A sztrájkoló pedagógusnak munkabeszüntetés idejére fizetés nem jár, 1 óra “mulasztásért” pedig 1,5 órányi bért kell levonni tőlük.

Egyre durvább eszközökkel lépnek fel a sztrjákoló tanárokkal szemben

Fotó: Facebook

Egyebek mellett ezt tartalmazza az a Népszavához eljutott levél, amelyben a Külső-Pesti Tankerületi Központ tájékoztatta az intézményvezetőket, hogyan kell eljárniuk, ha az iskolában sztrájkra vagy polgári engedetlenségből fakadó munkabeszüntetésre kerül sor.

A levélben az is szerepel: sztrájk esetén a szülőket arról kell tájékoztatni, hogy a tanítás “zökkenőmentesen folyik”. Ha polgári engedetlenség miatt maradnak el órák, azokat pótolni kell, az aznap hiányzó diákok igazolását pedig 1-5 napon belül be kell kérni.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Népszava

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A sztájkoló tanároknak, az őket támogató fiataloknak, szülőknek és civileknek is durvábbaknak kellene lenniük!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@jesz: 13:24 Mit akarsz az árnyékkormánytól?A béremelést orbánnak és a bandájának kell rendezniük az állami bevételekből, ami sose volt akkora,mint most. Lenne miből fizetni, de orbán makacs,mint egy csapat öszvér. Ettől a semmirese jó bandától már rég meg kellett volna szabadulni
orsos vendel
SZEMET fideSS !!! Menjetek dolgozni !!! Azt sem tudjatok mi az a MUNKA !!! ROHADT orsos...
Pálinkás Pál
szar egy társadalom lettünk..a súlytalan tanárok vívják a csatát...akik engedetlensége hatna a cigányra,azok meg hallgatnak ,mint szar a gazban...
justhpeter
Giovanni Albával értek egyet ert a tanároknak már nincs mit veszteni. Mehet a meghatározott ideig tartó sztrájk százezres felmondás letétbe helyezése mellett. Sanya bá' meg tisztelegve elmehet a susnyásba.
amortizáltok
egy megoldás van behuzni a kéziféket !!!
mint a három testőr !!! egy mindenkiér mindenki egyért. Aztán orbán konzultálhat putyinnal, hazudni éjjel hazudni nappal meg délelőtt délután a pénzt meg kiosztják a baráti bagázsuknak ???

AMIG A NÉP ILYEN BALGA ÉS SZOLGA jóbb nem lesz semmi , Munkás ököl vas ököl oda csap AHOVÁ KÖLL .a részegységek eldarabolodtak 12 év alatt ez kormányzati szándékkal lett elintézve, de az ERŐT az egység adja meg nen13 kicsi béka kuruttyolgatása mindenki egyért .aztán alakulhat a REND is.
ómió
A tanár efftársak még mindig nem konzultáltak Dávid efftársukkal a "túlfizetettségükről"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.