Márki-Zay Péter szerint Dobrev Klára is a férje miatt nem nyert az ellenzéki előválasztáson.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
te mocskos patkány...az első fordulót nyerte, csak te, meg az a homokos zöldbuzi, megszegtétek a megállapodást...neked ott a helyed orbán mellett, akár a sitten ,akár a dögkútban...
kereső
Az előválasztás első fordulójában Dobrev Klára a 106 egyéni választói körzetből 86-ot vitt. És Te???
Honnan került elő az a 200 ezer szavazó a második fordulóban, akik utána el is tűntek, mint szürke szamár a ködben.
Április 3.-án miért is maradt otthon 800 ezer ellenzéki szavazó??? Be kéne má' fejezni, mert minden egyes megszólalásod csak a fideSS-t erősiti, és rombolja az ellnzéki közösséget- amit amúgy te barmoltál szét.
Béla333
"„Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor sem számoltatta el a korrupt politikusokat”
Márki-Zay Péter szerint az előválasztáson részt vevőknek talán pont azért esett rá a választásuk, „mert nem akartak ismét Orbán és Gyurcsány között választani”.

Ez pontosan így van!
Béla333
"Mennyire hihetünk például annak a Gyurcsány Ferencnek, aki 2005 novemberében külön törvény segítségével biztosította Polt Péter és helyettese, Varga Zs. András hatalmának átmentését?"

Érdekes, hogy ugyan azt kérdezi, amit én is már évek óta. Persze válasz az ilyen kérdésekre nincs! Mert ha válaszolni kellene, akkor csak azt lehetne mondani, hogy ezek kéz-kezet mos alapon, egymás disznóságait elmaszatolva lopták szét az országot!
Béla333
"...Kerék-Bárczy beszámol egy 2015. március 26-i háromnapos kihelyezett zsámbéki DK-elnökségi ülésről, melyen KBSz saját beszámolója szerint azt hitte, nem hall jól, annyira megdöbbent, amikor Gyurcsány Ferenc pártelnök helyzetértékelő beszédében a NER korrupciója kapcsán a DK által követendő stratégiáról szólva kijelentette: „nem szabad túltolnunk a korrupciós biciklit, mert arra mi is rámehetünk”.
hang.hu/belfold/bemutattak-a-volt-dk-alelnok-kerek-barczy-szabolcs-gyurcsany-kritikus-konyvet-140831

Ennyi nem elég? Mi kell még, hogy lássatok is ne csak nézzetek?
amortizáltok
petike mennél ki a Kanadai birtokodra itt unalmas lettél a marhaságokkal zseninek kicsi lettél jellemnek meg nagyot képzeltél majd máskor más időkben etess mi mér láttunk nyeltünk eleget de már Nem tovább, vége csere mer vagy mi vagy orbán hát ez a sakk játszma ma és itt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.