Dobrev Klára egy virtigli baloldali alternatívát kínál Orbán Viktor kormányához képest, a Jobbik egy karakteresen jobbközép párt, nem is értem azt a felvetést, hogy csatlakozzunk a DK árnyékkormány kezdeményezéséhez – mondta Gyöngyösi Márton az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Vége a Jobbik és a DK szerelmének
Fotó: ATV

A Jobbik elnöke elmondta: nagyon úgy tűnik, hogy

a jövőben nem indul majd együtt a Jobbik a DK-val semmilyen választáson, mert az április 3-ai eredményekből is látszik, hogy ez nem egy sikeres recept.

Gyöngyösi hozzátette, a Jobbiknak is van ebben felelőssége, például abban, hogy

Jakab Péter balra eltolta a pártot, és az előválasztáson nem szerepelt túlságosan fényesen, és a Facebookot összetévesztette a valódi népszerűséggel. 

A Jobbik vezetője Gyurcsány Ferencet sem hagyta ki mondanivalójából, a DK-elnök személye szerinte korlátokat jelent az ellenzéki együttműködés tekintetében

Forrás: atv.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Sebaj..a lényeg, hogy a KDNP továbbra is szopja a Fidesz faszát :P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
INDUL A NYALÁS SZOPÁS A FITYMASZNAK A GYÖNGYÖSI FELÖL!!!
rokker33
@Philip Marlowe: tegnap 18:20 Azért azt lássátok be Fidesz fanok, hogy gyurcsótánynak is köszönhetitek a sikereket! Egy épp eszű ember nem szavaz erre a hazaáruló patkányok gyülekezetére,akkor inkább maradjon a jelenlegi kormány! Én szívesen szavaztam volna a Fidesz ellen...de kire?? Ezek az egybites csakhúgy félék ezt nem tudták nekem megmondani! :)
ómió
Akkor, eztán hogy virágzik a "bolsevista-nyilas hazafiság"!?
Eladott Ország
Náci szarzsák megszámoltad már a zsidó képviselőket?! Téged is megvett kilóra a fidesz, mint a haverodat, Vona Gabikát, kilóra mint egy hízott libát, tokostól vonóstól, te ingyenélő fideszes csicska! Marcika, hogy a szívlapát b@sszon pofán, te szopós szarjankó!
Yoda69
A Jobbik ma mar a mi hazánk néven fut tovább. A neonácik és rasszisták gyűjtő partjakent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.