A párt szerint a miniszterelnök azzal akarja megoldani az energiaválságot, hogy nemzeti konzultációt indít az EU-s szankciókról.

Az LMP is reagált Orbán Viktor bejelentésére

A magyar háztartások rezsiszámláit, a vállalkozások drasztikusan megnövekedett költségeit, általában az energiaválságot bizonyosan nem a nemzeti konzultáció fogja megoldani.

Mi azt mondjuk évek óta, hogy az energiaválságban az orosz fosszilis energiafüggőséget csökkenteni kell. Az épületszigetelés egyszerre tudná csökkenteni a rezsiszámlákat, az Oroszországgal szembeni kitettséget és az üvegházhatású gázok hazai kibocsátását.

- írták a közleményükben.

Kitértek arra is, hogy ezt a leghatékonyabban a megújuló energia használatával tudjuk elérni:

ezért követeljük többek között a szélerőművek telepítésének újraengedélyezését is! Ez valódi megoldás lenne a kormánytól, nem pedig egy újabb látszatcselekvés.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Azt nem lehetne követelni, hogy az építési beruházások legalább egyharmada a régi lakó épületek korszerű szigetelését érintse, úgy hogy az állam vissza nem térítendő támogatást és kedvezményes hitelt biztosít a beruházó, építtető számára, mert a bankok a ma bemondott hírek szerint tele vannak pénzzel .Ezzel is elérnénk azt a célt amit az LMP a javaslatával el akar érni.
117
@drrotf: De lehetne, de ez egy bukott világ, amelyikre Isten büntetése vár.
Tudod mikor fog elbukni a világ? Amikor békét hirdet. Pont akkor esik pofára az egész világ!
117
Bevallotta a buzi, hogy buzi, de ez nem jó ómen egy törpe párt szempontjából - ezt azért lássuk be!
Gazella
Pontosan!
Szélkerekek, napelem udvarok.. Mindjárt nem függene a geci az orosz gáztól.
Csak van egy bibi, még noncs ner kutya kijelölve a szélkerekek és napelem udvarok pénz lenyúlására. Az orosz gázból a gecinek hatalmas bevétele van.
simmering73
"Néhány év leforgása alatt ez immár a harmadik olyan akciója az ország kormányzása helyett a saját hatalma megtartására szakosodott Orbán-bandának, ami kizárólag az Európai Unió aláásását szolgálja, de az előző kettő a kanyarban nem volt ennek az aljasságához képest. Mindegyik hazugság volt, primitív politikai sakálok artikulálatlan halálhörgése, de ez akkor is odabasz, ha tudjuk, hogy az összes tetves álkonzultációjuk legjobb esetben is közvéleménykutatás volt a hívek aktuális elköteleződéséről. De ez mi? Megszavazza az összes, állítólag elhibázott brüsszeli szankciót, aztán indít egy konzultációt az elhibázott brüsszeli szankciókról? Hogy ugye milyen hülye voltam, hogy megszavaztam a szankciókat? Hogy ugye mekkora balfasz vagyok, hogy megszavaztam azt, hogy nektek szar legyen? Egy normális országban a saját hívei lennének az elsők, akik kiröhögnék azt a marhát, aki saját maga ellen indít egy ilyen aberrált, kretén akciót."
kolozsvaros.com/2022/09/29/nincs-b-terv-menteni-kell-ami-meg-ezen-a-tragyadombon-mentheto-es-ra-kell-kenni-minden-felelosseget-masra/
ómió
"Ne kamu", efftársak! A megoldásra a lépések - már, ami lehetséges volt - megtörténtek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.