A Demokratikus Koalíció azonnali magyarázatot vár: valóban bezárnak egy debreceni iskolát a brutális rezsiárak miatt?

Azonnali magyarázatot vár a DK: Aggasztó hírek kezdtek el terjedni
Fotó: Facebook

Aggasztó hírek kezdtek el terjedni Debrecen szerte. Több értesülés szerint a Debreceni Szakképzési Centrum a brutális rezsiárak miatt két helyi iskolát – a Bethlen Gábor Közgazdasági Technikumot és az Irinyi János Technikumot – összevonná. Az átszervezést úgy oldanák meg, az Irinyi iskolába délelőttös-délutános váltásban járnának a két intézmény tanulói.

Varga Zoltán online sajtótájékoztatóján arról beszélt, a hírt egyelőre nem erősítette meg a Debreceni Szakképzési Centrum, ugyanakkor nem is cáfolták.

Közleményükben azt írják, az ügyben illetékes kancellári koordinátor azt nyilatkozta a sajtó megkeresésére, hogy "egyeztetés alatt van a szakképzési centrum energetikai válságterve".

Varga Zoltán a DK országgyűlési képviselőjeként és debreceni polgárként sürgősen tájékoztatást vár abban a kérdésben, hogy

valóban összevonják-e a két debreceni iskolát?

Mint írja, amennyiben valóban erről van szó,

arról haladéktalanul tájékoztatni kell a szülőket, a diákokat, a tanárokat, minden érintettet! Senkit sem lehet bizonytalanságban tartani, elfogadhatatlan, hogy a pedagógusok, tanulók és a szüleik fizessenek az orbáni megszorításokért! Ezért azonnali tájékoztatást várunk a Debreceni Szakképzési Centrumtól, hogy valóban bezárnak-e egy debreceni iskolát az elszabadult rezsiárak miatt.

Forrás: MTI/OS

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Debrecenben ez nem probléma. Nem is értem a debreceni Varga Zoltánt. Hol él? A debreceni nemzethy matyar gyapjasok ezt így akarták. Tovább mennék, így szeretik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Nessy: Akkor is kényszerhelyzet volt, most is az van. Túl kell élni.
Németh István
Na!!! nem kéne mindent kiforgatni még a szemét zsidóknak sem! Az egyre szemetebb dk. vonalon rendet kell tenni, a hangadókat a gyurcsány, dobrev, varjú, arató stb. kezdetben 4-5 millió Ft. bírság, vagy vagyoni rész elkobzás! Lehetne rendet tenni! Meg kéne is!
Törölt Nick
@Németh István: Mi sose vetemednénk arra, hogy elhallgattasuk azokat, akik nem értenek egyet velünk... hangos röhögés. www.youtube.com/watch?v=iB9DGwYJofw&ab_channel=kislapocka
Németh István
@Törölt Nick: nem el-hallgattatni kell, hanem a hazudozókat egyszerűen kinyírni >> ugyanis ez nem huncutkodás ez ezen a szinten már szándékos felbujtás! Ez pedig bűncselekmény!
@Eladott Ország: sajnálom, hogy visszatérsz a korábbi aljas szintedre! De ez már csak így van, mert mindig kibukik a linkség és a szar jellembeli mivoltod!
koszpeko
@Németh István: Te véresszáju narancsködös agyilag visszamaradott
seggnyaló barom!
Ha nem szorult volna bele a hülye fejed egy fityfaszos seggbe és megnéznéd az index, vagyis a saját lapotok cikkét.
Akkor látnád, hogy faszságokat okádsz rossz és hülye szokásod szerint.
index.hu/belfold/2022/09/30/iskola-osszekoltoztetes-delelotti-delutani-oktatas-debrecen-gyor/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.