Megjelent egy úgynevezett „2000-es” kormányhatározat arról, hogy a kormány alá tartozó szervek – néhány tételtől eltekintve – október 31-ig nem fizethetnek ki lényegében semmit, ami nem bérköltség.

Kifizetési stopot rendelt el a kormány

Fotó: pixabay.com

Megijedni azért nagyon nem érdemes, nem olyan rossz az állam likviditási helyzete, hogy pénzügyi okai lennének a költekezés blokkolásának – írja a Telex.

A portál forrásai szerint inkább arról van szó, hogy Orbán Viktor rendet szeretne vágni, mert úgy érzi: a májusban elhatározott kormányzati kiadáscsökkentést elszabotálják.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Telex

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Haladunk előre!Már nem mindent tudunk időben kifizetni, válogatunk mint a szegények a kifizetetlen számlák között és csak a legszükségesebbeket fizeti ki a "mi "kormányunk". Ha van is költségvetésünk, az csak arra jó, hogy megkerüljük, a bevételek beszedését és a kiadások kifizetését, mert egy jogállamban ez a szokás, ez a működés rendje!A jelszónk:"Majd csak lesz valahogy, mert mindig volt valahogy!Ne fizess csak annyit amennyi feltétlen szükséges, és a végrehajtótól ne félj, mert Schanda velünk van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Sajnos a jelen vezetés közt is vannak beépített aljadékok akik azon mesterkednek, hogy belülről bomlasszanak, igaza van a Viktornak ha a zenekarban valaki farsot húz az menjen a picsába! Nem engedhető meg egy muzsikusnak sem aki eljutott arra a szintre hogy hamisan cicomázza a nyekegőjét!
Tehát hülye gyerekek, a vezetés felelősséggel jár > érted -e bibas banda??>>@Horizont: @Csizmás Kond: @teuton: @drrotf:
teuton
@Csizmás Kond: Gumicsizmas, te tenyleg analfabeta vagy, ismet bebizonyitottad! Talan tanulj meg olvasni es olvasdd el, miröl szol a cikk! Nem en talaltam ki!!! Orbancod szerint elszabotaljak az ukazait, ezert rendelt el kifizetesi stoppot! Meg persze azert, mert elfogyott a penz...
Csizmás Kond
@Németh István: ...Pesta, Pesta...neked igen gyorsan kezdett az eszed elmenni...
balos
Miután kistafirozták magukat előre,minket belőktek a "hitel" gödör aljára!
Németh István
@Horizont: @balos: @Csizmás Kond: @teuton; Hi-hi-hi szeretnétek a seggbe rúgottak közt lenni, mi??? akkor jegyeznének benneteket! De így egy szarcsimbik vagytok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.