Nem működik megfelelően a 2022-es népszámlálás online felülete – jelezte a Telexnek több olvasója.

Az első nap összeomlott az online népszámlálási rendszer
Fotó: MTI/Balázs Attila

Este már olyan kínos volt az egész, hogy ha valaki a népszámlálás zöld számát felhívta, egy robothang egyből arról tájékoztatta, hogy a nagy érdeklődés miatt az online rendszer összeomlott.

Sokadik próbálkozásra időnként sikerrel járhattak a próbálkozók, de a felület csak este tíz után vált ismét működőképessé.

Forrás: telex.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Soha semmi nem működött, na ugyanilyen a gazdaság is, - mindenek felett a legfontosabb ez működteti az országot, ennel al ágait meg válogatottan kinyírják,- csak sodródnak, kommunikációval dolgoznak, most majd jön a túlterheléses szöveg, ami évek óta ilyenkor az első panel.
Az, hogy xar. soha nem ismerik el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
@balos: Kitöltötted? Legalább megpróbáltad? Vagy csal balos szabotázs?! Mennyiért vagy ROSSZ fiú?
ómió
@Aki Én: De, hát, "hogy a faszba lehetséges" egy "összeomlott rendszeren" bármit is kitölteni, bolsiék gyagyása!? Nem látsz itt ellentmondást, vagy csupán "egy ilyen hírt se értesz meg", efftársak fajkreténje!? Vagy csak a "buta balfasz, agyhalott csicskaságodat", azt a fekálbolsit próbálnád így megint másra hazudni!? Ne gyötörd már magad! Anélkül is elég hülye vagy!
balos
@TASzSz: Tudod nem szeretem az ilyen B listás dolgokat!Tudják rólam,hogy minden fideSSes megszólalást leszarok,mert én ilyen vagyok!Születési hiba,amit bátran felvállalok,de ami kis hazánkkal 89 óta történik az még a tatárjáerásnál is visszataszítóbb és ez oldal független!A hatalom mindenkit meg ront még azt is aki "észre sem veszi"!Ennyike!Szóval igen én nem fogom értékelhetően kitőlteni!
TASzSz
@balos: B-listás az is, hogy egyoldalúan ítélkezel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.