A reggeli órákban az MTI és a Külügyminisztérium is kiadott egy közleményt Szijjártó Péter egy Facebookra feltöltött videójára hivatkozva, ám ezt a felvételt nem lehetett megtalálni a miniszter oldalán.

Eltűnt, aztán megkerült Szijjártó Facebook-videója

Fotó: Facebook

„A Paksi Atomerőmű megnyugtató, kiszámítható, biztos működése, ezáltal Magyarország energiaellátása továbbra is biztosított – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerda reggel a hivatalos Facebook-oldalán közzétett videóban”

– áll az MTI-n és a hvg.hu-hoz érkezett minisztériumi hírlevélben is, ugyanakkor a hír megjelenésekor a külügyminiszter Facebook-oldalán csak egy előző napi bejegyzés volt látható.

Egy minisztériumi forrás szerint a közösség platform munkatársai akadályozták meg a videó megjelenését, amely azonban 9:05 óta látható.

Címlapkép: Facebook

Forrás: hvg.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha a muszkák a fűtőelem árát az egekbe emelelik vagy nem adnak, akkor mi lesz futsalos Pertya? Mi lesz a kiégett fűtőelemek tárolásával? Vajon melyik nyugati cég fog együttműködni a Roszatommal, ugyanis embargó van, amit a fideszes szekta is aláírt?! etc...Az lenne a legjobb ha végleg eltünnétek a 3,14csába, elmebeteg rohadékok!
Eladott Ország
Ha a muszkák a fűtőelem árát az egekbe emelelik vagy nem adnak, akkor mi lesz futsalos Pertya? Mi lesz a kiégett fűtőelemek tárolásával? Vajon melyik nyugati cég fog együttműködni a Roszatommal, ugyanis embargó van, amit a fideszes szekta is aláírt?! etc...Az lenne a legjobb ha végleg eltünnétek a 3,14csába, elmebeteg rohadékok!
namihami
@Eladott Ország: ""Az lenne a legjobb ha végleg eltünnétek a 3,14csába, elmebeteg rohadékok!""
Most még miért mennének? Hiszen még nem vagyunk ""nettó befizetők"". Majd akkor, ha (hahaha) eljutunk mi is odáig, akkor ráér/ne kilépni. Amíg van esély befolyó pénzre, addig ""brüsszelita"" és ""Eu-hívő"" lesz.
A többi a jövő zenéje, de a felkészítés azért folyik.
Eladott Ország
Van egy frissebb. Az orosz metrógaranciális 14 milliárdos költségéről sem hajlandó az orosz fél vitatkozni egy nemzetközi bíróság előtt. Az ezermiliárdos orosz aterőmű eme előjátéka után nyugodtan építhet velük, hisz mi gond lehet egy pár millóalkatrészből álló építményüknél a garancia érvényesítésével, és ha véletlenül ez is a fidiotizmusba épített és átadott bármi főfidióta szavai szerint gépházzajjal induló metodikából eredő költséget eredményez, akkor biztos állják majd. Ja és most mi a meglepő?! Elhazudja a magáét, és a fidióta haszonállatok meg lenyelik mint 15 évre ötödáron beszerzett olcsó orosz gáz meséjét. Böfiznek egyet a fidióta ispán szemetéből kiturt penészes kenyérdarabra és a levegőbe csapnak, hogya fidióta hadúr és bandája megvédi őket és mindenkit.
uploads.disquscdn.com/images/abe984236e7e86ed3262c5b2945aebb5f5442ba7aecae1a50cb05773b9b1b116.jpg. A Kreml által kitüntetett ruszki ügynök, ruszki propaganda, nyomorék csicska ország, ahol napról napra nagyobb a szar. Sosem gondoltam volna, hogy a geciéknek sikerül az ország lakosságának egy jó részét Putyinszopóvá trenírozni. Ez szégyenletes és elkeserítő egyben, hogy egy uniós és NATO ország, a Kreml tömeggyilkos állatainak utolsó csatlósa lett. Hát hol élünk?! Egy fostalicskában, nyakig szarban! Eközben egy átlag fideszes: Most akkó’ mi a f*sz van?...Soros. Csak nen bejelzett a Fake News algoritmus?
uploads.disquscdn.com/images/d42fba3f60b0045bb8c31f294aef82bc7e691b065911a2df5954ff49feb5f619.jpg
teuton
Apropo Kazahsztan... A kazah elnök közölte, hogy a behivo elöl az orszagba menekült több 10000 orosz katonaszökevenyt nem adja ki Putyinnak... O1G is követi ezt a peldat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.