A független parlamenti képviselő hajmeresztő történetét nagyjából azzal kezdi, hogy elküldi a búsba Rogán Antal titkosszolgálatokért felelős minisztert.

Hadházy szerint egy Audi követte hétfőn, majd egy vírusmaszkos férfi provokálta

Fotó: Facebook

Szolgálati közlemény: itt üzenem Rogán Antal titkosszolgálatokért, korrupció elleni küzdelemért és természetesen a propagandáért felelős miniszternek, hogy szórakozzon inkább valamelyik kedvenc koncessziójával, de ne velem! Az általa küldött telefon pedig sajnos összetört, a SIM kártya elveszett 

- írta csütörtökön reggel Hadházy Ákos független parlamenti képviselő, korrupcióvadász politikus.

Így folytatta:

Ennyi volt a lényeg, de ha valakit érdekel leírom azért ennek a részben vicces, részben persze komoly ügynek a részleteit is. Elöljáróban el kell azt is mondanom, hogy – a tőlem megszokottal ellentétben – nem tudok MINDEN részletet bizonyítani. Mégis közzé kell tennem az alábbi furcsa történetet, mert jól jelzi, mi várható a következő időszakban.

Hadházy hétfőn azt vette észre, hogy bármerre ment autóval Szekszárdon, egy Audi Q3-as követte.

Szekszárdon azért nehéz ezt feltűnés nélkül csinálni. Először csak az tűnt fel, hogy egy szép drága autó végig jön utána azon a “titkos” , ésszerűtlenül ide-oda kanyargó úton, amit a kislánya kedvéért talàlt ki, hogy pár perccel lassabban érjenek az oviba.

De itt csak csodálkoztam. Amikor délután a kislányt elhoztam és megint láttam az autót, már jobban meglepődtem, amikor pedig a rendelőbe indultam, már tudtam, hogy követ a szerv, csak azt nem tudtam, hogy miért – mit láthatnak Szekszárdon, ugye...

- írta Hadházy

A megoldás másnap érkezett. Reggel Budapestre indult és az első útja egy McDonalds-ba vezetett – mivel egyelőre nincs irodája, a megbeszélései jó részét ilyesmi helyeken folytatja.

A gyorsétteremből kilépve egy vírusmaszkos jóember lépett hozzám és egy fekete zacskóban egy telefont nyomott a kezembe.

Mint a képviselő írja, nem mutatkozott be, csak egy korábban nála jelentkező informátor ügyére hivatkozott és annyit mondott, hogy másnap ezen a telefonon keresnék, hogy egy „időpontot és helyszínt egyeztessenek” egy újabb megbeszéléshez.

Hadházy megjegyezte: itt értette meg, mire fel kapta Szekszárdon a kíséretet. Az ugyanis csak aznap reggel dőlt el, hogy hol lesz a találkozója.

Azt az utolsó pillanatig senki nem tudta, még én sem, hogy a maszkos/telefonos ember is csak onnan tudhatta, ha követett. Aztán fel is hívtak a kis telefonon és egy köztéren zajló megbeszélést javasoltak. Abban maradtunk, hogy majd még jelentkeznek. Sajnos aztán – ahogy a kép is mutatja – “valahogy” eltörött a kis telefon, a találkozóból meg nem lesz semmi- üzenem Tóninak, lefújhatják az akciót.

A terjedelmes posztban a politikus az egész audis, telefonos ügyet egy korábbi megkereséssel magyarázza, amelyben a korábban nála jelentkező informátor egy korrupt, pénzmosó hálózat leleplezését ígérte, azonban az egész ügyből nem lett semmi.

Aztán a jóember felszívódott, mint ahogyan engem sem keresett többet. Az ügyet már-már el is felejtettem, de az eheti viccek alapján már elég nyilvánvaló a második lehetőség, a provokáció volt az igaz

- írja a képviselő, majd kijelentette:

Ami viszont egészen biztos: Rogán SOHA nem fog megfélemlíteni, akárhány fekete autót küld rám, vagy akárhogy próbál lejáratni!

Címlapkép: Facebook

Forrás: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: Ha hazudozna, mindenki leszarná. De mivel mindent bizonyít is, így nem annyira kedvelitek a munkásságát.
Köszönettel tartozol neki, mert ugyan te képtelen vagy felfogni, de érted is teszi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Aki Én: JÓ! én suttyó te suttyó ok suttyók,... A különbség csak az, hogy amit odaszartam azt te-ti nyalogatjátok! a címzett lista, meg olyan amilyen ugyanis nem tisztességesen állást foglalókat nem tudok hova tenni! > nagyon nem is akarok kutató munkát végezni! >> még elvisznek a Balti tengerre a gázrobbantókat kikutatni - holott,csak a mocskos sorost, bident a büdös rohadt zsidókat a magukat demokratáknak mondó aljas fasiszta férgeket kéne eltaposni!
Na de maradjunk a témánál! Sajnos benneteket kell elvinni vizsgálatra mert a suttyóság annyira kijött rajtatok, hogy még bé pusztultok, ami nem egy hátrány csak kellemetlen ha nem!
csak úgy....
érdekes,hogy a sok hülye idióta fideszes a szocik lopásait emlegetik naponta ,közben gáncsolnák a fideszes lopásokról adatokat gyüjtö Hadházyt ! :) 3 millió hülye országa lettetek? nektek nem esik le a tantusz,hogy átbaxarintanak benneteket?
Toller Béla
@Pegero: Mondsza kisokos, akkor ki követte a pasast ? Ki adott neki egy telcsit ? Ki akarja csőbe húzni ilyen átlátszó, ám roppant jellegzetes mesével, másodszorra is ? Szóval, van itt mániákus, de az te vagy, kicsinyem !
csak úgy....
@Maccska: ti sem gyurcsányra! :) - hadházy bitonyítékait ti nem szeretitek hallani,pedíg van neki böven...
ti elfogult hülyék vagytok! :)
Aki Én
@Németh István: ,,nagyon nem is akarok kutató munkát végezni! "

Pedig ha ennyit szerepelsz, talán alap lenne, te tájékozatlan, ostoba elmebeteg.
bence
Hadházyt nem olyan fából faragták aki megijed a saját árnyékától ! Feltárta mindazt amit Polt elsunnyogott ! Számtalan bűncselekménynek számító eset került általa feltárásra amit Polt még a kivizsgálás szakaszáig sem engedett eljutni ! Egy esetet sem talált bizonyítottnak . Nem véletlenül nem engedi kövér , hogy letegye a hivatali esküjét . Így gátolja Hadházyt , hogy a parlamenten belül végezhesse a munkáját ! Retteg a hatalom ! Megpróbálják minden eszközzel megfélemlíteni , kedvét szegni a további bűncselekmények feltárásától !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.