Nem hiszünk a szemünknek, de amit látunk, az a valóság. Orbán Viktor az országgyűlésben látható a Gulyás Balázs által megosztott videón, mégpedig a himnusz éneklése alatt. Orbán azonban nem énekel, még csak nem is áll vigyázva, hanem Latorcai János képviselőt szólítja fel arra, hogy kezdje el a beszédét. “Mondjad” – hangzik el Orbántól. Erre a fideszes képviselőtársa azt válaszolja: “Ezt még megvárom.” Orbán pedig ijesztő mosollyal tologatja a nyelvét, és forgolódik összevissza. Ez a jelenet annyira abszurd, hogy biztosan megpróbálják majd a videót eltávolíttatni, hiszen a felállva éneklő képviselők gyűrűjében a miniszterelnök nem gondolta, hogy felveszik ezt az alpári viselkedést.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Én hiszek a szememnek pont ilyennek képzelem.
Egy bunkó öntelt tahó. A nagy mélymagyar aki a Himnuszt is leszarja.
Pálinkás Pál
ki hitte volna?...nem magyar..., cigány...magasról tesz a magyarokra...és ti ezt a füstöst imádjátok,nemzethy férgek?...
Havanagi
Ez egy ótvar a magyar nép nyakán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.