Az Adom Diákmozgalom petíciót indított az őszi szünet elhalasztása miatt – tudta meg az ATV Híradója. A Pedagógusok Szakszervezete szerint a kormány csak egy új bombát dobott az iskolákra.

Petíció indul Orbánék döntése ellen – Elegük van a diákoknak

Közben kiderült az is, hogy az egyetemeken maximum 18 fok lehet majd a téli hónapokban.

Az idei tanévben már biztosan nem lesz őszi szünet, a kormány pedig meghosszabbította a téli vakációt

- ezt a Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be a Kormányinfón.

Szeptember elsején elkezdődött a tanév, eddig szinte minden napra jutott valami bomba

- fogalmazott Szabó Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke. Szerinte a módosítással csak tovább nőtt bizonytalanság a tanárokban, szülőkben és a gyerekekben is.

Az Adom diákmozgalom szerint felháborító a kormány döntése. Schermann Fruzsina az ATV híradóval azt közölte:

petíciót indítanak, ami a mozgalom honlapján lesz elérhető.

Közben kiderült, az állami egyetemek előadói termeiben nem lehet több 18 foknál. A HÖOK sajtófőnöke szerint érthető, ha a kormányzat spórolni akar az energiával, de az nem mehet a fiatalok, illetve a kollégiumi komfort kárára.

Forrás: ATV.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Németh István: kussolj gyógyós...géphez jutottál megint?...nem figyeltek az ápolók?..ja..és ez nem kormány..hanem egy tolvajhorda, akikkel szemben súlyos megtorlás lesz...dalolva fogják visszautalni az ellopott pénzt...remélem az ellenzéknek megvan rá a forgatókönyve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Sajnos ez nem csak Magyarországon van így. Több országban is probléma a fűtés kérdése és ez csak az európai vezetőknek köszönhető.Hibás döntés volt úgy szankciókat bevezetni,hogy nincs B terv! Nem lesz elég a gáz akkor honnan fogjuk pótolni? Még sehol sem olvastam, hogy az usa mikor fogja a szükséges mennyiséget leszállítani vagy egyáltalán lesz e belőle valami?
Nessy
Érdekes, hogy nálunk a legmagasabb az infláció, a tőzsdei árnál többet fizetünk a gázért, amiről naponta megnyugtat a kormány, hogy minden rendben, a fűrés biztosított, az áram ellátásunk biztosított, a plusz adókból fedezik a magasabb árat. És ezzel együtt az MVM és a többi szolgáltató 20-30 szoros áron hajlandó szerződést kötni, ha egyáltalán! Nincs itt egy hangyafülnyit tisztességtelen eljárás???Igaz, nálunk a 27 % ÁFA a szent tehén! Hozzányúlni, csökkenteni tabu! Különben is jól jön a bevétel a költségvetésbe!
Németh István
@Pálinkás Pál: @Aki Én: @Nessy: vizsgáljátok felül a saját értelmi képességeiteket! nagyon hülyék vagytok, gondolkozni képtelenek vagytok - A 13 év óta regnáló kormányunk adta biztonságot csak csodálni lehet >> hogy a sok aljas megnyilvánulások ellenére nagyon is nemzetérdekű tevékenységeivel biztosítani tudja a MAGYARSÁG BIZTONSÁGÁT! barom faszkalapok vagytok!
Németh István
Az árnyékszék dobrevicse kurva kormánya és a pinakódisok - nem pedagógusok - szakszervezete a kellő soros, ursula hátérrel most a diákokkal kevertetné a szart!
A tanároknak a tanítás, a diákoknak a tanulás az iskolai rendnek megfelelően a kötelessége! A tanárok pénzkövetelése irreális a mai körülmények közt, egyenlőre az átlagosnál magasabb bérezés van náluk a barom szakszervezeti ösztökélés a mindenáron való gáncsoskodás jelképe!
Különben javaslom a petíciót aláírókat elzavarni az oktatási intézményekből és menjenek a kurva anyjukba dolgozni!
ómió
@Aki Én: Ha a saját elmebeteg efftársaidnak szántad, akkor, nekünk csak "szemléltetésül" küldted? Egyébként ők biztosan "megértik", hogy itt az Eurostat "mér", a KSH meg smafu! Ez utóbbi csak bolsi országlás idején "mérvadó"! Az, mindenesetre, tényleg szörnyű, hogy ez a "Zorbán" már egész Európát, sőt a fél világot "megrengette inflációilag"! Így "rántottad elő" az Athina Híradó archívumából?
Jozefina
Kedves fiatalok, anno az internet miatti ellenállásban sokkal harciasabbak voltatok. Igaz annak lett is eredménye!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.