Döntött a kormány – olvasható a miniszterelnök legfrissebb Facebook-posztjában.

Orbán Viktor azt sejteti, hogy hamarosan bejelent valamit. Egyelőre csak találgatunk, hogy mi lehet a téma: a hétfőn belengetett újabb családtámogatások? Az újabb nemzeti konzultáció? Netán ismét legyőztük Brüsszelt? 

Hamarosan kiderül.

Forrás: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
Szerepelni nagyon szeret,ez a rossz ripacs. Pojáca, a cirkuszba is kevès volna bohócnak
kereső
Felettébb érdekes értesülés a befolyásos olasz ’la Repubblica’ mai címlapjáról:
Eszerint jöhet a "Meloni-Draghi paktum", amelynek értelmében a leköszönő, nemzetközileg tisztelt bankár-miniszterelnök három feltétellel fog tanácsot adni Meloninak, és simítja el a kapcsolatait Brüsszellel, Párizssal és Berlinnel:
1) Ukrajna támogatása,
2) lojalitás a NATO-hoz,
3) költségvetési körültekintés

Orbán???
jesz
@kereső: ez ami nyílvános, aminek örül a pleb's...
a taljánoknál valójában sosem lehet tudni...
kereső
@jesz: Ha sokáig akar Meloni miniszterelnök lenni, akkor kiegyezik Draghi-ékkal, és kissé mellőzi salvinit, és főleg berlusconit, akik egyébként igen gyengén muzsikáltak . Salvininek állitólag elúszott a belügyminiszteri szék.Na, de majd meglátjuk.
amortizáltok
röviden remélhetőleg LEMOND ki nek hiányozna max a számozottaknál vagy ott sem
kereső
@Horizont: A jelentés szerint a szavazatok jóval több mint felének összeszámlálása alapján a Giorgia Meloni vezette Olasz Testvérek (FdI) a voksok mintegy 26 százalékát szerezte meg, szemben a legutóbbi, 2018-as országos választásokon elért mindössze 4 százalékkal.

Fő szövetségese, Matteo Salvini Ligája a négy évvel ezelőtti több mint 17 százalékhoz képest a voksok mintegy 9 százalékát szerezte meg. A másik nagy konzervatív párt, Silvio Berlusconi Forza Italia pártja 8 százalék körüli eredményt ért el.

A balközép, Enrico Letta vezette Demokrata Párt (PD) mintegy 19 százalékot kapott, a baloldali, szövetségen kívüli, Giuseppe Conte vezette Öt Csillag Mozgalom (M5S) 16 százalék körüli eredményt ért el, míg a centrista, Carlo Calenda vezette Akció alig több mint 7 százalékot szerzett.

Szines lesz ez, nincs "alkotmányozó 2/3! Ha kormányozni akar, akkor ki kell egyezni. Ja, és a választási kampányban nem nagyon hangoztatta a mussolini példaképet. Ha kormányon ehhez képest, hozza a fasiszta retorikát, akkor tényleg nem sokáig húzza...
kereső
@sgl: 431 Ft a dolár, az van...meg nemzethy konzultáció a szankciók ellen. Padlóra küldik e miatt az országot.
gina
Ha ö bejelnt valamit az csak sz@r lehet a népnek,neki és a csürhéjének pénz... egyet tehetne elmehetne a búsba ez a zsiros muzsikus
gina
@amortizáltok: A számból vetted ki a szót !!!
balos
@gina: Megvédi a fával fűtőket a vizes fától!Ezért a most kitermelt fát kiszárítás után az elhalálozási sorrendben fogják kiszállítani a megrendelők hozzátartozóinak!
balos
@sgl: Konzultálnak,hogy mérje le a vizes fát?A lölö állítólag ne kérte,de a pinter,mint "hozzáértő" szívesen szőkítené"
amortizáltok
@orsos vendel: örülhetsz jobb mint a szorulás napok óta .
kereső
@balos: Tévedés- nem szállitják ki. Az igénylőnek magának kell gondoskodni a felrakásról, szállitásról, lerakásról. Ez úgy kimaradt a nagy-nagy "megsegités" közben a bejelentésekből.
gina
Unalmas már ez a bolhacirkusz és a nép pénzén roulettezik ez az elmebeteg, mire jó ez??? van sok más probléma amit meg kellene oldani de inkább terelget ez a patkány,, a sok hivö bunkónak megint tetszeti magát a nagy harcos
117
Ezerrel megy az agymosás a Youtube-n közpénzből !!!
Undorító, amit ezek művelnek!
Erről tud az Európai Bizottság?
(szusza)
„Isten így szól: „Enyém a bosszúállás..."
(szusza)
117
Most akkor bírhatom a naplómba, amin kis rózsaszín szivecskék vannak, hogy fél órára lefagyasztottam a rendszert?
Fél óráig köpni-nyelni sem tudott senki!

www.youtube.com/watch?v=DI1MqxhnmJQ
117
Ugye, hogy ugye - a Mann's Earth Band tud valamit, amit mások nem.
balos
@kereső: Arról sem szólt a hír,hogy azzal a fával fűteni,csak akkor lehet,ha valamilyen gyúlékony anyaggal "helyettesítik" benne a vizet!Akkor viszont "rakéta" lesz a fűtő alkalmatosságból!
balos
@kulabombaafityiszre: Már azon gondolkozom,hogy szöges dróttal veszem körül a telkem és alagútón közelítem a szükséges létesítményeket,mert még a népszámolósdisóknak sem leszek számlálás képes!KI tudja mire használnák az adataimat!Miután még a halottak emléke sem tabu számukra!Nyilas tempó!
ómió
És efftársilag is lehetetlen előre meghazudni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.