A független parlamenti képviselő hajmeresztő történetét nagyjából azzal kezdi, hogy elküldi a búsba Rogán Antal titkosszolgálatokért felelős minisztert.

Hadházy szerint egy Audi követte hétfőn, majd egy vírusmaszkos férfi provokálta

Fotó: Facebook

Szolgálati közlemény: itt üzenem Rogán Antal titkosszolgálatokért, korrupció elleni küzdelemért és természetesen a propagandáért felelős miniszternek, hogy szórakozzon inkább valamelyik kedvenc koncessziójával, de ne velem! Az általa küldött telefon pedig sajnos összetört, a SIM kártya elveszett 

- írta csütörtökön reggel Hadházy Ákos független parlamenti képviselő, korrupcióvadász politikus.

Így folytatta:

Ennyi volt a lényeg, de ha valakit érdekel leírom azért ennek a részben vicces, részben persze komoly ügynek a részleteit is. Elöljáróban el kell azt is mondanom, hogy – a tőlem megszokottal ellentétben – nem tudok MINDEN részletet bizonyítani. Mégis közzé kell tennem az alábbi furcsa történetet, mert jól jelzi, mi várható a következő időszakban.

Hadházy hétfőn azt vette észre, hogy bármerre ment autóval Szekszárdon, egy Audi Q3-as követte.

Szekszárdon azért nehéz ezt feltűnés nélkül csinálni. Először csak az tűnt fel, hogy egy szép drága autó végig jön utána azon a “titkos” , ésszerűtlenül ide-oda kanyargó úton, amit a kislánya kedvéért talàlt ki, hogy pár perccel lassabban érjenek az oviba.

De itt csak csodálkoztam. Amikor délután a kislányt elhoztam és megint láttam az autót, már jobban meglepődtem, amikor pedig a rendelőbe indultam, már tudtam, hogy követ a szerv, csak azt nem tudtam, hogy miért – mit láthatnak Szekszárdon, ugye...

- írta Hadházy

A megoldás másnap érkezett. Reggel Budapestre indult és az első útja egy McDonalds-ba vezetett – mivel egyelőre nincs irodája, a megbeszélései jó részét ilyesmi helyeken folytatja.

A gyorsétteremből kilépve egy vírusmaszkos jóember lépett hozzám és egy fekete zacskóban egy telefont nyomott a kezembe.

Mint a képviselő írja, nem mutatkozott be, csak egy korábban nála jelentkező informátor ügyére hivatkozott és annyit mondott, hogy másnap ezen a telefonon keresnék, hogy egy „időpontot és helyszínt egyeztessenek” egy újabb megbeszéléshez.

Hadházy megjegyezte: itt értette meg, mire fel kapta Szekszárdon a kíséretet. Az ugyanis csak aznap reggel dőlt el, hogy hol lesz a találkozója.

Azt az utolsó pillanatig senki nem tudta, még én sem, hogy a maszkos/telefonos ember is csak onnan tudhatta, ha követett. Aztán fel is hívtak a kis telefonon és egy köztéren zajló megbeszélést javasoltak. Abban maradtunk, hogy majd még jelentkeznek. Sajnos aztán – ahogy a kép is mutatja – “valahogy” eltörött a kis telefon, a találkozóból meg nem lesz semmi- üzenem Tóninak, lefújhatják az akciót.

A terjedelmes posztban a politikus az egész audis, telefonos ügyet egy korábbi megkereséssel magyarázza, amelyben a korábban nála jelentkező informátor egy korrupt, pénzmosó hálózat leleplezését ígérte, azonban az egész ügyből nem lett semmi.

Aztán a jóember felszívódott, mint ahogyan engem sem keresett többet. Az ügyet már-már el is felejtettem, de az eheti viccek alapján már elég nyilvánvaló a második lehetőség, a provokáció volt az igaz

- írja a képviselő, majd kijelentette:

Ami viszont egészen biztos: Rogán SOHA nem fog megfélemlíteni, akárhány fekete autót küld rám, vagy akárhogy próbál lejáratni!

Címlapkép: Facebook

Forrás: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: Ha hazudozna, mindenki leszarná. De mivel mindent bizonyít is, így nem annyira kedvelitek a munkásságát.
Köszönettel tartozol neki, mert ugyan te képtelen vagy felfogni, de érted is teszi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@KisTehen: Ha hazudozna, mindenki leszarná. De mivel mindent bizonyít is, így nem annyira kedvelitek a munkásságát.
Köszönettel tartozol neki, mert ugyan te képtelen vagy felfogni, de érted is teszi.
Málna
Mintha egy Szabó Bálint sztorit olvasnék...Mindig is mondtam, hogy nem teljesen tiszta az elméje Hadházynak sem.
Jozefina
Szarházi rendszer, szarházi vezetőkkel!!!???
Gazella
@Málna: meg@kis tehen nek ment el az agya...
Nessy
Rákosi korszak, modern eszközökkel! Ennyire fél a kormány minden kritikától? Nem lenne egyszerübb tényekkel cáfolni Hadházyt? Ja, hogy az nincs?
Németh István
1.) nem parlamenti képviselő (nem esküdött fel, az alapvető kötelezettségének sem tett eleget)
2.) egy szar szemétkedő senkiházi. mitöbb élősködő gazember,
3.) hazudozós szarkeverő,
4.) nem foglalkoznak vele és most is hülyeségeket állít!
Összegzés > aki kísérgeti az nem arra kíváncsi hova megy hanem hogy hogyan tudják eltenni láb alól! Aztán ezt meg is teszik ha akarják. De olybá tűnik nem akarja a mocsokkal bemocskolni a kezecskéjét senki!! Igaz lábbal is el lehet taposni!
ómió
Na! Hullaházy efftárs már üldözési mániát is "tapasztalt"!? És saját magán? Jó kezdet!
Csizmás Kond
...ez alább süllyedt a megerőszakolt kurváknál...Ha tényleg tényfeltáró fasziként reprezentálja magát akkor miért nem vitte a végére a találkozót stb...mert kitalált mese, mert a semkiháziságában már azt sem tudja mit találjon ki hogy valahogy a szar felszínén maradjon.
jesz
-doktor úr! -úgy érzem követnek..
-hmmm...azt hiszem kezdődik...
izéke
600ezerért keresnek spionokat rogánék,Hadházy volt a vizsgamunka az egyiknek,igyanezt csinálták Czeglédyvel is emlékezzetek
Aki Én
Csak egyszer, végre, cáfolja már valaki Hadházy állításait.
Ne ezt, mert még ő is azzal kezdi, hogy nem tudja bizonyítani. Ami nem jelenti, hogy nem igaz.
Bármelyik korrupcióra világító állításait, bizonyítékait.
Csak egyszer, légyszi.
Szerintem aki fikázza, valójában az is tudja, hogy sajnos igaza van.
Németh István
@Aki Én: @Pegero: @Aki Én: @izéke: @Shikari: @jesz: @Csizmás Kond: nem is tudtam, hogy a vírusnak van álarca, ez pöpec, mert menten fel fogom ismerni és jól pofán csapom! Különben most mondja az audis haverom, hogy valóban volt egy motoros, rajta szabályos szerkó csak a buksiján kapucni volt szorosra fűzve! Láttak valaki! Valószínű, hogy az lehetett a hadházi aki szaporán egy húsbárddal szaladgált!
Aki Én
@Németh István: Azt azért te is érzed, hogy kibaszott zavaros amit ideszartál megint, ugye?
A címzett listád is érthetetlen.
Mondom, nem kérdés, hogy te egy elmebeteg suttyó vagy.
Németh István
@Aki Én: JÓ! én suttyó te suttyó ok suttyók,... A különbség csak az, hogy amit odaszartam azt te-ti nyalogatjátok! a címzett lista, meg olyan amilyen ugyanis nem tisztességesen állást foglalókat nem tudok hova tenni! > nagyon nem is akarok kutató munkát végezni! >> még elvisznek a Balti tengerre a gázrobbantókat kikutatni - holott,csak a mocskos sorost, bident a büdös rohadt zsidókat a magukat demokratáknak mondó aljas fasiszta férgeket kéne eltaposni!
Na de maradjunk a témánál! Sajnos benneteket kell elvinni vizsgálatra mert a suttyóság annyira kijött rajtatok, hogy még bé pusztultok, ami nem egy hátrány csak kellemetlen ha nem!
csak úgy....
érdekes,hogy a sok hülye idióta fideszes a szocik lopásait emlegetik naponta ,közben gáncsolnák a fideszes lopásokról adatokat gyüjtö Hadházyt ! :) 3 millió hülye országa lettetek? nektek nem esik le a tantusz,hogy átbaxarintanak benneteket?
Toller Béla
@Pegero: Mondsza kisokos, akkor ki követte a pasast ? Ki adott neki egy telcsit ? Ki akarja csőbe húzni ilyen átlátszó, ám roppant jellegzetes mesével, másodszorra is ? Szóval, van itt mániákus, de az te vagy, kicsinyem !
csak úgy....
@Maccska: ti sem gyurcsányra! :) - hadházy bitonyítékait ti nem szeretitek hallani,pedíg van neki böven...
ti elfogult hülyék vagytok! :)
Aki Én
@Németh István: ,,nagyon nem is akarok kutató munkát végezni! "

Pedig ha ennyit szerepelsz, talán alap lenne, te tájékozatlan, ostoba elmebeteg.
bence
Hadházyt nem olyan fából faragták aki megijed a saját árnyékától ! Feltárta mindazt amit Polt elsunnyogott ! Számtalan bűncselekménynek számító eset került általa feltárásra amit Polt még a kivizsgálás szakaszáig sem engedett eljutni ! Egy esetet sem talált bizonyítottnak . Nem véletlenül nem engedi kövér , hogy letegye a hivatali esküjét . Így gátolja Hadházyt , hogy a parlamenten belül végezhesse a munkáját ! Retteg a hatalom ! Megpróbálják minden eszközzel megfélemlíteni , kedvét szegni a további bűncselekmények feltárásától !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.