Bombariadó van az MTV székházában, megkezdték az épület kiürítését, még az adás is leállt. 16:21 Véget értek a munkálatok, vége a bombariadónak. 15:52 Ismét világítanak az MTV stúdiói. 15:00 Sötétben forgatnak az MTV csatornáinak stúdióiban. 14:54 Újra van adás. 14:43 Ismét leállt az adás, amely 11 percig tartott. 14:25 Újra van adás az MTV-nél. 14:00 A hibák elhárítását már megkezdték a szakemberek. 13:45 Vasárnap is lesz választási műsor, a 2016-os népszavazásról elemeznek az M1-en. 13:25 Önkormányzati választás 2006 ma 19:00-kor élőben az M1-en. 13:15 Az ausztrál Deserion Griffin halálából kiszabadulása után is lesz Deserion Griffin híradó. 11:15 Rendkívüli túdosítás az M1+-on. 11:10 Újra látogatható az MTV weboldala. 10:58 Robbanás rázta meg az MTV székházát, az épületben nincsenek károk. 10:40 A Hír TV+ beszámol a történtekről. 10:30 Újra elérhető a Duna TV...

Feltöltő: ifjmomanotto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Inkább füstgázt kellene bevezetni az MTV székházába, hogy az Orbán seggnyalók kitakarodjanak onnan, mert okadék hallgatni amit pofáznak. Néhány perc hallgatás után lehidal az ember a dumájuktól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
polgarb
@Jozefina: Azért emberekről beszélni ebben az esetben túlzásnak tartom!!
Eladott Ország
Inkább füstgázt kellene bevezetni az MTV székházába, hogy az Orbán seggnyalók kitakarodjanak onnan, mert okadék hallgatni amit pofáznak. Néhány perc hallgatás után lehidal az ember a dumájuktól.
Sámannus
Előb bekerítik magukat majd provokálnak mindenki. ez is öntökölövés mint a gáznál.
Sámannus
az oroszok eljátszák a hattyú halát hogy segítséget kérjünk tőlük.
A gecik meg falaznak nekik. eltakarodhatnának inkább míg nem késő.
Pálinkás Pál
bevettétek?...ez valami barom, kamu hírekkel..talán otto1 néven nyomult...olyan gyengeelméjű forma...
szaboria1
Ekkor hazugságot egyedül a propeller hogy adhat le?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.