Nem működik megfelelően a 2022-es népszámlálás online felülete – jelezte a Telexnek több olvasója.

Az első nap összeomlott az online népszámlálási rendszer
Fotó: MTI/Balázs Attila

Este már olyan kínos volt az egész, hogy ha valaki a népszámlálás zöld számát felhívta, egy robothang egyből arról tájékoztatta, hogy a nagy érdeklődés miatt az online rendszer összeomlott.

Sokadik próbálkozásra időnként sikerrel járhattak a próbálkozók, de a felület csak este tíz után vált ismét működőképessé.

Forrás: telex.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Soha semmi nem működött, na ugyanilyen a gazdaság is, - mindenek felett a legfontosabb ez működteti az országot, ennel al ágait meg válogatottan kinyírják,- csak sodródnak, kommunikációval dolgoznak, most majd jön a túlterheléses szöveg, ami évek óta ilyenkor az első panel.
Az, hogy xar. soha nem ismerik el.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sgl
Soha semmi nem működött, na ugyanilyen a gazdaság is, - mindenek felett a legfontosabb ez működteti az országot, ennel al ágait meg válogatottan kinyírják,- csak sodródnak, kommunikációval dolgoznak, most majd jön a túlterheléses szöveg, ami évek óta ilyenkor az első panel.
Az, hogy xar. soha nem ismerik el.
Pági
Pedig mindenhol a legjobb szakemberek dolgoznak!
Eladott Ország
Mivel Moszkvába is be van kötve így hosszú az út. Innen a meszi távolból üdvözlöm a baráti orosz szerver kezelőit. Ilyen az amikor nem szakembereket, hanem fideszhitű pancsereket raknak pozicióba, ezért nem működik semmi, csak mondjuk a lopás abban profik az biztos. Már ezek az orosz szerverek sem a régiek az EU szankciók után. Nem bánnám, ha az igazi rendszer omlana össze. Miért pont ez működne ebben a k*rva országban. A kontraszelektált csekélyértelmű kormányhivatalnokoktól pont ezt vártuk. Aha mindenki ráment a napi 5x100 ezer ft-os vásárlási utalványra. Összeomlott? Hát Soros meg Gyurcsány és Brüsszel. A Karmelita is összeomolhatna végre, benne a mangalicával és sleppjével.
jesz
én tegnap délelőtt kávézgatva nekiláttam kitölteni...aztán a születési dátum napját nem engedte beírni valamiért...
megkérdeztem a neten az "internet népét" jött is egy érdekes tipp, mely szerint próbáljam meg egy gyorsabb géppel. Nosza egy kínai telefonnal folytattam, és láss csodát, pik-pak ment a bicikli, még a százezer forintos sorsolást is másodpercek alatt bevette...amin kezdtem a kitöltést, az egy ősöreg, hároméves tablet...

Az, hogy Pekingben, vagy Dublinban, esetleg az északi sarkkörön Norvégiában van a szerver, nem venni észre, az esetleges belassulás az itteni hálózattól ered...
vacsi
Ebből is látszik, hogy a magyarok jogkövetők!
Pálinkás Pál
no...kitöltöttem ezt a szart..valaki árulja el nekem...mire volt jó...a hivatalos adatokat közöltem, a többire " nem kívánok válaszolni "...most ez akkor minek?...
Baker
Tegye fel a kezét, aki meglepődött!
Eladott Ország
Brüsszel elhibázott szankciós politikája okozta az összeomlást. Dollárbaloldali gendertámodás. Hívják fel a híres informatikai feltaláló vállalkozó Rogán Antalt megcsinálja. Az ország gazdasága öszeomlott, eggyel több vagy kevesebb, már olyan mindegy. A sima propaganda már azt készíti elő, hogy rekord számú résztvevőt és fényes eredményeket közöljenek, amit ugysem tud ellenőrizni senki. Mi a lóf*sznak a NER-ben hardver, software, és szakember, 'szakemberware’ mikor az a lényeg, hogy lopni lehessen és kimagasló lóvéért elhelyezni a kegyencek rokonait. Ez is orosz szerveren fut?! Mi került ebbe 26 milliárdba?! Azt hiszem nem tudták , hogy mekkora érdeklődés várható. Elárulom, max 10 millió. Ekkora egyszeri terhelésre kellett volna tervezni és akkor vidáman zajlott volna a népszámlálás. Gondolom 30 évre titkosított adat lesz, mekkora terhelésre tervezték a rendszert. Halyrá fidzse’
uploads.disquscdn.com/images/5f02ccfd694d870d3e520b15640895ac371155d9d68ae579c6688380574bedc6.jpg
dr. prédikátor
MIÉRT IS MÜKÖDNE VALAMI RENDESEN ORBANISZTÁNBAN!!!4
Toller Béla
Érzi a nagy kaporszakállú, hogy az egész teljesen felesleges ! Semmit sem tudnak meg ettől, amit egyébként ne tudnának. Hála a hézagmentes magyar csendőlogikának. Hja, meg az adatbézisok meg ne engedett, teljesen törvénytelen összekapcsolásának ! Kupolda ez itt, nagyobb mértekben !
Gazella
Nem jutott eszetekbe, hogy azt sem tudják hány birka élte túl a vakcinát??!!!
Nem tudják, hogy mekkora a szavazóbázisuk
Elvesztették a fonalat a nagy hazugságokban.
Én mindenhova nem kivánok válaszolni-ra ikszelgettem.
namihami
Aggodalomra semmi ok, a villanyórák bejelentési rendszere ugyanigy leállt egy fél napra.
Csak úgy, ahogy eddig...a fideszes ""szakértelem"" is csupán bolsevista trükk.
ómió
Akkor, én mit töltöttem ki? Meghazudná valaki?
Emmersson71
@ómió: "Sokadik próbálkozásra időnként sikerrel járhattak a próbálkozók, de a felület csak este tíz után vált ismét működőképessé."

Te akkor is azt hazudnád NERtársilag, hogy überfasza a rendszer, ha 3 órán át próbálkoztál :P
amortizáltok
neki sem kezdek mert már a születési helyemet sem ismeri fel (mert zárojelbe van téve )ez is olyan satnya mint a választáskori nem birja a terhelést . " nem irok nem olvasok én magyar nemes vagyok " ezt viszont fideszesként szajkózza. orbán pál magyaritva ( lassan apostol is lesz köztünk )
Emmersson71
@amortizáltok: Most töltöttem ki, már működik az oldal. Kb 15 perc alatt végeztem.
balos
@szópó-ómió: A lopott vagyon-nyilatkozatódat!Nyilas-turul köcsög!
balos
@Emmersson71: ö ilyet nem tenne,mert 1 igazi nemzethy talp-masszőz!
amortizáltok
@Emmersson71: nem kezdek bele mert a szhelyemen már megakad miért van zárójelbe téve de úgy van a személyimen ( ...település neve..(.. Magyarország )
KisTehen
@ómió: nem véletlenül van benne a bal szócska a balfékekben
KisTehen
@ómió: balfék, balfasz, balkezes, balos, ...
Yoda69
NER cég írta a szoftvert potom 3 milliárdért. Gondolom ebből is le húzta a sapot O1G
Aki Én
@ómió: Hogy a faszba lehetséges, hogy egy ilyen hírt sem értesz meg, és butaságokat ugatsz?
Tényleg, hogy lehet ez?
balos
@nagy-barom:Ezt az anyukád is tudja?Már mint,hogy balfasz vagy?Mert jobbról ,csak autó jöhet!
TASzSz
Érdekes! Szombaton a miénket csináltam meg, vasárnap az anyukámét, ott ült mellettem... Kész lett! Ma keresztanyámnak segítek...
balos
@TASzSz: Akkor minden hazugság ami az összeomlást illeti?Hát mennyiért vagy jó fiú?
ómió
@Aki Én: Mit nem értesz, bolsiék "fenoménja!? Az első napot, vagy az összeomlottat, netán, hogy én pl. az első nap töltöttem ki!? Ne mondd, hogy egyiket se!
ómió
@KisTehen: A balsorsot kihagytad. Nekünk, ha hatalomhoz jutnak, mindig azt "szolgáltatják"! Amúgy, a felsoroltjaid mind stimmelnek!
Aki Én
@ómió: Hogy a faszba lehetséges, hogy egy ilyen hírt sem értesz meg, és butaságokat ugatsz?
Nem azt mondták, hogy senki, még bolsiságod sem tudta kitölteni, te balfasz.
Azt mondták, hogy összeomlott a rendszer.
Mit értetlenkedsz, te buta balfasz?
Már mindenki tudja, hogy egy agyhalott csicska vagy, mi a faszt bizonygatsz még?
TASzSz
@balos: Kitöltötted? Legalább megpróbáltad? Vagy csal balos szabotázs?! Mennyiért vagy ROSSZ fiú?
ómió
@Aki Én: De, hát, "hogy a faszba lehetséges" egy "összeomlott rendszeren" bármit is kitölteni, bolsiék gyagyása!? Nem látsz itt ellentmondást, vagy csupán "egy ilyen hírt se értesz meg", efftársak fajkreténje!? Vagy csak a "buta balfasz, agyhalott csicskaságodat", azt a fekálbolsit próbálnád így megint másra hazudni!? Ne gyötörd már magad! Anélkül is elég hülye vagy!
balos
@TASzSz: Tudod nem szeretem az ilyen B listás dolgokat!Tudják rólam,hogy minden fideSSes megszólalást leszarok,mert én ilyen vagyok!Születési hiba,amit bátran felvállalok,de ami kis hazánkkal 89 óta történik az még a tatárjáerásnál is visszataszítóbb és ez oldal független!A hatalom mindenkit meg ront még azt is aki "észre sem veszi"!Ennyike!Szóval igen én nem fogom értékelhetően kitőlteni!
TASzSz
@balos: B-listás az is, hogy egyoldalúan ítélkezel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.