A forint péntek este óta tovább gyengült az euróval szemben, akkor ugyanis 422,82 forintba került egy euró. Szeptemberben a forint több mint 5 százalékkal gyengült az euró ellenében.

Vegyesen alakult, alig változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben hétfő reggelre a péntek estihez képest a nemzetközi devizakereskedelemben – olvasható az MTI hírében.

423 forint fölött nyitott az euró hétfő reggel

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Az eurót hétfőn reggel hét órakor 423,11 forinton jegyezték, míg péntek este 422,82 forinton állt a jegyzés. A dollár 432,33 forintos jegyzésen áll 432,39 forint után, a svájci frank pedig 438,17 forinton 438,91 forint után.

Hétfő reggeli jegyzésén a forint 4,2 százalékkal áll gyengébben a múlt hét hétfői kezdésnél az euróval, 3,2 százalékkal gyengébben a dollárral és 2,8 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben. Szeptemberben a forint több mint öt százalékkal gyengült az euró, több mint nyolc százalékkal a dollár és több mint hét százalékkal a svájci frank ellenében.

Forrás: mti.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Éééjen Európa motorja a Siker Siker és Siker ezerév legjobb 10 éve után.
Meg ugyi úgy is mindegy mennyi mink ezzel itten vidéken nem foglalkozunk me mi forinttal fizetünk az meg erős megmondta a dokorminiszteelnők úr is meg a Tövö is bemondta.
Xarszájú Józsi Bivalyröcsöge Kretén köz 1. fityma savazó 68
balos
@Néro2: Elég annyi,hogy a nemzethy oldal!Megmondta:itt épül a nagy magyar fal,a migráncsok ellen!Félek,hogy gettó lesz ebből is,mint a horti alatt,de most a nem fideSSes szavazóknak!A névsor már kész,csak még a sereget kell hozzá felkészíteni!
ómió
Húzzatok bele, efftársak! Már nincs messze az 500!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.