Mint ismeretes, Cserdiné Németh Angéla kerületi polgármester, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja júliusban történelmet írt: egészen addig kizárólag a Fidesz által vezetett önkormányzatok vállalták fel, hogy erőszakmentes élőlánccal tiltakozó aktivisták ellen rendőri erőt alkalmazva, minden lehetséges megoldást elutasítva, csak azért is kilakoltassanak egy gyermekes családot – számolt be róla ma közleményében az AVM.

Gyurcsány Ferenc nem mondott igazat: vagy szándékosan állít valótlanságot, vagy nincs tisztában a joggal

 A közelmúltban valószínűleg kevesen tettek Cserdiné Németh Angélánál többet azért, hogy a közvélemény szemében hiteltelen legyen a kormány szegényellenes politikájának az ellenzéki kritikája, pl. párttársa, Varjú László országgyűlés képviselő kilakoltatások ellen végzett munkája.

Tegnap este a Partizán interjújában Gyurcsány Ferenc is nekifutott:

részben „vagyongazdálkodási”, részben „törvényességi” indokokra hivatkozva próbálta meg védeni a botrányos kilakoltatást.

A „törvényességi indok” mentén Gyurcsány Ferenc azonban lényegében arról is igyekezett meggyőzni a közvéleményt, hogy a Demokratikus Koalíció polgármesterének nem volt törvényes lehetősége leállítani a kilakoltatást:

persze, amikor meg az van, hogy van egy jegyzői határozat, hogy ki kell lakoltatni, én nem tudok mást csinálni, hát nem tudok törvénysértést elkövetni.

A DK elnöke vagy annak ellenére sincs tisztában a konkrét kilakoltatási üggyel, hogy saját elmondása szerint többször és hosszan egyeztetett erről párttársával, Cserdiné Németh Angélával; illetve annak ellenére sincs tisztában a végrehajtási jog alapjaival, hogy hosszú ideig Magyarország miniszterelnöke volt, és még hosszabb időt töltött jogalkotóként a parlamentben – vagy szándékosan állít valótlanságot.

Ha a hiúság vagy a vélt pártérdek sajnos nem is tette lehetővé, hogy Gyurcsány Ferenc igazat mondjon, illetve önkritikát gyakoroljon a sajnálatos módon már megtörtént XV. kerületi kilakoltatással kapcsolatban, őszintén reméljük, hogy a pártelnök a jövőben azt is hiúsági kérdésnek és pártérdeknek tekinti majd, hogy pártja döntéshozói pozícióban lévő politikusai ne a rászoruló gyermekes családok kilakoltatásán, hanem a kilakoltatások megelőzésén fáradozzanak.

- írta közleményében A Város Mindenkié, a cikket teljes terjedelmében IDE kattintva olvashatja el.

Forrás: AVM

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
@117: ma, 19:16 Nem kell nézned és hallgatnod, de azért látnod kell hogy Gyurcsány most csak egy ember a sok közül.
Az más kérdés hogy ismert ember és legalább oda meri tartani az arcát , nem úgy mint 0rbán.
Kik gyártják nagyüzemben a hajléktalanokat a végrehajtói karral karöltve??Gondolom jó üzlet ezeknek a szerencsétleneknek a lakásaikat elvenni. A népszámlálás nem lesz korrekt a hajléktalanná tett emberek nélkül! Őket hogyan és ki fogja megszámlálni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Böszmeferi idejében terjedt el a CHF hitel, figyelmeztették őt a svájciak, de nem törődött vele, mert a sok vásárlással száguldött a pannon puma.Ha nem qrja el, már 2006-ban eurónk lett volna és akkor CHF probléma nem lett volna.
Toller Béla
Tekintve, hogy azonnal kifizették volna a tartozást, minden további intézkedés felesleges volt. És ez annak a csárdinénak is tudnia kell, meg sajnos GYF-nek is. Nem kell a mundért védeni feleslegesen ! Sokkal inkább figyelmeztetni a csárdinét, hogy ez volt az utolsó ...
Istenakinincsen
@Gyurka80: Ha euronk "lett volna" HA HA HA...A hiénáknak tökmindegy milyen pénznemben csinálnak adósrabszolgákat!
amúgy az euro is kezd szart érni?
Gyurka80
@Istenakinincsen: NEM értetted amit írtam.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Nagyon is értem és akkor mi van? Értem de kurvára nem számít ez már ma! Nem érted? Telik múlik az idő és ma már minden más. Szerinted ma az a legfontosabb kérdés, hogy 0rbán vagy Gyurcsány? Még mindig itt tartasz?
Jobb vagy baloldal? Ki a faszt érdekel ez? Emberek vagyunk mi mindannyian és minden értelmes ember csak békében harmóniában szeretne élni! Neked kellenek ezek a hiénák? Miért?
surdilloFUJT
@ómió: anyád barma,szellemi toprongy,menj vissza a svábhegyi beteg szamárcsődör farkára,ott a helyed!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.