Fegyelmezett, takarékos gazdálkodással válaszolnak a szankciós energiaválságra a Pénzügyminisztérium szerint.

Reagált az Orbán-kormány a kifizetési stopra

A kormány fegyelmezett, takarékos gazdálkodást rendelt el a költségvetési szerveknél, amellyel a szankciós energiaválságra válaszol. Szankciós felárakat kell fizetni a földgázért és a villamos energiáért, ezért amíg a szankciók életben vannak, addig a kormány takarékos gazdálkodást folytat

– válaszolták az ATV kérdésére, amit a kormányzati szférában elrendelt kifizetési stop kapcsán tettek fel nekik.

A nekik adott válaszukban elmondták, hogy a kormány automatikusan fizeti a béreket, a nyugdíjakat, a köznevelési, a felsőoktatási, a szociális, az egészségügyi, és a közfeladatokhoz kapcsolódó kiadásokat, továbbá a 2014-2020 közötti uniós programok kifizetéseit és a dologi költségeket is.

Minden más kifizetéshez azonban a pénzügyminiszter engedélye szükséges

– közölték.

Forrás: ATV.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Miért kell a pénzügyminiszter engedélye a pénzek kifizetéséhez, a kivételektől eltekintve?Nem bíznak azokban akik idáig engedélyezték a számlák kifizetését?Ha nem tudják a mostani utalásokat engedélyezők a munkájukat , vagy annak egy részét teljesíteni, akkor megkapják-e ezek az emberek a teljes fizetésüket.Az lenne az indokolt, hogy ha nem tudják a vezetők a feladataikat a kiadott utasítások szerint teljesíteni, akkor nem indokolt a teljes bérük kifizetése.Kérdezem a rendeletet kiadót, hogy nem az a tervszerű, fegyelmezett, takarékos gazdálkodás, ha a szerződésekben meghatározottak szerint fizetünk.Ha igen , akkor erre az utasításra nincs szükség, sőt ez káros mert a kamatfizetések miatt ezzel kárt okoz az államnak.Amennyiben pedig indokolt ez az utasítás, akkor rossz feltételekkel kötöttek szerződést az erre felhatalmazottak, és akkor is indokolt lenne az ő felelősségre vonásuk, fizetésük csökkentése! Egy polgári jogi szerződésből az állam csak úgy egy utasítással nem léphet ki, azt nem szegheti meg következmények nélkül.
117
Épp most vettem át a hivatali értesítőt a népszámlálásról.
Mondjam vagy mutassam, hogy mit kap a világ leggecibb kormánya az arcába?

Sátánista hajléktalan buzi vagyok, aki 1801-ben született.
A több irreleváns!
117
Az édesanyám Pötz Borbála, aki vámpír volt, megharapott, mert kommunista óvodásként nem tudtam különbséget tenni nő és férfi között. De olyan egyformák voltak a káderek, meg a III/II-es ügynökök.
fideszes gyökér
Ezt rendesen, közérthetően, magyarul is leírhatná végre a cigánybáró:

Lófasz a mocskos valagatokba, ÉLJEK ÉN!
ómió
Efftársi nyelven nincs meg? Mert nem értik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.