Mint ismeretes, Cserdiné Németh Angéla kerületi polgármester, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja júliusban történelmet írt: egészen addig kizárólag a Fidesz által vezetett önkormányzatok vállalták fel, hogy erőszakmentes élőlánccal tiltakozó aktivisták ellen rendőri erőt alkalmazva, minden lehetséges megoldást elutasítva, csak azért is kilakoltassanak egy gyermekes családot – számolt be róla ma közleményében az AVM.

Gyurcsány Ferenc nem mondott igazat: vagy szándékosan állít valótlanságot, vagy nincs tisztában a joggal

 A közelmúltban valószínűleg kevesen tettek Cserdiné Németh Angélánál többet azért, hogy a közvélemény szemében hiteltelen legyen a kormány szegényellenes politikájának az ellenzéki kritikája, pl. párttársa, Varjú László országgyűlés képviselő kilakoltatások ellen végzett munkája.

Tegnap este a Partizán interjújában Gyurcsány Ferenc is nekifutott:

részben „vagyongazdálkodási”, részben „törvényességi” indokokra hivatkozva próbálta meg védeni a botrányos kilakoltatást.

A „törvényességi indok” mentén Gyurcsány Ferenc azonban lényegében arról is igyekezett meggyőzni a közvéleményt, hogy a Demokratikus Koalíció polgármesterének nem volt törvényes lehetősége leállítani a kilakoltatást:

persze, amikor meg az van, hogy van egy jegyzői határozat, hogy ki kell lakoltatni, én nem tudok mást csinálni, hát nem tudok törvénysértést elkövetni.

A DK elnöke vagy annak ellenére sincs tisztában a konkrét kilakoltatási üggyel, hogy saját elmondása szerint többször és hosszan egyeztetett erről párttársával, Cserdiné Németh Angélával; illetve annak ellenére sincs tisztában a végrehajtási jog alapjaival, hogy hosszú ideig Magyarország miniszterelnöke volt, és még hosszabb időt töltött jogalkotóként a parlamentben – vagy szándékosan állít valótlanságot.

Ha a hiúság vagy a vélt pártérdek sajnos nem is tette lehetővé, hogy Gyurcsány Ferenc igazat mondjon, illetve önkritikát gyakoroljon a sajnálatos módon már megtörtént XV. kerületi kilakoltatással kapcsolatban, őszintén reméljük, hogy a pártelnök a jövőben azt is hiúsági kérdésnek és pártérdeknek tekinti majd, hogy pártja döntéshozói pozícióban lévő politikusai ne a rászoruló gyermekes családok kilakoltatásán, hanem a kilakoltatások megelőzésén fáradozzanak.

- írta közleményében A Város Mindenkié, a cikket teljes terjedelmében IDE kattintva olvashatja el.

Forrás: AVM

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
@117: ma, 19:16 Nem kell nézned és hallgatnod, de azért látnod kell hogy Gyurcsány most csak egy ember a sok közül.
Az más kérdés hogy ismert ember és legalább oda meri tartani az arcát , nem úgy mint 0rbán.
Kik gyártják nagyüzemben a hajléktalanokat a végrehajtói karral karöltve??Gondolom jó üzlet ezeknek a szerencsétleneknek a lakásaikat elvenni. A népszámlálás nem lesz korrekt a hajléktalanná tett emberek nélkül! Őket hogyan és ki fogja megszámlálni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
117
Ha Dobrev Klára az árnyék kormány akárkije, akkor miért Gyurcsány kell néznem és miért Gyurcsányt kell hallgatnom állandóan?
kulabombaafityiszre
@117: ma, 19:16
Talán ha sikerülne a kettőt különválasztani.
Tudod árnyékkormány "akárkije" az egyik.
Pártelnök a másik.
117
@kulabombaafityiszre: Van amit nem lehet különválasztani. Én szeretném, akarom, de nem megy!
kulabombaafityiszre
@117: ma, 19:54
Dobrev még csak nem is tagja a dk-nak.Pont.
namihami
Hűha, ez aztán pártrengető tévedés vagy hazugság. Ekkora ügy még a magyar politikai életben sose volt. Mert pl az, hogy kinn mindent megszavaztatok a cselédekkel, itthon pedig az eget lehazudom a döntésemmel szemben.
Hol lehet pl a kettőt összehasonlítani!?!?!?
Istenakinincsen
@117: ma, 19:16 Nem kell nézned és hallgatnod, de azért látnod kell hogy Gyurcsány most csak egy ember a sok közül.
Az más kérdés hogy ismert ember és legalább oda meri tartani az arcát , nem úgy mint 0rbán.
Kik gyártják nagyüzemben a hajléktalanokat a végrehajtói karral karöltve??Gondolom jó üzlet ezeknek a szerencsétleneknek a lakásaikat elvenni. A népszámlálás nem lesz korrekt a hajléktalanná tett emberek nélkül! Őket hogyan és ki fogja megszámlálni?
Gazella
Ne feledjétek propeller is sokszor Ner kutyáknak nyal.
Lehet lehazudni a csillagokat...
Illetve ez a AVM.valami fidesz média...
karma1
@Istenakinincsen: Hat vegigneztem a partizan tobb mint egyoras videoriportjat, amit Gulyas Marton csinalt. Hat eddig csiptem a Partizant, de mar tudom, hogy nem nagyon fogom tobbet nezni. Amilyen gusztustalan tamadast inditott a marci, hat az a Kossuth radio stilusa! Eloszor is valoban rakerdezett erre az EGY kilakoltatasra, de teljesen figyelmen kivul hagyta az erre adott valaszt! Gyurcsany elmondta, hogy idoben megkereste ot a XV. keruleti polgarmesterasszony, es amit tehettek, megtettek, de a vegzes ellen nem volt tul sok megelozo lepes lehetoseg - na most miert is foglalkozna a DK partelnoke egy olyan onkormanyzati esettel, ami konkretan nem az o hataskore, mint partelnok, de meg csak nem is az arnyekkormanye kozvetlenul, hanem csak attetelesen. Dobrev bevalasztott a kormanyaba egy olyan embert, aki jelenleg is polgarmesterkent mukodik, ismeri az onkormanyzatok osszes lehetoseget es buktatojat, es aki majd ezzel az esettel is fog foglalkozni, es ha kell, intezkedni, ill. segiteni fellebbezni a holgynek, hogy kaphasson tisztesseges megoldast a bajara.
Mi a gyasz az az AVM? Magazin? Sportujsag? Ma'ri neni hazialdasa vagy mifene? Persze, a propi mar reges regen fidesz erdekeltsegu, azert garazdalkodhatnak benne a fideszes egybites trollok - nuku moderacio, nuku admin.
ómió
Még mindig az efftársi devizahitelnél tartunk?
Gyurka80
@Istenakinincsen: Böszmeferi idejében terjedt el a CHF hitel, figyelmeztették őt a svájciak, de nem törődött vele, mert a sok vásárlással száguldött a pannon puma.Ha nem qrja el, már 2006-ban eurónk lett volna és akkor CHF probléma nem lett volna.
Toller Béla
Tekintve, hogy azonnal kifizették volna a tartozást, minden további intézkedés felesleges volt. És ez annak a csárdinénak is tudnia kell, meg sajnos GYF-nek is. Nem kell a mundért védeni feleslegesen ! Sokkal inkább figyelmeztetni a csárdinét, hogy ez volt az utolsó ...
Istenakinincsen
@Gyurka80: Ha euronk "lett volna" HA HA HA...A hiénáknak tökmindegy milyen pénznemben csinálnak adósrabszolgákat!
amúgy az euro is kezd szart érni?
Gyurka80
@Istenakinincsen: NEM értetted amit írtam.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Nagyon is értem és akkor mi van? Értem de kurvára nem számít ez már ma! Nem érted? Telik múlik az idő és ma már minden más. Szerinted ma az a legfontosabb kérdés, hogy 0rbán vagy Gyurcsány? Még mindig itt tartasz?
Jobb vagy baloldal? Ki a faszt érdekel ez? Emberek vagyunk mi mindannyian és minden értelmes ember csak békében harmóniában szeretne élni! Neked kellenek ezek a hiénák? Miért?
surdilloFUJT
@ómió: anyád barma,szellemi toprongy,menj vissza a svábhegyi beteg szamárcsődör farkára,ott a helyed!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.