A gázvezetékek cseréjéhez le kellett vágni egy 70 lakásos épületet Zuglóban a hálózatról, ám vissza már tudták kötni őket.

11 hónapos gyermek is él a gáz nélkül maradt zuglói társasházban

Fotó: pixabay.com

Kicserélték a gázvezetékeket a múlt héten zuglói Báróczy utcában, a gázvezetékek cseréjéhez le kellett vágni az épületet a hálózatról. Vissza azonban már nem kötötték. Az egyik ott élő férfi szerint ez egyszerű rutin lett volna.

- Az új csőre rákötik a házat és mindenki megy tovább. Délben derült ki, hogy ez nem történik meg, azóta sincs gázunk. Az MVM azt mondja, azért, mert nem tömített a gázvezetékrendszer

- nyilatkozta az ott élő M. István, akinek a lakásában 15 fok körüli a hőmérséklet.

- Semmilyen szivárgás nem volt sehol. Erről jegyzőkönyv készült. Nem is értjük, hogyan nyilvánították most hirtelen életveszélyessé a hálózatot. Azt akarják, hogy az egészet felújítsuk

- nyilatkozta Gyarmati Stefánia, közös képviselő.

Azt is hozzátette, hogy az utóbbi időben több hasonló esettel találkozott. Ezért inkorrektnek tartja, hogy az MVM szakemberei nem vizsgálják át a rendszert, mielőtt levágják a hálózatról.

Egy ott élő férfi az RTL Híradójának elmondta, hogy egy 11 hónapos kisbabával nem engedhetik meg maguknak, hogy ne legyen meleg. Ugyanis a probléma kezelése két hónapig is eltarthat.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Nem hozzáértőknek kellen szerelgetniük?!
vacsi
Egyébként a sokat szidott szocializmusban egy ismerősöm (egyedül élő öregasszony, nem kisbaba!) kapott elhelyezést szállodában, amíg megoldották a gondot!
balos
A CSALÁD "barát" vezetés megint patyomkint utánozza!Az általa kesztyűbábos mvm nevű fostalicska hozza az elvárt árok feltöltést velünk!
Pálinkás Pál
pár ilyen getziség erőszakos megtorlása talán elgondolkodtatná a NER csürhét...mielőtt bárki ugat, ennél egy polgárháború is elviselhetőbb...
ómió
Pedig ezt az efftársak "egyből megoldanák"! Méghozzá "piaci áron"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.