A magyar kormány az unióban egyedüliként próbálja megfúrni az Oroszországgal szembeni szankciókat, ennek kapcsán készített videót a Telex. 

Politikai és gazdasági gyorstalpaló 7 percben a fenti videón.

Forrás: Telex.hu

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Horizont: Sőőőőőőőőőt. Magyarország felmentést kapott az olaj beszerzés alól is- mivel csővezetéken jön hozzánk. Igy aztán orbán nem átall hazudni az "energetikai "szankciókről- hogy nálunk is az az oka az inflációnak, és nálunk is "energia" vészhelyzet van- holott február 24 előtt tele pofával dicsekedtek /meg még utána is- választás: van olcsó orosz gáz, van rezsicsükkentés/ . hogy milyen nagyszerű 15 évre szóló gázszerződést irt alá druzsba petya. Ha, meg a szerződés ellenére- és a nem létező szankciók ellenére mégsem jön gáz és olaj, az egyedül az oroszok és orbán hibája, nem az Eu-é. És joggal mondhatja a többi eu-s tagország, hogy magyarok miért is "hőbörögnek"??? Ja, putyinért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
"Élesen bírálják az Oroszország elleni szankciókat az osztrák kormánypártban, a kancellárnak akár a fejébe is kerülhet a vita"

nepszava.hu/3167205_ausztria-oroszorszag-szankcio-gaz-aram-karl-nehammer-ovp-vita
KisTehen
"A tartományi néppárti vezetők egyre határozottabban szorgalmazzák az uniós büntetőintézkedések felülvizsgálatát. Az osztrákok körében csak csekély többségben vannak a szankciók hívei."
KisTehen
"A magyar kormány az unióban egyedüliként próbálja megfúrni az Oroszországgal szembeni szankciókat"

menjetek már a faszba a hülye agymosásotokkal !!!
Horizont
@KisTehen: 4 komment bravó fosod a szót, közben halványlila fingod sincs az egészről csak majmolod orbánt hű csicskaként.
Horizont
Hihetetel hogy ilyen vezetőink vannak. Fónagy azta kurva életbe azt hittem 2 szó között elalszik a barom. Orbán kijelöli az irányvonalat ezek még követik ész és gerinc nélkül. Ha orbán azt mondaná dögöljön meg az anyám és az összes gyerekem hát ezek naponta százszor elismételnék szolgalelkű élősködő csicskák. Hányok tőlük.
A gázon nincs szankció!!!
Még ezt se tudják ezek a véglények.
csak úgy....
a fidesz fiúk faxán fölmodják a ruszki leckét! :)
KisTehen
@Horizont: úgy látom, te viszont vágod a témát

ne is zavarjon, hogy újságcikkeket linkeltem ... el se olvastad a hozzászólásaimat, csak megszámoltad őket
Néro2
Fitymát minek kérdezni ? Ha a kutyámat kérdezném meg az udvaron értelmesebbeket ugat.
érthető. Állítólag a kutyának úgy 40-es az IQ-juk.
Valamint se nem lopnak se nem hazudoznak.
A lények meg mindenre hajlandóak fityma logóval a mellükön vagy Lavor plecsnivel díszítetten.
Alja szar lények mind meg azok is akik bármiben is támogatják őket.
KisTehen
@csak úgy...: elrohadt a zagyad a libsi agymosástól
kereső
@Horizont: Sőőőőőőőőőt. Magyarország felmentést kapott az olaj beszerzés alól is- mivel csővezetéken jön hozzánk. Igy aztán orbán nem átall hazudni az "energetikai "szankciókről- hogy nálunk is az az oka az inflációnak, és nálunk is "energia" vészhelyzet van- holott február 24 előtt tele pofával dicsekedtek /meg még utána is- választás: van olcsó orosz gáz, van rezsicsükkentés/ . hogy milyen nagyszerű 15 évre szóló gázszerződést irt alá druzsba petya. Ha, meg a szerződés ellenére- és a nem létező szankciók ellenére mégsem jön gáz és olaj, az egyedül az oroszok és orbán hibája, nem az Eu-é. És joggal mondhatja a többi eu-s tagország, hogy magyarok miért is "hőbörögnek"??? Ja, putyinért.
KisTehen
@csak úgy...: csoda, hogy ki látsz a fejedből
Horizont
@KisTehen: te nem vagy hiteles akármit is linkelsz be nulla vagy pajti.
KisTehen
@kereső: a szankciók miatt nem jön európába orosz gáz

- a nyugatiak nem rubelben fizetnek
- a szankciók akadályozzák, hogy az oroszok megkapják a megjavított szivatttyúkat
KisTehen
@csak úgy...: beragadt? segítek kiakasztani
KisTehen
@Horizont: ezt pont te mondod?

HAHAHAHAHAHAHA

leszakad a pofám
KisTehen
@Horizont: csak a dk faszágait tudod ismételgetni

érveid? 0
Horizont
@KisTehen: ja és talán neked kéne elolvasni a belinkelt cikkeket. Nem a szankciók eltörlését tüntettek hanem a drágaság miatt.
KisTehen
@Horizont: szerintem olvasd végig a cikket :D
Aki Én
,,Oroszország köszöni, jól van."

Sose jobban...
Ahogy látom, ezt már ómió sem kajálja be, csak a végtelenül buta Tehén. Az mindent megzabál, mert egy igazi kérődző marha.
Emmersson71
Kitanulták a mellébeszélést és mosakodást.
magyar1
Azért mert a nyugat, idióta kapitalistákból áll, mármint a vezetői akik összekeverik a politikát a kereskedelemmel. Nincsenek tisztában a fogalommal sem.
Hiába élnek kapitalista életformában. Oroszországgal nekik kereskedni kell nem puszipajtáskodni.
csak úgy....
@magyar1: te vásárolnál egy gyilkostól? a ti magyar kapitalistáitok valóban idióták, a nyugatiakat meg honnan is ismernéd!? -hallomásból ?
magyar1
@csak úgy...: Ha nem lesz kőolajuk meg gázuk a télen majd meglátod a nyugati nép hova lógatja fel a vezetőit.
Giovanni Alba
Az nagyon vicces, amikor a tisztességtelenségben megőszült párttag a riportert faggatja annak életkoráról, mintha a sajtómunkás fiatalkori rossz döntéseinek bármiféle hatása lett volna a világpolitikára.
Ez általánosnak tekinthető jelenség, ha már nem tudnak se érdemben válaszolni, sem pedig terelni, akkor jön a visszatámadás: -Maga mit tett volna? Mintha nem a kormányfő szánalmas pávatánca lenne a téma.
csak úgy....
@magyar1: butaságokat beszélsz, itt nyugaton minden van! majd szólok ha valami nem lesz!
Tonyróma
Putyinnak az atom után,az energia fegyver is a kezében van,azt csinál vele amit akar,ezt hetek óta látjuk.Nem lennének szankciók,mi lenne,biztos nem az amit az öreg Harrach csóka mondott.
kereső
@KisTehen: Nincs szankció az orosz gázon. Az olajra is majd decembertől.(Magyarország felmentve) Még egyéb hazug propaganda szöveg, narancsos moszkovitáktól?
KisTehen
@kereső: de van szankció sz orosz gázon ... az EU megtiltotta, hogy rubelben fizessenek érte
magyar1
@Tonyróma: Amikor az unio gyarmatokká tett minket és a volt szoc. államokat akkor Putyin se ugatott bele a dolgainkba és és semmiféle szankciókat nem állított velünk szemben. Joggal várhatja el, hogy az unio vezetői se okoskodjanak bele a dolgaiba.
KisTehen
@kereső: orosz olaj: májustól kezdve 70%, év végéig 90%

van még libsi hazugság, amit be akarsz itt dobi?
Macskaszem
@magyar1: Az unió nem bombázott rommá egyetlen országot sem a terjeszkedése végett. Az uniónak mindenki önként lett a tagja, sőt teljesínie kellett bizonyos feltételeket, hogy felvegyék, és mindenki azért kapart, hogy a tagja lehessen. Jelenleg is vannak felvételre váró országok. Szóval a kettő nagyon nem ugyanaz.
magyar1
@Macskaszem: Nem bombázott, csak tönkretett. Behülyítettek bennünket. Mentek a tankok jöttek a bankok. Nekem a tankok mégis jobban tetszettek. Piacnak kellettünk még mindig nem veszed észre ennyi év után?
kereső
@KisTehen: 2022 júniusában a Tanács elfogadta a szankciók hatodik csomagját, amellyel többek között megtiltja, hogy az EU Oroszországból nyersolajat és bizonyos kőolajtermékeket vásároljon, importáljon vagy vegyen át. A korlátozások alkalmazására fokozatosan kerül sor: a nyersolaj esetében hat hónap, a finomított kőolajtermékek esetében nyolc hónap elteltével lép hatályba a tilalom.Múúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
KisTehen
@kereső:.

"az olajembargó azonnal vonatkozik az Oroszországból származó olajimport több mint kétharmadára."

"Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

Most 70%, év végéig 90%

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke üzenetében üdvözölte a megállapodást, és közölte: a megszorító intézkedések az év végére az Oroszországból az Európai Unióba irányuló olajkereskedelmet mintegy 90 százalékkal fogják csökkenteni. Sajtótájékoztatóján az uniós bizottság elnöke reményét fejezte ki, hogy a fennmaradó - elsősorban a Barátság kőolajvezetéken érkező - mintegy 10 százalékról is hamarosan megegyezés születik a tagállamok egyetértésével."

www.portfolio.hu/gazdasag/20220531/megszuletett-az-olajembargo-magyarorszag-tovabb-veheti-az-orosz-olajat-547861

Beeeeeeeeeeee
Macskaszem
@magyar1: Te beteg vagy bazmeg ha jobban tetszettek az orosz tankok, mint a ránk zúdított euró milliárdok. A gazdád még mindig azért csorgatja a nyálát, miközben köpködi őket. Undorítóak vagytok. Normális ember nem szarik oda ahonnan mindenkinél mohóbban zabál.
Tonyróma
@magyar1: Nekem egész más a véleményem az egészről,felesleges köröket nem futok,leírom amit akarok a cikkhez oszt annyi.
Nessy
@magyar1: Éltél 45-ben, 56-ban? Volt szerencséd a ruszki tankokhoz? Ha nem akkor ne írj ekkora szamárságot! Ha meg legalább egyszer, és neked tetszettek, és ma őket választod, keresd fel háziorvosodat, pszichológusodat!
kereső
@magyar1: Tegnap 16:00 Amikor az "unio". Annak nem az unio az oka, hogy a rendszerváltás első éveiben- az antall/boross kormány olyan vad, ellenőrizetlen privatizációt engedélyezett- amely gyakorlatilag felszámolta az ipart, a mezőgazdaságot, igy aztán "csak" piac lettünk- mert a privatizált vagyont az azokat megszerzők nem működtetni, fejleszteni akarták, hanem csak gyorsan meggazdagodni belőle, igy aztán eladták a "nyugati" befektetőknek,
Más: Putyin nem szólt bele- nem szankciózott. Hol volt akkor még putyin? Szentpétervár polgármestere- azt megelőzően meg az ndk kgb-s megbizottja. legalább azzal tisztában lennél, hogy mi mikor-és hogyan történt. Nem volt az oly túl régen.
kereső
@KisTehen: Hiába bégetsz- hazug cikkre hivatkozol, mig én az Európai Parlament anyagát raktam be. Kimélj a hazugságaitoktól- hiszen a viz csapból is a kreml propaganda anyaga folyik. Te meg ide bőgsz Moszkvából.
ómió
Talán úgy kellett volna "píszí módon" kérdezni, hogy: és "náci módon" ennyire kell útálni az efftárskonform tízszeres gázárat!?
telegdilaci
@kereső: Ezek az élősködők soha nem a kérdésre válaszolnak hazudoznak,terelnek!
magyar1
@kereső: Antallt mélységesen elítélem a privatizációért.
kereső
@magyar1: Ha, tudod, akkor miért az unióra mutogatsz- miért nem a széles gáborékra, parraghra, meg mindazokra akik privatizálták a magyar élelmiszeripart- amit aztán xarért/húgyért eladtak- és ezzel befellegzett annak a magyar mezőgazdaságnak, amely egyébként az átkosban ott volt a világ élvonalában- termelékenységben, gazdaságosságban, nettó befizetőként az állam kasszába, és pozitv küker mérleggel a deviza relációban(nem a kgst-ben).
magyar1
@kereső: Na ugye, hogy az "átkos mennyivel jobb volt! Itt voltak a tankok de semmit nem csináltak, jöttek a bankok és mindent tönkretettek.
kereső
@magyar1: Nem sok mindent értesz az egészből, igaz??!
telegdilaci
@kereső:Soha nem a kérdésre adnak választ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Négyfős banda gyilkolt Furtán
Itthon - 2023. January 30., 17:06
Négyfős banda gyilkolt Furtán
Ijesztő hírek érkeztek Magnum állapotáról
Szórakozás - 2023. January 30., 11:47
Ijesztő hírek érkeztek Magnum állapotáról