A friss képeken ugyanis egy szürke BDRM-2 páncélozott, kétéltű felderítő jármű látható.

Hadházy Ákos: "Úgy tűnik, Mészáros Lőrinc lecserélte a harckocsiját"

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos friss posztjában több fotót is megosztott arról, hogy egy zöld jármű díszeleg a hatvanpusztai birtok közvetlen szomszédjában elterülő bicskei “erőmű-tó” körüli luxus villák tövében.

A politikus szerint van néhány apró különbség, ami arra utal, hogy inkább új a verda, mintsem hogy átfestették volna 

"Mivel korábbi hírek szerint a játékszerek nem Lőrinc gazda, hanem valamelyik cégének a nevén vannak, így sajnos nem kapnak az ársapkás benzinből. Pedig ezek a gépek 40-50 litert simán megesznek 10 km-en.Sebaj, a környékbeliek szerint rendszeresen ezzel a géppel ruccannak át Hatvanpusztára és vissza a két elképesztő luxus birtok vendégei"

- írta Hadházy a Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
@KisTehen: Lőrinc nem az Oroszok támadására készült fel, ő vállvetve együtt fog harcolni az orosz elvtársaival az EU ellen, orbán tábornok oldalán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Még egyszer ! ROHADT fideSS !!! Nagyon rohadt fideSS !
Csak , hogy ne legyen félreérthető.
Yeromos
@KisTehen: Lőrinc nem az Oroszok támadására készült fel, ő vállvetve együtt fog harcolni az orosz elvtársaival az EU ellen, orbán tábornok oldalán.
nezelodo
Hmmm, ha baj lenne, ez sem segítene a Mészáros Viktoron, vagy ha úgy jobban tetszik, az Orbán Lőrincen.
Dr. Proktor
Román mintára már egy PSZH is kellene, Vityának a kisbusz helyett...
szegfue
@Yeromos: 14:05 Nekem is pont ez jutott az eszembe! Nem a "támadására", hanem a támogatására készül.
Németh István
@szegfue: @Dr. Proktor: @Aki Én: @KisTehen: @nezelodo: @Horizont: @Yeromos: igazán dicséretes a fantáziátok, szerintem > az eme járgánnyal közlekedők arra számítanak, hogy ezen "nevű hernyókkal" (a felsoroltakkal) találkozván tökéleteset alkothatnak > kinyomhatják a beleiket! Hi-hi-hi!
szegfue
@Németh István: Nem vagy egy cseppet sem szadista...
nezelodo
@Németh István: Ha netán valami csoda folytán megvilágosodna a kis koponyádat kitöltő valami, attól tartok, te lennél a legkegyetlenebb vadállat, (hernyó), ha bajba kerülnének. (bocsi vadállatok, hogy belevettelek benneteket a polémiába, a Pityuka jellemzésénél).
human
Gondolom menekülésre használnák ha egy dühös tömeg járna arra. Kisebb barikádokon is át tud hajtani.
ómió
Csak Hullaházy efftárs nem kapott még donoragyat!
ómió
@117: Ma te vagy az ügyeletes elmeroggyant bolsi bértroll!? Az más!
117
@ómió: egy buta matyó paraszt, aki úgy őrzi a hagyományt, hogy egy moszkovita bérköcsög!

A jó kérdés: Mik a matyar hagyományok? Öltözz bohócnak, beszélj népesen, Kis Gófo.
117
Leszarom a múltat, mert nem tanul a múltból az emberiség. Azt tanulta múltból az emberiség, hogy nem tanult semmit a múltból - ezért kövééit el ugyanazokat a hibákat újra és újra a történelem során!
ómió
@117: Te már csak tudod, bolsiék fajkreténje - a tetvesbolsi bandáddal együtt - mi az a moszkovita bérköcsög, hiszen az ottani efftársaitok ánuszát nyaltátok évtizedekig, még mielőtt az ízletesebb brüsszelire átváltottatok volna! Most ezt hazudnád másokra, szarkupac efftárs!? Mindig a fekálbolsi önmagatokat!?
amortizáltok
ez nem az aminek látszik sima fegyver rejtegetés? tán sokkalta tőbb is annál kinek és mire kell majd reagál a honokat védő miszter is ??? Vagy nem?engem egy üres hüvelyért életfogytiglanra tennének lakat alá ugye ?
Sámannus
Ahogy elnézem faszállításra is használható, legújabb magyar csoda fegyver. A ténsasszony kiteszi löveghelyén a tőgyit és az ellenség kimered tőle, ha tüzel.
balos
@szópó-ómió: Erre alapítottál családot?A helyedben inkább a tengeri sünnel lépnék cexuális kapcsolatra,mekkorát élveznél mikor a süni kimászna a fingerlikadból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.