Úgy tűnik igencsak nagy lehet az érdeklődés az új, kiemelt hozamú lakossági állampapírokra, mert összeomlott a Magyar Államkincstár weboldala.

Elhasalt a Webkincstár az új állampapírok előtt – már az első nap összeomlott a weboldal
Fotó: Pixabay

Szeptember 29-re ígérte az Államadósság Kezelő Központ, hogy már elérhetőek lesznek az új vonzó, Bónusz és Prémium állampapírok – írja a Telex.hu.

A Telex olvasói jelzések alapján azt írja, az új állampapírok alighanem sokak érdeklődését felkeltették, mert olvasóik arról tájékoztattak, hogy nem jutnak be a Webkincstár rendszerébe. 

Az új, kiemelt hozamú lakossági állampapírok rendkívüli népszerűsége okán a Webkincstár és MobilKincstár rendszerekben időközönként átmeneti lassulás tapasztalható. A Magyar Államkincstár folyamatosan monitorozza a rendszerek működését és minden szükséges intézkedéseket megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek kiszolgálása zavartalan legyen

– idézi a 24.hu a Magyar Államkincstár weboldalán, a Webkincstáron olvasható szöveget.

Forrás: Magyar Hang

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
aztán remélem nem sirdogáltok marhák, ha a következő kormány nem fizeti vissza ezt az orbán fennmaradását segítő pénzt...,kérjétek majd a puhostól..
polgarb
Amúgy meg kurva nagy üzlet,évi 30%-os pénzromlásnál!
balos
@polgarb: Ez kell a barmaiknak,meg az "olcsó-gáz" a muszka seggéből!Attól lesz újjá születés!
Yoda69
Csodalom azokat akik meg ezekutan is magyar allampapirba fektetnek. Biztos abban biznak, hogy majd a nep fizeti vissza a befektett toket, mert orban nem fogja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.