A Demokratikus Koalíció azonnali magyarázatot vár: valóban bezárnak egy debreceni iskolát a brutális rezsiárak miatt?

Azonnali magyarázatot vár a DK: Aggasztó hírek kezdtek el terjedni
Fotó: Facebook

Aggasztó hírek kezdtek el terjedni Debrecen szerte. Több értesülés szerint a Debreceni Szakképzési Centrum a brutális rezsiárak miatt két helyi iskolát – a Bethlen Gábor Közgazdasági Technikumot és az Irinyi János Technikumot – összevonná. Az átszervezést úgy oldanák meg, az Irinyi iskolába délelőttös-délutános váltásban járnának a két intézmény tanulói.

Varga Zoltán online sajtótájékoztatóján arról beszélt, a hírt egyelőre nem erősítette meg a Debreceni Szakképzési Centrum, ugyanakkor nem is cáfolták.

Közleményükben azt írják, az ügyben illetékes kancellári koordinátor azt nyilatkozta a sajtó megkeresésére, hogy "egyeztetés alatt van a szakképzési centrum energetikai válságterve".

Varga Zoltán a DK országgyűlési képviselőjeként és debreceni polgárként sürgősen tájékoztatást vár abban a kérdésben, hogy

valóban összevonják-e a két debreceni iskolát?

Mint írja, amennyiben valóban erről van szó,

arról haladéktalanul tájékoztatni kell a szülőket, a diákokat, a tanárokat, minden érintettet! Senkit sem lehet bizonytalanságban tartani, elfogadhatatlan, hogy a pedagógusok, tanulók és a szüleik fizessenek az orbáni megszorításokért! Ezért azonnali tájékoztatást várunk a Debreceni Szakképzési Centrumtól, hogy valóban bezárnak-e egy debreceni iskolát az elszabadult rezsiárak miatt.

Forrás: MTI/OS

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Debrecenben ez nem probléma. Nem is értem a debreceni Varga Zoltánt. Hol él? A debreceni nemzethy matyar gyapjasok ezt így akarták. Tovább mennék, így szeretik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Debrecenben ez nem probléma. Nem is értem a debreceni Varga Zoltánt. Hol él? A debreceni nemzethy matyar gyapjasok ezt így akarták. Tovább mennék, így szeretik.
csak úgy....
okos kis fideszes gyeröknek 3 nap egy esztendö...,akkor meg mit tököljenek a magos rezsi miatt?
majd szánkóznak ha fussa hóra,- (gondolom a hittan oktatás zavartalan)
namihami
Óh, istenkém. A régi szép idők. Ez a kormány még a nosztalgiát is képes feléleszteni.
A régi szép idők a Hernád utcai általánosban. És ha a Garay téren ismét lehetne fagyit kapni 1 ft/ gombóc áron, hát az már a szép emlékek megismétlése lenne.
Giovanni Alba
@namihami: ma, 20:36
Megzavarom álmodozásod, nem tudsz venni, csak minimum öt gombócot, hacsak nem fejlődött már annyit a fagyis informatikailag, hogy fizethessünk kártyával. Vagy pedig fogyasztói (ideiglenes) csoportokat kell létrehozni, egyfajta érdekszövetséget behatárolt céllal. A lényeg, hogy a végülis megrendelni kívánt gombócok száma öttel osztható legyen.
Játékos matematika plusz csapatépítés. Az élelmes fagylaltos pedig vevőcsalogatónak a Bikini dalát adja végtelenítve.
www.youtube.com/watch?v=87L16Kz3w-8
csak úgy....
@KisTehen: néha, álruhában körül kéne nézned hunniába! :) -te külhoni tehén...
Nessy
Ez a délelőttös, délutános oktatás egy agyrém! Aki kitalálta, annak nincs gyereke.
csak úgy....
@KisTehen: a" libernyák",nálatok picsázás? - vagy valami megmagyarázhatatlant, amire mindent rá lehet kenyni? :) csak azért kérdem töled mert nincs más tehen ismerösöm ...
levarosbukta
@KisTehen: Hülyye f@sz, nem csak a libernyákok gyerekei járnak oda!
vacsi
@Nessy: Én ezt nem mondanám. Egy vidéki kisvárosban a 60-as évek elején egy évig mi is így tanultunk. Már nem emlékszem, mi volt az oka, de nem volt vele bajunk. Még mindig jobb, mint ha nem tudnak fűteni...
namihami
@Nessy: 21.51: Ezt nem kellett kitalálni. Ezt csak átvették a mára még megtartott kommunistáiktól. Van belőlük bőven.
(erre volt az én Hernád utcai nosztalgiám---én ugyanis még jártam így iskolába. //bocs a saját hivatkozásért//)
Nessy
@vacsi: Én még az ötvenes években találkoztam vele, heti váltásban. Akkor a normális tananyag mellett ez kevesebb gondot jelentett. Nem volt 0. óra, és 1 órakor vége volt a tanításnak. Aztán 1-6- volt a délután. Ott rövidített órák voltak, az ének, torna elmaradt, így 5-kor végezhettünk. A napközi problémás volt.
kereső
@lusta: De majd lesz rezsi pénz a közpénzen felépült magániskolára, amelybe a debreceni és környéki "elite" nebulói járnak. Meg lesz rezsi pénz a debreceni stadionra- és mindenhol az országban. Mindenki menjen oda melegedni, aki fázni fog- mert nem tud fúteni. Van ugye "rezsitámogatott tűzifa" akció- csak tűzifa nincs az erdőgazdaságoknál. Majd talán februárban, jövőre- vagy valamikor.
balos
@kereső: A vízes fa mint tudjuk nem ég de jó súlya van!Mint az áztatott húsnak eladás előtt!
amortizáltok
@balos: nem azzal van csak gond hogy tegnap még a rigók fütyörésztek rajta hanem10 köbméter helyett max a fele ér a rendeltetési helyére és 60-70cm átmérőjű NYÁRFA ki hasogatja azt szét óvodás és nyugdijas korú ugyan nem vizesen is szárazon is szar még a hasitó gép is megrogyik pl az ághelyes vagy a törsz alsó részeivel elágazó összetapado kanyarjain . reklamálásnál a szállitók vannak megsértődve sőt még fenyegetőzik is egyik másik 60-70 évek tüspedesi stilusa tért vissza
vacsi
@Nessy: Akkor is kényszerhelyzet volt, most is az van. Túl kell élni.
Németh István
Na!!! nem kéne mindent kiforgatni még a szemét zsidóknak sem! Az egyre szemetebb dk. vonalon rendet kell tenni, a hangadókat a gyurcsány, dobrev, varjú, arató stb. kezdetben 4-5 millió Ft. bírság, vagy vagyoni rész elkobzás! Lehetne rendet tenni! Meg kéne is!
Törölt Nick
@Németh István: Mi sose vetemednénk arra, hogy elhallgattasuk azokat, akik nem értenek egyet velünk... hangos röhögés. www.youtube.com/watch?v=iB9DGwYJofw&ab_channel=kislapocka
Németh István
@Törölt Nick: nem el-hallgattatni kell, hanem a hazudozókat egyszerűen kinyírni >> ugyanis ez nem huncutkodás ez ezen a szinten már szándékos felbujtás! Ez pedig bűncselekmény!
@Eladott Ország: sajnálom, hogy visszatérsz a korábbi aljas szintedre! De ez már csak így van, mert mindig kibukik a linkség és a szar jellembeli mivoltod!
koszpeko
@Németh István: Te véresszáju narancsködös agyilag visszamaradott
seggnyaló barom!
Ha nem szorult volna bele a hülye fejed egy fityfaszos seggbe és megnéznéd az index, vagyis a saját lapotok cikkét.
Akkor látnád, hogy faszságokat okádsz rossz és hülye szokásod szerint.
index.hu/belfold/2022/09/30/iskola-osszekoltoztetes-delelotti-delutani-oktatas-debrecen-gyor/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.