"Hazudtak Brüsszelben az európai embereknek" – mantrázta a Kossuth Rádiónak adott interjújának részletét Orbán Viktor a Facebookon.

Hazugságaival szembesítették Orbán Viktort, de hogy reagáltak erre a hívek? Így...
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A bejegyzésre reagált Jámbor András, a Párbeszéd országgyűlési képviselője:

Még szerencse, hogy a választási kampányban nem hazudott senki olyanokat, hogy nem lesznek megszorítások, nem emelkedik a rezsi és az adók. Jah, de mégis, Orbán úr hazudta ezt. Esetleg ezzel elszámolni, mielőtt másokat vádolunk hazugsággal?

- tette fel költői kérdését Jámbor.

Orbán Viktor híveit természetesen ilyen gyenge kísérlettel nem lehet eltántorítani bálványuk mellől, többnyire személyeskedve, de alaposan kiosztották a kotnyeleskedő ellenzékit. Néhány válasz a sok közül:

Nem kéne hülyeségekkel hergelni az embereket, van elég baj enélkül is, inkább a megoldást várná önöktől az ember a sok problémára, nem a hülyeséget!

Miért, emelkedett a rezsi?! Szerintem nem! Igaz a luxus fogyasztókat nem finanszírozzák, de az nem rezsiemelés. Az én számlám pl. nem emelkedett. Ó te félkegyelmű...

Te szólsz be ,aki egy értelmes mondatot nem vagy képes kisajtolni magadból...a gittegyleteddel együtt

Ragaszkodjon a vezeték nevéhez, és jámborabban adja elő a szemétséget. Úgy csinál, mintha évek óta ezt tenné. Szerencsétlen.

Itt olvasható a rengeteg okosság:

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apfelbaum
Ha az ellenzék nyer akkor vége a rezsicsökkentésnek,az infláció elszabadul és iskolák és kórházi osztályok fognak bezárni...
A rohadt bdskrvnydt te féreg cigány Geci
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
"Nem kéne hülyeségekkel hergelni az embereket, van elég baj enélkül is, inkább a megoldást várná önöktől az ember a sok problémára, nem a hülyeséget!"

Ez jóóó :)
- Tehát "van elég baj enélkül is" - naa, csillagbogár, mesélj! Megint lehalt a Tesla?!
- Sőt: "a megoldást várná önöktől az ember a sok problémára" - kitől, mucika? Az ellenzéktől? Hát az ő dolguk megoldani a problémákat, ami az "elég baj van enélkül is" felett van? Ki ̶k̶o̶r̶m̶á̶n̶y̶o̶z̶ van hatalmon 13. éve, te egysejtű?!
Aki Én
@Shikari: ,,Minden libernyák hungarofób a magyarok ellensége. Ennyi a lényeg!"

Elképesztően buta vagy. Az meg maga a katasztrófa, hogy a jelenlegi hatalomnak csak ilyen beteg, személyiségzavaros suttyó drukkerei vannak.
Jesszusom, belegondolni is rossz, mi lenne ha tényleg ti lennétek többségben.
Sziszifusz
@drrotf: okt 01. 17:14

Úgy loptam.
Az Orbán és a EU közti helyzetez hasonló történet:

A bölény pöffeszkedik a mezőn, egyszer csak megjelenik a frusztrált nyúl és ráordít:
- Hé te otromba bölény ! Húzd arrébb a seggedet, mert kikészítelek !
A bölény csak állt hang nélkül, mozdulatlanul.
- Hé te ! Nem hallod? Állj el előlem, mert kettérúgom az elbizakodott valagadat !
A bölény komótosan hátat fordít a nyúlnak, bepucsít és ráürít, A nyúl heves karcsapásokkal nagy nehezen kiássa magát a bűzös kupac alól, majd köp egy nagyot és ismét ráordít a bölényre .
- Na mi van , beszartál, mi ?!
drrotf
@Sziszifusz: A példád az életből való, mert ott az a rend, a nagyobb, a tehetősebb elnyomja a kisebbet a tehetségtelenebbet, a vagyontalant, és ráül és szarik rá!!Ám voltak korábban olyan naiv emberek ,akik azt gondolták hogy , hogy az emberek mind szabadnak születtek és a társadalomban a norma, a testvériség az egyenlőség és a szabadsád, s ezért készek voltak harcolni még halálukig is!Ezeket az elveket most is fontosnak tartja az emberiség, ha kicsi ország tagja, mint Ukrajna, de a nagy országok is / ha humorizálni akarnék azt írtam volna hogy a nagy ország, Magyarország is!/. Már rég óta szeretnék megvalósítani az emberek ezeket az elveket, a francia forradalom óta ,/ 1879,/ de már ez előtt is voltak írók ,filozófusok aki ezek az eszméket hirdették,Ezt a kort a gengszterváltásig itthon, a magyar történelem oktatásban a felvilágosodás korának nevezték, nem véletlenül.Ma már olyanokat lehet olvasni, igaz nem történelem tudósoktól, hogy a világ romlása ekkor kezdődött.Akkortól bolondult meg az emberiség mondogatják,, hogy a tudás birtokába jutott, a tudomány kitárult az emberek előtt, felfedezéseket tettek a világba, és úgy gondolták, hogy lenni kell egy olyan társadalomnak ahol az ember nem embernek farkasa, és hogy a tudás előre viszi a társadalom fejlődését és nem hátra, úgy ahogy most Orbán is szeretné, hogy menjen a magyar gazdaság és a társadalom!Csak sajnos Ma itthon az országban a gazdasági eredményeink és a gazdasági helyzetünk nem ezt mutatja, és a társadalmunban sincs semmi fejlődés, a polgárosodás még mindig nem ment végbe az országban, mert az emberek java része, ezt az országgyűlési eredményekből lehetett megállapítani, nem azt szeretné, hogy az állammal szemben mint polgár álljon szemben akit a törvény véd,az országban a törvények uralkodnak, az állam nem szól bele a magán életben, a véleményét szabadon mondhatja el, és konfliktusait a bíróságoknál lehet lerendezni. A mi országunk lakosságának nagy része ahhoz van szokva, hogy egy ember gondoskodik róluk,...
T-Boly
Nem uszítok,csak mondom :Nekem is szarabb lett,de legalább tíz évig nem fogok szűkölködni.
Aki meg éhen hal,vagy megfagy,vagy az meg kapja be !
Április 3 án ezt választottátok !
Én nem !
Nekem akkor is több eszem volt: Tudtam ,hogy HAZUDNAK !
T-Boly
@Maccska: Van a fidesznél jobb !
A legjobb,,ha felkötöd magad !
É még vigyél magaddal sok fidessest !
Mindet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.