Vasárnap választásokat rendeznek Brazíliában, az egyik induló az a Jair Bolsonaro, akit Orbán Viktor szinte testvérként imád.

Orbán Viktor úgy benyalt a választásra készülő brazil elnöknek, hogy talán ő maga is belepirult
Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

A 444.hu vette észre, hogy Orbán micsoda méltatást intézett a brazilokhoz Twitteren:

"Kedves brazil barátaim, önök fontos választásra készülnek! Harminc éve szolgálom a hazámat itt Európában, sok vezetővel találkoztam, de kevés olyan kiemelkedőt láttam, mint az önök elnöke. Azt kívánom, hogy folytathassa a munkáját, és önök Brazíliában élvezhessék ennek áldását! Olyan elnökről beszélünk, aki a mai progresszív világuralom mellett is elég bátor volt ahhoz, hogy Brazíliát helyezze mindenek elé, és a Jóistent mindannyiunk felé. Go Bolsonaro!"

- zárja üzenetét Orbán.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ki tudja, van kiadatás Brazilia és Magyarország közt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
A világon minden normális ország elutasitja ezt a brazil hitler utánzatot de ez a román kis féreg nyalja a seggét ,csak hogy a neve ott legyen mindenhol, de egy nap a te neved csak a temetöben egy piszkos kövön fog látszani szemét hazaáruló moslék
balos
@gina: 30 éve "szolgálja" a hazáját!Most már legalább tudom,hogy miért van ilyen szar idő járás!A geci szövegétől ha nem is az ég de a Föld tiltakozik látványosan!
teuton
@Maccska: Analfabeta!!! NEKTEK papagajkommandosoknak kinalom a fogadast, ti josoltatok a Trampli gyözelmet! Szerinted a Bolsoj Nero gyözni fog? Orbancod benyalt Salvininek is! Mi lett a vege? Kevesebb szavazatot kapott, pontosabban a FELET, mint a legutobbi szavazason! Csehorszagban, Szloveniaban, SWzlovakiaban, Bulgariaban is kiallt a korrupt haverjai mellett, mi lett a vege? Mindegyik megbukortt!!! Es Lengyelorszag is jön meg hamarosan...
nezelodo
Na szerencsétlen barátja! Majd lehet, hogy megtudja, aki mellé a mi vezérünk pártfogóként istenítőként odaált, az rendre elbukott!
Amúgy vajon mit szól ehhez a hűtlenségéhez a Putinka? Lehet, hogy legközelebb is olyan sikeresen viszi el neki a békét, mint korábban?
nezelodo
Ajaj, nagy segítség volt Jair Bolsonaronak a mi miniszterelnökünk pártfogása, sikeresen megismételtette vele, a 2002-es hazai választások mintájára az első fordulót! Vajon van felesége a brazil kollégának? Na szegény...
ómió
@gina: Bolsiék elmebeteg latrinabúvára, még nem merültél alá!? Jobb számodra a Böszmeánusz "langymiliője"!? Az edzi igazán a tetves bolsiságodat és az onnét óbégatásod is egyszerűbb!? Kimászva, azért, a Böszmeszart törölgesd, ám, le a mocsokbolsi pofádról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.