Így spórolunk az energiával. 

Gulyás Gergely bejelentette: idén sokkal hosszabb lesz a téli szünet a közoktatásban

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón jelentette be, hogy idén majdnem 3 hét lesz a téli szünet. 

December 22-től január 8-ig tart majd a közoktatásban a téli szünet. Azért döntött így a kormány, mert így spórolunk az energiával. Az őszi szünetről nem mondott semmit a miniszter.

Ebben az időszakban kormányzati és igazságügyi szünet is lesz a takarékoskodás jegyében. Az érintett munkavállalóknak kötelező lesz szabadságot kivenniük erre a több mint kéthetes időszakra.

Forrás: Telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Legnagyobb takarékosság az lenne nekünk ha ti eltünnétek a p*ba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Ezzel csak az a baj, hogy a családok rezsije, kiadása megnő, plusz a kisiskolásokkal otthon kell maradni, vagyis még a munkából is kiesik valaki.
Imádni fogják.
emerencia
Anno nekünk nem volt őszi szünet. Helyette a "mezőgazdaság megsegítése" jelszóval almát szedtünk. Hazavinni nem volt szabad de ott ehettünk amennyit bírtunk. Anyunak úgy vittem ha za a kedvenc delicseszét, hogy az egyiket a bal kezembe tartva úgy csináltam ellenőrzéskor, mintha a másikba éppen bele szeretnék harapni. (A piacon drága volt.) Egyszer kaptunk pénzt is, egy harisnyanadrágot vettem tíz napi béremből.
Nessy
Most télen kötelező lesz a kormányzati és igazságügy dolgozóknak kivenni két hét szabadságot! És a nyári szünetben?? Sok százezerért tábor? Édes jó fiam, Gulyás, ne a te fizetésedet vedd alapul!!!
Néro2
Fűtsenek otthon a kölökre végül is az spórolás. Márakinek.
Mond Tehenész melyik dögkeselyűtöknek a zsebébe vándoroltatjátok át az így megmaradt közpénzt ? Ami ugye jó tolvaj szokásotok szerint rögtön elveszti közpénz jellegét.
lusta
Kedjük az elején. Valaki megmondta, mennyi is lesz az a nagy spórolás? A hülye ellenzék meg hallgat, mint a melléktermék a fűben.
Lepényleső
...aztán meg is szűnik,s csak az M1 sugároz oktatásokat,amit a bán ad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.