Pintér Sándor „tollvonásával” nem az abortuszhoz való jog sérült, hanem az élethez való jog erősödött. Lehet érvelni az erőszak áldozatául esett nők helyzetével vagy egészségügyi okokkal, de azt már régóta tudjuk, hogy ezek elég csekély arányban teszik ki az abortuszok számát. Minden művi vetélés drámai – a nő számára is. Nem szándékozok senkit sem elítélni ezért, hiszen biztosan nyomós oka volt, amiért ilyen helyzetbe került. Azonban szeptember 15-én nem szigorodott az abortusz törvény. Ugyanolyan feltételekkel lehet a műtőasztal elé járulni, mint azelőtt, mégis nők megnyomorításáról beszélnek egy szívhang meghallgatása miatt.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Mi a francnak erőlteti csicska kormány a szülést?Hogy még több gyermek fázzon az ovodákban,iskolákban? Itt gys magas labda az ellenzének,hajtsatok már rá szerencsétlenek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.