Bencsik András, a Békemenet egyik főszervezője a Hír TV-n szakértette az orosz-ukrán háborút és a felrobbantott gázvezeték kérdéskörét.

A 444.hu szemléje szerint Bencsik konkrétan azt mondta, szerinte az amerikaiak robbantották fel az Északi Áramlat vezetékeit.

„Ezt úgy hívják, hogy hadüzenet. Az Amerikai Egyesült Államok megtámadta az Európai Uniót. Ez ilyen egyszerű. Miközben püföli Oroszországot Ukrajnában, most úgy döntött egy merész fordulattal, hogy megtámadja az Európai Uniót is, és olyan kárt okozott neki, aminek a következményét föl se tudjuk fogni. Normális esetben ilyenkor az Európai Unió azt mondja, hogy... de nincs ugye hadserege, csak országok vannak, és azoknak a vezetői egy sajátságos lelkiállapotban vannak. Azt kellene válaszolni, hogy felvesszük a kesztyűt, és mi pedig hadba lépünk Amerikával szemben. Ez ugyanis nem baráti tűz volt. Ez egy gonoszul eltervezett és profin végrehajtott szabotázsakció volt. Abból a célból, hogy a kevés gázvezeték, ami Oroszország felől érkezi Európába, ne működhessen.”

- mondta a fideszes propagandista.

Forrás: 444.hu

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@fideszes gyökér: Peersze.És Bencsik lesz a következő Orbán-kormány külügyminisztere. Szerintem pedig nem kellene hadat üzenni Amerikának, elég ha csak megfenyegetjük vele őket és ettől meg a röhögéstől biztosan kimúlnak.
Egyébként nem értem, hogy a jobboldali tévéknem miért a szarvatlan marhák etetik a birkákat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Ahogy Bencsik munkásőrelvtárs teszi?
tothjani
És akkor a magyar hosszú tömőt sorokban kiegyenesített kaszával gumi csónakkal a hóna alatt, elindul és megtámadja Amerikát. :)
DE honnét veszik hogy Amerika volt, meg mi értelme lenne hiszen az egyik vezeték soha nem működött és a másikat is leállították, csak műszaki okok miatt van benne gáz.
Ha Amerika keresztbe akar tenni Európának akkor valószinüleg sokkal durvább eszközei is lennének.
ómió
@Aki Én:Még mindig képtelen vagy a saját munkásőrefftársaid felismerésére is!? Szar ügy! És nem javul az állapotod?!
Edebácsi
@fideszes gyökér: Akkor fűtsön azzal!
Bogatir
@justhpeter: Nagy barom vagy ha csak az számít ki mondja, az nem hogy mit. Dugd fel magadnak az egész tetves amerikai zsidó bandát.
justhpeter
@Bogatir: Jó ötlet, de én a NER lovagok nyelvével szeretném a hátsó nyílásom tisztíttatni. Beszéllsz ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.