Hamis, szükségtelen, ráadásul a történelmi hagyományok miatt félelemkeltő is volt a bíróság elsőfokú ítélete szerint, hogy a 2018-as választások után az azóta megszűnt Figyelő közzétette a „Soros-listát”, több száz, általuk hazaáruló zsoldosként feltüntetett személy nevével.

Félelemkeltő volt a Soros-lista, fizetnie kell a fideszes médiagólemmek

Fotó: pixabay.com

A lista két korábbi pernyertes szereplője után most 34 másiknak adott igazat a bíróság, kimondva: a lapkiadó Mediaworksnek bocsánatot kell kérnie, és fejenként 200-500 ezer forint sérelemdíjat is fizethet – írja a hvg.hu.

A Fővárosi Törvényszéken a Rainer Lilla vezette bírói tanács az ítéletben majdnem teljeskörűen a Figyelőt képviselő Mediaworks kiadóval szemben fellépő listázottaknak adott igazat. Eszerint a – mivel már a nyomtatott lap, ahol a jogsértés megtörtént, már nem létezik – Figyelő online felületén kell majd közzétenni a jogsértést megállapító ítéletet és egyúttal a bocsánatkérést a lista szereplői felé.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: hvg.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Shikari: Jaj de urinös lettel! Milyen nagy volt a pofad elötte, most meg kussolsz, nem mersz egy ujsagcikket sem bemasolni? Es meg TE akarsz utasitgatni, parancsolgatni, MAGYARSAGOT OSZTOGATNI szarosnaci csicska?!
drrotf
Úgy látom, hogy azért Magyarországon még vannak bíróságok ahol működik az igazságszolgáltatás, még ha egy kicsit késedelmesen is, de működik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.