A 19-es villamos nem közlekedik a Clark Ádám tér és a Rudas Gyógyfürdő között, a 41-es villamos terelve jár, kihagyva a Margit híd és a Móricz Zsigmond körtér közötti szakaszát. Az 56A villamos a Dózsa György tér és a Móricz Zsigmond körtér közt nem közlekedik, a BKK más járatokat ajánl helyettük.

Baleset történt a fővárosban a Szent Gellért rakparton a Döbrentei térnél az Erzsébet híd közelében – közölte a Budapesti Közlekedési Központ szombaton a BKK Info oldalon az MTI híre szerint.

Villamos és autó ütközött össze az Erzsébet híd közelében

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO/faczan

A baleset miatt a 19-es villamos a Clark Ádám tér és a Rudas Gyógyfürdő között nem közlekedik.

A 41-es villamos terelve jár, nem érinti a Margit híd budai hídfő és a Móricz Zsigmond körtér közötti megállókat. Az 56A villamos a Dózsa György tér és a Móricz Zsigmond körtér között nem közlekedik.

A BKK azt ajánlja az utasoknak, hogy az 5-ös, a 7-es, a 133E és a 178-as autóbusszal, illetve a 48-as, 49-es villamossal utazzanak.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte szombaton az MTI-vel, hogy villamossal ütközött egy személyautó az Erzsébet híd budai hídfőjénél. Az autó a villamossínekre került, mindkét pályán forgalmi akadályt okoz. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek a balesethez.

Forrás: mti.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.