A Media1 információi szerint lezajlott a Pesti Srácok nevet viselő Fidesz-közeli internetes portál tulajdonosváltása.

Kirúgták és lefokozták a PestiSrácok ügyvezetőjét és tulajdonosát

A portál kiadói jogai nemrég átkerültek a Huth Gergely és Szenvedi Zoltán érdekeltsége tartozó Insider Mediától az újonnan alapított PSTV MÉDIA Kft.-hez, melynek tulajdonosa az a Progressive Média Hungary Kft., amely a nyáron a lineáris adását beszüntető, jelenleg már csak netes videókat gyártó Pesti TV műsorainak gyártócége is volt, és amelynek tulajdonosa Vaszily Miklós kormányközeli vállalkozó.

A Progressive Média Hungary tőkéje egy Mészáros Lőrinc nagyvállalkozóval összefüggésbe hozható bizalmi vagyonkezelő cégen keresztül érkezett a 2020-as alapításkor.

A pestisracok.hu tulajdonosváltása azzal járt, hogy Huth Gergely már ügyvezetőként sem jegyzi a céget,

csupán alkalmazottként látja el a főszerkesztői feladatokat, így már csak a tartalomért felel, üzleti ügyekért nem.

Az új kiadó ügyvezetője, vagyis Huth Gergely főnöke az a Kovács Gergely lett, aki a Progressive Media Hungary Kft.-t is ügyvezetőként jegyzi.

Forrás: Media1

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Prostisrácok. Durbincs a (hal)farkába dől. A másik hülye meg most vág eret magán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
drrotf
Gergely úgy látszik hogy egy kis kakas.Most derült ki Gergely számára, hogy nem Ő az úr a szemétdombján és talán az is hogy ebben a rendszerben semmi nem tart örökké, és a pozíció nem a végzett munkától függ ebben a rendszerben sem, hanem a főnök , a tulajdonos akaratától!
jesz
amilyen szar gazdasági idő jön, lehet, hogy Huth jól járt. Nem kell mindenféle anyagi marhasággal foglalkozni, elég a tartalom...sőt..azon is el lehet csúszni...
Németh István
Mit csámcsogtok és forgattok ki mindent ami be bele tudtok kötni > LÁTSZATRA!!!
Változott az adási struktúra a TV adott csatornája! Most mi a gond? Olyanok vagytok mintegy hörcsög által leszopott fasz >> @jesz: @Béla333: @kulabombaafityiszre: @sgl: @drrotf: @Mirabilis: löttyedt agyú barmok!
simmering73
Prostisrácok. Durbincs a (hal)farkába dől. A másik hülye meg most vág eret magán.
namihami
Nem történt semmi meglepő, csupán az orbáni rotáció egy újabb szeletét láthatjuk. Senki ne gondolja, hogy a Húgygergő komolyan kegyvesztes lett. Csupán (hogy ne bízza és bízhassa el magát) a Nagy Edző kicsit a fakóba tette. Ha kell, majd előveszi.
Ezt a trükköt már többször láthattuk. Nagyon jó példája ennek pl a Kósa vagy a Lázár.
Persze a Húgygergő azért nem ekkora bábú a táblán.
vitriol
Akármiről szól a színjáték, kimondottan élvezetes volt a kirúgásukról értesülni!
117
Bezárt a faszbazár, gyökerek?

www.youtube.com/watch?v=XBVWALD96zE

Kezdek újra magamra találni.
Jó lesz ez...
117
Öld meg mind, Isten majd szétválogatja!
117
A faszszopó minimál béren élő paraszt rendőr majd megmondja a frankót.
117
Amikor egy paraszt védi a közbiztonságot.
balos
Minél nagyobb pöccsel igyekeznek szétbaszni az országot annál több alkeszt sikerül nekik kiemelni a szarból!EMBER nem vállal fideSSes posztot!Arra ott a gén híbás selejt a beltenyészetből!
Németh István
@simmering73: @balos: @teuton: @m73: @117: az bassza a csőrötöket, hogy kevesebb felelősséggel, többet keres? Miközben tanul, és képzi magát! Barom faszok! Húúúú de nagy az istenke állatkertje!
Dr. Proktor
Érdemei elismerése mellett...
Ismerős a szituáció még régebbről!
Juhász István
Miért nem szóltok a BENCSIK et.- nak ? Ő kiválóan főszerkesztette a MUNKÁSŐR c. havilapot, ide is jó lenne, legalább elfoglalhatná magát, meg kereshetne kis pénzt a nyugdija mellé...
Eladott Ország
Miért nem nyalta mélyebben a többgenerációs bűnöző román cigány és politikai prostituált seggét a meleg szarig.
Németh István
@Eladott Ország: Na idefigyelj TÖKFEJ! Igazad van! Az Orbán Viktor vezette kormány valójában baloldali, kiváló szociális, népérdekű és tisztességes DEMOKRATIKUS berendezkedésű és működésű - sajnos túlságosan is lojális a belső árulókkal és ellenségekkel szemben, akik a baloldaliságot meghazudtolva a legdurvább kapitalista módszerekkel a liberális látszat elveik mellet kifejezetten fasiszta, imperialista,burzsoá elveken kíván működni!
Most kapj levegőt faszkalap! > és azért elmondom neked még, hogy a sarló és kalapács nem a rablás jelképe, hanem a munkaalapú társadalomé, amely a moslék balliberálisnak hazudott fasiszta banda által pont a gyurcsány és az árnyékszék kormány részéről egyszerű tolvajlás, a nemzet polgárainak ellehetetlenítése által valósult, és valósulna meg!
ÉS hogy tudd!!! A jobboldaliság > csupán a váltózás helytelen értelmű szólama! Elsősorban nem reakciós, hanem nép, nemzet érdekű, de tagadja a marxizmus-leninizmus barom szólamait, és valóságos kispolgári struktúra irányzatú! ezzel szemben a baloldal amit a liberális csőcselék szeretne magának, magáról TUDATNI - nem más mint a nemzet polgárai elleni reakciós, folyamatos ellenséges betartás és lázítása ÉS TEGYÜK HOZZÁ kifejezetten a vezető grémium önös érdekéből! --------------- különben az értelmezések átgondolása nagyon kezd időszerűvé válni, DE/ÉS még különben nem a fogalmak helyretétele hanem az emberi belátóképesség és tisztességes gondolkozás hiánya ellen kellene fellépni! Talán a hülye tanároknak is akiknek feladatuk az értelem csiszolása az iskolákban nem a sztrájkolás - politikai meggondolásokból!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 12:38 ☻ A fidesz hazafisága és a KDNP kereszténysége pont olyan az utcalányok szüzessége.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27331770_1912181965764145_5699718494871582467_n.png?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=hB1IvlQckFIAX-8dnHi&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_vDXl-rzhJ6hIjPwhzdH1hOMVoJaRxwchN62cgm865zA&oe=635CC4EA
Tudta? Ez az Orbán gyerek is jelentett. Soha nem találkoztam vele mikor leadtam a heti jelentést.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/153443628_135894108403040_2510744931349142517_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=mB7tNsPNm_IAX8kkVbB&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_GXS_Mkay1N3JBw4mUk5-ni_8oIx8iwWqVDS4w-UK8Pg&oe=635BA713
Keresztény gyökerek, nemzeti alapok, családközpontú jövő. Ezeknek kell meghatározniuk a magyarok jövőjét. Gyökérnek ugyan gyökér, csak keresztény nem volt soha a bolsevik megyei agit-prop Kommunista Ifjúsági Szövetségi iskolatitkárából lett csuhásozó, Soros-ösztöndíjas libsiből lett fasiszta nagytőkés. És ugye a kormány sárba tapossa a vélemény nyilvánítást és a sajtószabadságot!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/181620543_1102378730242033_5717249607989662895_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=9DHrDHpShrsAX9iavCn&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_cv7A9w5aN5P5VCmrhDQXZyNqfXYuNUrq0BGTPxB5erQ&oe=635CCCBE
Németh István
@Juhász István: @simmering73: @Eladott Ország: mint érzékelem nektek a folyamatos orba-vágás, a fenyegetettség a fekete autó a diktatúra hiányzik! Van megoldás! Jelentkezzetek zelenszkíjnél van felvétel! ott jól fogjátok magatokat érezni!
Németh István
Most kaptam a hírt a kari-geri-barom-fasztól, hogy őt a bunyós Klicskó megkérte, hogy szervezze a magyar szimpatizánsokat kis háborús bűnös kirándulásra. Igaz kérte, hogy fegyvert is vigyenek mert ők amit kaptak azt eladták a táliboknak! jó pénzért persze! Hogy legyen tartalékuk - külföldi bankokban!
Néro2
Találtak még ocsmányabb és még aljasabb ' embereket '.
amortizáltok
a halfarok néven elhiresült dubrincsot is remélhetőleg ? ő nem pesti srác hanem pesti strici.
amortizáltok
@Németh István: 74-75 évesen miért nem mész ? itt leglább nem trágárkodna senki. áll ám a toborzó zászló .
Németh István
@amortizáltok: na idefigyelj te leamortizált sperma-hajder; amikor én trágárkodom az azt jelenti, hogy tiszta őszinte érzelmeimet öntöm virágos kosárba az olyan alakok részére mint te is és, hogy legalább egyszer érezzenek jó illatot és lássanak szépet, akár ehető szirmokat is papizzanak az örökös gebe lenge szerve szívása helyett!
Különben én határvadásznak jelentkeztem, hogy tudd mint egykori kiképző tisztet azonnal fel is vettek, ide is csak akkor írok, ha éppen nem lövök le néhány tetves beszivárgót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.