellopják a pénzt mint eddig, amit nekünk MAGYAROKNAK adnak és ennyi. Arra kell használni a "nekünk" járó pénzeket amire kapjuk ugye? Nem átalakítani és zsebretenni.
Aki Én
@Csizmás Kond: @Shikari: @KisTehen: elképesztően buták vagytok.
És ahogy egymást hülyítitek...
Gazella
@Shikari: látom finom drogot eszel vagy szívsz.. hamarosan alulról szagolod a geci illatát!
verőce21
Nagyon helyes! Meg kell kérdezni az embereket a szankciók hatásáról...!

Ott a lipsik elmondhatják... ki lehet szakítani az x-szel a papirt...!
troppauerhumer
@verőce21: Néha úgy belenéznék egy ilyen autoriter vezető elméjébe, hogy milyen önképe van
És a szavazójának mi lehet a fejében? de érdekes hasonlat, mintha nálunk is egy törpe vetne ki “szankciókat” egy egész országra,de a törpe pénze kell.Káoszelmélet egy fordított univerzumban!
Hogyis van ez :
Tényleg? Nocsak! Magyarországon melyik kormány is szavazta meg a szankciókat az Európai Tanácsban?
A Fidesz azokról a szankciókról akar konzultálni, amiket Orbán Viktor egytől-egyig megszavazott? Nemrégiben a békéről papoló Orbán Viktor eddig 7 szankciót szavazott meg az Unióban. 1. csomag: 2022. február 23. Az orosz Állami Duma összes tagját (351 fő) kitiltják az EU területéről, vagyoni eszközeiket befagyasztják. Importtilalom a donyecki és luhanszki termékekre, kereskedelmi, beruházási és exportkorlátozások. Magyarország megszavazta. 2. csomag: 2022. február 25. Az oroszországi lakóhellyel rendelkező személyektől származó, bizonyos értékeket meghaladó bankbetétek elfogadásának megtiltása. Olajfinomítással kapcsolatos termékek és technológiák eladási tilalma Oroszország felé. Légi járművek és alkatrészeik eladási tilalma orosz légitársaságok felé. Magyarország megszavazta. Donald Tusk volt Európai Tanács-elnök szerint a magyarok a szankciók felpuhítását szerették volna. A magyar külügy ezt cáfolta. 3. csomag: 2022. február 28. Az összes orosz fuvarozó kitiltása az EU-s légtérből, repülőterekről. Orosz bankok levágása a SWIFT-rendszerről. A Russia Today médiavállalat és Szputnyik hírügynökség sugárzásának megtiltása az EU-ban. Stb. Magyarország megszavazta. 4. csomag: 2022. március 15. Az orosz energiaágazatba való új (EU-s hátterű) beruházások megtiltása. Kereskedelmi korlátozás: vas, acél, egyes luxuscikkek. Stb. Magyarország megszavazta. 5. csomag: 2022. április 8. A szén és egyéb szilárd tüzelőanyagok Unióba való behozatalának tilalma. Valamennyi orosz és belarusz közúti fuvarozási vállalkozásra vonatkozó tilalom. Magyarország megszavazta. 6. csomag: 2022. június 3. A...
troppauerhumer
@verőce21: Az oroszországi lakóhellyel rendelkező személyektől származó, bizonyos értékeket meghaladó bankbetétek elfogadásának megtiltása. Olajfinomítással kapcsolatos termékek és technológiák eladási tilalma Oroszország felé. Légi járművek és alkatrészeik eladási tilalma orosz légitársaságok felé. Magyarország megszavazta. Donald Tusk volt Európai Tanács-elnök szerint a magyarok a szankciók felpuhítását szerették volna. A magyar külügy ezt cáfolta. 3. csomag: 2022. február 28. Az összes orosz fuvarozó kitiltása az EU-s légtérből, repülőterekről. Orosz bankok levágása a SWIFT-rendszerről. A Russia Today médiavállalat és Szputnyik hírügynökség sugárzásának megtiltása az EU-ban. Stb. Magyarország megszavazta. 4. csomag: 2022. március 15. Az orosz energiaágazatba való új (EU-s hátterű) beruházások megtiltása. Kereskedelmi korlátozás: vas, acél, egyes luxuscikkek. Stb. Magyarország megszavazta. 5. csomag: 2022. április 8. A szén és egyéb szilárd tüzelőanyagok Unióba való behozatalának tilalma. Valamennyi orosz és belarusz közúti fuvarozási vállalkozásra vonatkozó tilalom. Magyarország megszavazta. 6. csomag: 2022. június 3. A szankciókat ki kell vetni az Oroszországból a tagállamokba szállított nyersolajra és kőolajtermékekre is. Magyarország megszavazta. Pusztán Kirill patriárkát vetette le a kitiltottak listájáról. 7. csomag: 2022. július 21. Az Oroszországból származó arany behozatali tilalma. A csomagot Magyarország megszavazta.
troppauerhumer
@verőce21: A német GDP egyedül több mint a duplája az orosznak..
Ezek tények! És mit mond a papagáj kommandó?hazugságaikat a népre kenik... ( már aki beveszi, ugye..
"Ha Brüsszel nem adja oda a nekünk járó forrásokat, akkor máshonnan szerezzük be ezt az összeget"
-mondja egyedüli felelőseként annak, hogy nem jönnek a források. Egyébként, miért is kellenek máshonnan források, hisz mi vagyunk Európa gazdaságának a motorja...
Legyünk őszinték, a nemzetthy magyarok többségének mindig is hajlama volt a f.sz rossz oldalára állni és orbitális marhaságokhoz asszisztálni.
simmering73
"A gazdasági nehézségeket nem a szankciók okozták, hanem Ukrajna jogtalan megtámadása, az oroszok háborúja. A szankciók jelentik a védekezés egyetlen békés módját. A szankciók alternatívája vagy az orosz világuralom elfogadása, a szabadságról és a nemzeti függetlenségről való lemondással, vagy a harmadik világháború. Ennek elkerülése átmenetileg gazdasági nehézségekkel jár, de ez még mindig jobb, mint egy világháború vagy az orosz katonák tömegmészárlása. Ha Európa enged az oroszoknak, mindenhol olyan tömegsírok lesznek, mint Ukrajnában. Ez a kisebb ár."
nepszava.us/orban-hazudik-a-szankciokalternativaja-a-harmadik-vilaghaboru-vagy-az-orosz-gyarmatositas-megszallas/
simmering73
@Shikari: A pofátok jár nektek, nem a pénz.
117
Megfordította már valaki a kérdést?
Ha nem lennének szankciók, most béke lenne?
"A lónak a faszát." /Hadházy/
Pont ellenkezőleg, Putin vérszemet kapott volna és most kiterjedtebb háborút folytatna Ukrajnában és ki tudja utána mire vetemedett volna.
csipetke
Vajon orbán mire veri a nyálát? Ő ugyanúgy megszavazta a szankciókat,mint a többi vezető. Akkor miről pampog?
szép új világ
@troppauerhumer: Ne erőlködj! Most pont olyan személyt győzködtél a nyilvánvalóról, aki pénzt kap azért a sok ostobaságért, amiket itt kommentel. Amúgy pedig, ők a szavazótábor értelmesebbjei, mert legalább azt letudják írni amit meghatároztak nekik.
Tessék, lehet válogatni a "tudós klub" tagjai közöütt: www.tiktok.com/discover/%C3%A1tlag-fidesz-szavaz%C3%B3
troppauerhumer
@szép új világ: A legélesebb kés a fiókban!
Ismét felcsökkent az a párt IQ szintje, nem is kicsit!Az a fránya megfelelési kényszer.Így van ez NERcseléd, aki tehetségtelen, retardált, mindenhezhüle, szellentése sincs a témához mert orbángazdija s.gge elzárja az önálló gondolkodástól, az értelemtől, az érvelés híján kiválóan más, okosabbak, hatékony gondolkodóktól, mint másokat mocskolni hehee ... még a csekély válaszokat bocsnak Micimackónak van van annyi esze, hogy előbb hülyeségeket beszélne leül egy fatörzsre gondolkodni, de ezeknek annyi sincs, ... nem érik fel, hogy érvelés nélkül van egy másik mocskolás éppen annak igazságtartalmát erősíti.
mindig az a seggokos ossza az észt akinek az evolúció -az ő nagy ,előrelátó bölcsességeben semmit nem osztott ,aki soha nem rendelkezett a gondolkodás,a tudás ,a tehetség ,a humánus emberi jellem ,morál ,intelligencia tulajdonságokkal,így természetesen soha nem gyakorolhatta azokat
-olyan ostoba ,de mint a vak a csengőt tolja tovább szopórellert ...tuti önkéntes ingyenhülye ,valami fogyatékos propagandista ,mint deákgoebbelsdani ,köcsögbohár ,de azok jósok közpénzért szopatják az orbánvallási orálszektát
ómió
Ilyen nehezen jut el (vagy egyáltalán nem?) az efftársi tudatig, hogy az "egység érdekében" kizárólag a "vissza nem rugó" (olaj, gáz) szankciók tudomásulvételét vállaltuk!?
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 22:10
Egyedül nem megy a válasz,aktiváltad a google kisegítőt,hátrányos helyzetü
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:56
A gázra nincs szankció te nyomorék.
Eladott Ország
A dagadt bűnöző román cigány geci már akkor hazudik, ha kinyitja a pofáját. Emlékeztető jelleggel a 3 millió hülyének! Nincs duma, erre szavaztatok április 3-án örömkönnyeket hullatva! Hát hol van az olcsó orosz gáz elvtársak? Csak nem hazudtak reggel délben meg este elvtársak a kampányban? Az volt a szöveg elvtársak, amíg nemzeti geciék lesznek addig lesz olcsó orosz gáz és lesz rezsicsökkentés. Aztán most kiderült hogy végig hazudták a kampányt elvtársak. Amit mondtak, az nem volt igaz elvtársak. Az angoloknál a kocsmák fognak bezárni a rezsi miatt, nálunk meg az iskolák és az óvodák, meg az összes többi. Mi jártunk jobban! A papot kellene hívni, az ima mindig segít, vagy a piócás ember!
uploads.disquscdn.com/images/04530672ef2089baa2dfb5fae8415844fe6b4f076c3511312f58f0b3718c4b91.jpg?w=800&h=640
Dr. Proktor
@Eladott Ország: Tévedsz, van olcsó orosz gáz csak drágán adják...
Kell az a píz tezsvír!
drlakat
Álljon fel Brüsszelben és mondja azt, hogy ő és a kormánya meggondolta magát! Rengeteg pénzt megspórol!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 14:33
Te már a fidernyákok régebbi vagy a felújított változatu szopó gépe vagy?
Sámannus
Zsivány rühes rogybanda, el loptak minden fejlesztési pénzt, kifektették=kilopták az országból.
Most is hazudoznak amivel a mocskos ruszkikat védik, mert az uniót hibáztatják a háborúért, ráadásul a választási hazudozás is a pofájukra égett. Minden hazai beruházás meddő pénzszórás volt, mintha azt akarták volna, hogy semmit ne termeljen amit építettek.
Gauntlet
érdekes hogy viszont a párttagokat igenis küldi brüsszelbe - ennyit a bürokratákról.
mióta ez a szutyok NER van, ezer miliárdos lett Ő maga - ennyit az elitről. már az unokája is drága magániskolába jár !
verőce21
Azért erre legyünk büszkék: Los Angeles-től Kijev-ig összeszarják a lipsik magukat Orbántól...!
csak úgy....
@verőce21: érdekesen ellenörizhetetlen dolgokra vagy büszke, te szerelmes kakadu! :)
verőce21
Félelmetes a Prüsszel. már egy kicsit sem rejtik véka alá, hogy nem tűrnek ellentmondást semmiben.
Az eu mára a legtökéletesebb zsarnoki diktatúra...

Itt van Meloni. Az EU maga tesz róla, hogy Melonit elmarják. Csak 2 napja nyert választást, máris cifrábbnáll cifrább gőgös, lenéző, nagyképű nyilatkozatok záporoznak a nyugati politikai elit részéről...
csak úgy....
@verőce21: te cifrábbnál cifrább , meloni szarik orbánra mert nem mer kockáztatni a korrupt dagadtal...,akiröl mindenki tudja,hogy az európai polgárok nyakán lettek milliárdosok, ö a családja és a haveri kör...
gondolod,hogy ezt a faxit valakik ,(rajtad kívül ) elfogadják mint szövetségest? orbán = bukta
117
@verőce21: Tudjuk, hogy hülye vagy. Régóta! Miért érzed szükségét, hogy ezt nap, mint nap bizonyítsd?
Nyomod a propagandát, de ahogy kiadták az ukázban, ez nem működik.
Senkit nem tudsz áttéríteni a rossz oldalra!
Sőt, kontraproduktív vagy.

Milyen, amikor mindenki irtózik egy embertől - mert hazaáruló és Európa áruló?
Mond meg te!
Dr. Proktor
@verőce21: Megvan még nagypapi fekete egyenruhája?
117
Az orbáni politika Dezső András szerint

magyar-gyaur.blog.hu/2022/09/27/az_orbani_politika_dezso_andras_szerint

"Most egy törpe vet ki szankciót egy óriásra, pedig a szankciók csak akkor tudnak működni, ha ez fordítva van" – ezt hétfőn a parlamentben mondta Orbán Viktor miniszterelnök.

Szóval a kis geci a hatalmasat szereti - ahogy az összes kis geci. DE! (mert mindig van egy: DE!)
Nem is olyan régen azzal dobálózott a kis geci, hogy ő Dávidként legyőzte Góliátot (persze nem győzött le semmit és senkit, csak a téveszmés kényszerképzete diktálta ezt a bolondnak, a sok csúzliszájú orbánista hülye meg beszopta ezt a tré dumát)
verőce21
Sorra buknak el azok a kormányok Európában, akik a szankciók oldalán állanak...!
A nép nem hülye, nem lehet őket sokáig félrevezetni...! (Ez a ~36 lipsi troll itt a blogon nem tényező...!)
Aki Én
@verőce21: Berúgtál a tömény propagandától, te agyhalott?
ómió
@kulabombaafityiszre: És ki mondta, hogy van rá, bolsiék elmebetege!? Azt se érted, amit olvasol? Amúgy meg azért nincs, mert megvétóztuk volna!
verőce21
@Aki Én: A nemzeti konzultáción majd elmondhatod a gondolataidat Feri...!
Aki Én
@verőce21: ott nem, ott esélyed sincs, ott nem kíváncsiak a véleményünkre.
Nem érted, igaz?
Aki Én
@verőce21: ...ha a gazdádat érdekelné a véleményünk, a megszavazás előtt kérdezett volna.
verőce21
@Aki Én: Azért próbálkozzál Feri...! átlyukaszthatod a papírt is egy nagy x-szel...!
BabyShark
@verőce21: tegnap: 23:32

Igen, összeszarják magukat a röhögéstől!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:58
Azért nincs mert megvétóztuk volna.HAHA a hét legjobb vicce egy ómió nevü sérült embertől.
kulabombaafityiszre
@ómió: az "egység érdekében" kizárólag a "vissza nem rugó" (olaj, gáz) szankciók tudomásulvételét vállaltuk!?
Ez mit jelent akkor amit ide írtál szellemi fogyatékos?
Sámannus
Ha a magyarországi szankciók működnek a fityfasz telifosott bocskorral lesz elzavarva.
ómió
@kulabombaafityiszre: Se a vétó szó jelentését, se az olvasottakat nem érted, bolsiék fajkreténje!? Sürgesd meg az agydonorodat!
kulabombaafityiszre
ma, 09:18@ómió: Te csak szimplán hülye vagy.Menthetetlen.
Egy igazi debil a fidesz szócsöve.
Tulajdonképpen nulla ember ómió.
gina
"EGY" hazugságáért??? ugyan ...mást nem is tud csak hazudni
ómió
@kulabombaafityiszre: És mondd csak, bolsiék fajkreténje! A tükörbe pillantáskor szerzett "benyomásaidat" kapásból mindig másokra szoktad hazudni? Úgy az efftársi?
T-Boly
@ómió: A mocsok,szemét komcsi pofádba bele óriás lófasz !
Próbáltál már valamihez,mondjuk egy cikkhez normálisan hozzászólni te varánusz?
Ez az ócska elmebeteg duma ,amit itt levágsz ez bizonyítja,hogy ostoba,elmebeteg skizofrén seggnyaló voltál,vagy és leszel!
,,nyádpicsáj,,,,,,,,,,,,,,,,,
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:28
Ritka hülye fia vagy anyádnak ómió.
ómió
@T-Boly:Mid fáj, bolsiék fajgörénye!? Túl nagy a lófasz, amit a pofádban tartasz, ezért tukmálnád rám!? És bolsi elmebetegként még a szemét komcsi efftársaid felismerésére is képtelen vagy? Netán a Böszmeánusz, ahonnét óbégatsz, szorítása okoz számodra nagyobb kényelmetlenséget,szarkupac efftárs?! Vagy anyád pottyantott téged, egyébként helyesen, a bolsi latrinába és még mindig nem voltál képes onnét kikászálódni!? Ne engem okolj, fajgörény! Az eszed hiányát meg a körülményeidet!
ómió
@kulabombaafityiszre: Mondtam már, bolsiék fajkreténje, a "tükrös benyomásaidat" ne másra hazudd! Inkább tanulj belőlük! Vagy idióta bolsiként számodra az kizárt!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:57
A dilonyós cumi bajnok ómió szösszenetét lehetett olvasni.
Mindenki jobban jár ha gulyást pippantod le.Te kapsz egy kis fehérjét ő meg elélvez,mi meg addig sem olvassuk az idiotizmusod megnyilvánulását ómió.
ómió
@kulabombaafityiszre: De "felszabadult" lettél, bolsiék fajgörénye! Verőlegény efftársad megengedte, hogy "lepippantsad", amit azonnal abszolváltál is és ez dobott fel téged!? És még mindig a "fehérjeíz" serkenti a szádat? Akkor, értem! De miért hazudnád ezt másra? Úgy az "efftársi"!?
ómió
@T-Boly: Ezt kurvanyád megdugása és pádleszopása utáni "efftársi javaslatként" mindig "elsütöd"!?
T-Boly
Na büdös bolsik !
A bolhafészek @ómió:,@shikari: gecihuszár.baromeszű @pegero,szpoógép @kistehén: a hüllőjellemű összes söpredék posztkomcsinak.
www.youtube.com/watch?v=aPbu0XB-OCA
T-Boly
@ómió: ..szdanyád teherbe,hogy több támogatást kaphass senkiházi szarrágó panelpatkány !
ómió
@T-Boly: Merülj alá, szarkupac efftárs! Tudod: abban a bolsi latrinában, ahova anyád a tetves bolsiságodat a szarral téged össztévesztve még eleve pottyantotta! De, ha egy anyagból vagytok, előbb dugd meg a retkeskurva anyádat!
ómió
@T-Boly: Ne nekem ajánlgasd a "napi menűdet", szarkupac efftárs, hanem dugd meg a bárcáskurva anyádat már végre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.