Ahogy korábban megírtuk, Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció frakcióvezetője parlamenti felszólalásában rongy embereknek nevezte a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőit, a kormány tagjait, illetve a kormányfőt. Latorcai Csaba területfejlesztési miniszterhelyettes, a KDNP frissen megválasztott ügyvezető főtitkára a kijelentésre reagálva elmondta, hogy Gyurcsány Ferenc parlamenti felszólalása egyszerre volt megdöbbentő és fenyegető.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Fenyegetni a kétharmadot nem lehet, mert ők a fenyegetés az országban. Az a visszaélés a hatalommal, ahogyan teszik.
Ebben az esetben a ronygyember jelző valójában a társadalom védelmét is szolgálja a hatalom visszaéléseivel szemben.
Neg kell állítani ezt a fékevesztet dilinyós társaságot.
Megörültem ennek a hangnemnek, rég várt alkalom, hogy a diktatúra deffenzívába szorítható.
Sámannus
Tudom milyen finnyás vagy amikor az ellenzéket illetően. Csak az a baj hogy most szarral főzünk, és szart etetnek velünk, mert saját érdekünk ellen politizál a kormány. Láthatóan média hazudozása párosult a kormánypárt hazugságaival, és tartalmilag hamis kommunikációval gyakorlatilag az a valódi háttér a külföldi hatalom nyomása tereli el az emberek valódi helyzet értékeléshezszükséges információt.
Jól látható hogy elcsendesedett a kormánypárti média kommunikációja, és csak időnkén kotyog bele a közbeszédbe, hogy a kommunikációt irányítsa.
Jozefina
Na végre, akkor csak oda figyelnek arra amit Gyurcsány mond!!! Lehet tanulni belőle!!!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.