Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szilágyi Liliána soha nem hallott részletességgel tálalt ki a bíróságon. A vallomás után feljelentést tett a Fővárosi Törvényszék. A rendőrség megerősítette a Telexnek, hogy kapcsolati erőszak gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Újabb fejlemények a Szilágyi Liliána-ügyben: Nyomozás indult a vallomása után
Fotó: Szilágyi Liliána a női 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 24-én. A versenyző bejutott a döntőbe. MTI/Kovács Tamás

Szilágyi Zoltán becsületsértésért perelte be lányát Szilágyi Liliánát, aki tavaly év végén a nagy nyilvánosság előtt vádolta meg szexuális zaklatással az elismert ügyvédet és egyben sportembert. Az ügyből bírósági per indult, miután a júniusi meghallgatáson nem békültek ki.

Szilágyi Liliána felkavaró részleteket árult el arról, hogy miként bántalmazta őt gyermekkorától kezdve az édesapja. 

A bíró már a tárgyaláson jelezte, hogy előbb büntetőeljárásban kell kivizsgálni az úszónő állításait, és csak utána folytatódhat a becsületsértési per.

Szeptember 23-án a Fővárosi Törvényszék feljelentést tett, és megküldte az ügy iratait a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak

– válaszolták a bíróságtól a Telexnek. A nyomozás elindult, gyanúsítotti kihallgatás azonan még nem történt a rendőrség tájékoztatása szerint.

Forrás: Telex

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
az apját kellene már jó hosszú időre guggoltatni..azt hiszi, hogy a sok haverja kihúzza a szarból?...és még ez praktizáló ügyvéd?
namihami
Helyes. Hadd szaporodjon a jövőbeli fiatal fideszszavazók száma. Az ilyen döntések ugrásszerűen növelik a számukat.
A következőre már ezek a diákok is ott lesznek.
namihami
Bocs, ugrott a telefonom. A fenti komment, természetesen, a Kölcseys tanár cikkhez szól!!!
Emmersson71
Mivel támasztja alá a vádjait? Mert egy olyan elmesélt szexuális természetű molesztálásnak, amit könnyek közt adott elő, nyilván nem lehetne tanúja!
Büdös a sztorija, nagyon büdös.
Katalina62
@Emmersson71: sajnos az a nagy baj, hogy egyik fél igazát sem lehet bizonyítani, ennyi idő távlatából! Mind a két fél hazudhat, de igazat is mondhat!
Apfelbaum
Soha nem fog ebből kiderülni az igazság,a csaj helyében leültem volna apámmal szemben egy vasárnapi ebéd után mikor mindenki ott van akinek tudnia kell és megkérdeztem volna tőle, hogy most mikor felnőtt lettem és megtörtént sok dolog akar e valamit mondani vagy bocsánatot kérni tőlem és mit érez most!???
A legtöbb ember saját magával nem tud elszámolni és ez emészti majd egész életében,ami nagyobb büntetés mint a nyilvánosság... persze ez alól kivételek a fideszes szekta tagok főleg orsós vendel
percsi
@Emmersson71: Szerinted miért büdős a sztorija?
Sajnos nem ritka történet. Ezek tanúk nélkül történnek, annyi esze minden mocskos faroknak van.
vacsi
Vihar a biliben! Ha a története igaz lenne, AZONNAL szólt volna...
Emmersson71
@percsi: Egyre színesebb a története, mintha magát a mesélést és a reflektorfényt élvezné. Érdekes módon a testvére az apjával van.
Emmersson71
@Katalina62: A megvádoltnak nem kell az igazát bizonyítania! Ez egyszerű jog.
Emmersson71
Hm..érdekes.

"Szilágyi Liliána a Sunday Brunch című műsor vendége volt, ahol többek között arról is mesélt, milyen karakter volt az iskolában.

Több karakter is voltam, az elején nekem volt egy elég érdekes barátnőm, aki engem nagyon sokat bántott. El is kellett mennem a suliból.
Egy elég beteg lány volt egyébként, meglepő módon olyan dolgokat csinált, amit még felnőttől sem nagyon hallottam, és pánikbeteg lettem" – idézi a Bors Szilágyi Liliánát, aki megjegyezte, hogy vannak más történetei is, de azt majd a könyvében fogja leírni."

Aha..szóval, a könyvében!

www.origo.hu/sport/egyeni/20221003-szilagyi-liliana-uszas-szilagyi-zoltan-szexualis-zaklatas-bantalmazas.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.