Nem működik megfelelően a 2022-es népszámlálás online felülete – jelezte a Telexnek több olvasója.

Az első nap összeomlott az online népszámlálási rendszer
Fotó: MTI/Balázs Attila

Este már olyan kínos volt az egész, hogy ha valaki a népszámlálás zöld számát felhívta, egy robothang egyből arról tájékoztatta, hogy a nagy érdeklődés miatt az online rendszer összeomlott.

Sokadik próbálkozásra időnként sikerrel járhattak a próbálkozók, de a felület csak este tíz után vált ismét működőképessé.

Forrás: telex.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mivel Moszkvába is be van kötve így hosszú az út. Innen a meszi távolból üdvözlöm a baráti orosz szerver kezelőit. Ilyen az amikor nem szakembereket, hanem fideszhitű pancsereket raknak pozicióba, ezért nem működik semmi, csak mondjuk a lopás abban profik az biztos. Már ezek az orosz szerverek sem a régiek az EU szankciók után. Nem bánnám, ha az igazi rendszer omlana össze. Miért pont ez működne ebben a k*rva országban. A kontraszelektált csekélyértelmű kormányhivatalnokoktól pont ezt vártuk. Aha mindenki ráment a napi 5x100 ezer ft-os vásárlási utalványra. Összeomlott? Hát Soros meg Gyurcsány és Brüsszel. A Karmelita is összeomolhatna végre, benne a mangalicával és sleppjével.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
@balos: Kitöltötted? Legalább megpróbáltad? Vagy csal balos szabotázs?! Mennyiért vagy ROSSZ fiú?
ómió
@Aki Én: De, hát, "hogy a faszba lehetséges" egy "összeomlott rendszeren" bármit is kitölteni, bolsiék gyagyása!? Nem látsz itt ellentmondást, vagy csupán "egy ilyen hírt se értesz meg", efftársak fajkreténje!? Vagy csak a "buta balfasz, agyhalott csicskaságodat", azt a fekálbolsit próbálnád így megint másra hazudni!? Ne gyötörd már magad! Anélkül is elég hülye vagy!
balos
@TASzSz: Tudod nem szeretem az ilyen B listás dolgokat!Tudják rólam,hogy minden fideSSes megszólalást leszarok,mert én ilyen vagyok!Születési hiba,amit bátran felvállalok,de ami kis hazánkkal 89 óta történik az még a tatárjáerásnál is visszataszítóbb és ez oldal független!A hatalom mindenkit meg ront még azt is aki "észre sem veszi"!Ennyike!Szóval igen én nem fogom értékelhetően kitőlteni!
TASzSz
@balos: B-listás az is, hogy egyoldalúan ítélkezel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.